Imma flirt.

2009-04-30 @ 19:22:22

fjortis hinka inte, förstör inte min dag hahah.

2009-04-30 @ 19:16:27
VALBORG!! Snälla snälla drick inte så mycket, jag förstår inte vad meningen med att drick så jväla mycket på just valborg också, samtidigt alla tusen ungdomar, får panik!! Jag vill ha kul idag, jag vill inte gå runt och ta hand om en massa människor och se en massa skrikande fjortisar !!! Hahah jag menar det !!
Nu efter uppträdandet har vilat lite vid datan.. ska äta och sen duscha, sami kommer hit och hjälper mig med vad jag ska ha på mig, sen blir det rålis , mys grill med folket, sen har jag ingen aning , kanske går hem och sover, eller hamnar på en hemma fast, eller drar ut på club. Nåja vi får se va kvällen har och erbjudaaa.. !PEJZ / FRE

Uppträdandet: Kvinnomisshandel.

2009-04-30 @ 18:52:54
Först fick vi vänta tills Fias mössmottagning var slut..  de va skit gulliga, jag vill också ta studenten =(
Scenen va kaaoooss det gick inte osh glida fram elr nått, det var såndär kosntig tyg
på scnen, typ matta, har aldrig varit med om en liknande scen hahah men vi proffsen
fixade det ändå ;) E så¨stolt öve er =D=D
Hahah och sen kolla min import bild! Som man brukar ta när man står vid en balkongen
och har armarna sådär, syrran dog av garv hahah =D
STRESS här, vi hade typ t vå timmar på oss att lära papis danserna..
för han har vart bortrest under veckan .. men fan va snabbt han lärde sig de!!

Vi kan vara seriösa faktiskt =P

2009-04-30 @ 18:29:15


Why so sad siz ? Okar inte träna va.. hahah stress


hahah ja ser ut som en riktig såndär ol'school tjej med sån där outfit juh
hahah stekar med mina nya brillor från SUPER. (de kostar 1.100 egenligen,
men jag kapa de på rea!!! )Cool bild =)
Apor från afrika <3


Shut Up And Dance.

2009-04-30 @ 18:16:35
Den här veckan har vi stress tränat med gruppen, S.U.n D. Asso shit va kaos vi har hafttttt det, idag uppträdde vi och det gick bättre än förväntat, vi uppträde i Engelska skolan i Skanstull. Temat var kvinno misshandel, det var ganska roligt =D Kan kolla om ja hittar ett klipp där vi dansar sen ! =D Gick inte till skolan, för det var sån där chill dag som man inte behöver gå på.. men jag e SÅ GLAD ATT UPPTRÄDANDET E ÖVER så mycket som ja stressa, i måndags kom vi hem halv 12 fan ba för att träna, och samma sak onsdag! Hmm va har mer hänt den här veckan.. Juste hade nationella i engelska, det gick b'äääääääähh!!
Oh har missat så mycket av Ungggg =(=( Måste ta igen, det e ju slut snart, så det känns så onödigt och missa de sista! Men har så myckeeett hela tiden, jobb, födelsedager, och herregud va människor ska fylla år hela jävla tiden !!! hahah.
Gotta rush now, Pejz / FRE SHUT UP AND DANCE ROCKSSS !! =D

Min Helg in Pics.

2009-04-30 @ 18:11:19
Min lille bror blev 18 år !! BIG BOI <3
Så jag och Mirre hade surprise thing till honom..
Han blev rätt överaskad och glad i think. De var rätt chill.
Ja döööda maten, sen tårta så klart.. Ja invigde tårtan genom
att kasta och smeta ut en hel del på hans ansite mohahaha.. =D
Man får skylla sig själv om man fyller år och står bredvid mig med
en tårta =P  

Sen dagen efter skulle jag till idol och ställa mig i Kö. Men Linda
hittade inte tältet så då bestämde vi att gå runt fyra på dagen precis
innan det to slut.. så jag hamnade i Sätra hos T.S som har en egen
jätte mysig lägenhet .. Ingen fick någon sömn där kan jag säga er hahah
så haype som jag var =P


   


HAHAH Asso bebiiiiiiiss.. kolla hur gulligt han sover. Han va den ända som
fick sova i lugn och ro av mig för han hade match dagen efter så de va synd.


   Trillingarna =D


Den helgen sov jag sammalagt 3 timmar. Från Fredag till Söndg.
FATTA hur död jag varrrrr!!! Men gick tyvärr inte vidare till idol, eftersom
jag var på skiva kvällen innan svart ja lite fööööör heeeeees så mycket
som jag skriker.Här står jag i kö på morgonen, runt kloickan 5 på söndagen. På lördagen
var jag p åskiva så direkt där ifrån gick till hovet och ställde mig kö, fatta
hur död jag var !! Jag hade så klart min manenger med mig Linda <3
Vi var först av all på söndagen men inte på lördagen. Där på morgonen
träffade vi goled , SOM GICK VIDARE BLEV SKIT GLAD =D=D


Amir the Prince, 18 år ♥

2009-04-30 @ 17:39:26

 


 
Hooppas du hade kul =D
  

   

   


Happy B day my prince !

Steeeckkkk lördag

2009-04-29 @ 23:38:03


Fres-Dag

2009-04-24 @ 12:17:41
Min redovisning gick asdåligt! hahah, körkortsteorin. Asso vilken otur jag fåår. Först försvann allting ju så jag fick göra om allt, och sen igår när jag äntligen blev klar så funka inte mitt internet så jag kunde inte skicka ! hahah.,
Jag ska jobba på reklamutdelningen och sen direkt efter gå jobba i Globen tills 03.00! Efter ska jag övernatta i Hovet.. för att ??? Berättar sen men LYCKA till mig och hoppas att jag har energi och att jag ser bra ut när jag vaknar!
En speciell kille fyller år idag och vi skulle göra en speciell sak idag, men jag ska jobba så jag kommer inte kunna va där ! Fän. Men hoppas han blir glaaaaad ! Måste gå nu, måste va i kista 14 amajgaad!PUSS / Fre.

everything takes its time, they say

2009-04-23 @ 01:46:07

Puss på min kind.

TV

2009-04-23 @ 00:34:56
Jag älskar filmen The Mumie , någon som såg sexan idag? Uppföljaren kommer imon. Fan va jag älskar sexan sjukt mycket, har världens bästa filmer och serier =P hahah okey men det är bara för att jag inte har trean och 5. Det har alltid varit så, så därför diggar jag sexan och fyran galet. Oj jag kom och tänka på att tänk att de kan påverka en persons personlighet? Typ förut när alla mina tjejkompisar OCH killkompisar kollade på Desperate Houswives, elr O.C , OTH, Gossip Girl ect, så satt jag och kollade på Lost, Heroes, scrubs, that 70's shows, Ghost whisper etc. hahah. Fatta vilken nörd, inte konstigt att jag inte kan så mycket om drama grejer.. nej men förstår ni vad jag menar, Tv påverkar ju ens liv rätt mycket, jag har en kompis som ÄLSKAR One tree hill sjukt mycket att hon tror att hon e en av de ibland och hon använder allltid fraser från filmen och typ reagerar som de gör i serien och sånt.. Fatta vilken nörd jag måste vara då, som sitter och kollar på Lost och heroes hahaha för där händer ingeeeeeee kärleksdrama kan jag säga dej. Att inte ha 3.an och 5.an har gjort mig till en tjej med udda humor som inte passar in med de andra hahaha oj någon som känner igen sig ? Det e därfööör jag har så torra skämt ibland, ingen garvar för ingen fattar sexan och fyran, ingen kollar på scrubs elr Lost hahaha. Men när jag var liten hade jag 5.an så Fresh prince humorn har jag med mig faktiskt, och Bill Cosby så klart =D
Men så länge jag njuter av att titta så bryr jag mig inte om något annat. Nu ere scrubs. =D Varje kväll är det dubbel avsnitt av scrubs och sen är det Medium på fyran. Och varje dag efter skolan blir det en simpsons. Älskar de där gula gubabrna sjukt , Homer <3 aachhhuuuhh (Homer dregglar hahah älskar )! hahah sen blir det ekar serien Family Guy som ba finns, men som e sevärd bara för Stuewis skull.

Absolut Favoriter, då/nu

That 70's Show
Fresh Prince
Malcom X
Scrubs
Simpsons
Livet enligt rosa
Kniven i Hjärtat

Ghost wisper
Lost
Heros
Medium
24
Busungar ♥

2009-04-23 @ 00:07:17


Jag sitter och gör prov. Får ett sms av de här busungarna.
Hahah med den här bilden.. hahah länge sen tou.

lägenhetjäveln

2009-04-22 @ 19:34:01

OH VA ARG JAG VAR IDAG. Skulle på husvsning men hitta inte det dära ftt stället och fick gå runt skit längeeeeeee och var ashungrig och trötttt! När jag inte får min sömn blir jag pisst off på allt. Råkade somna där sista lektionen på Körkorts teorin idag så har fet nackspärr hahah. Syrran som var med mig, filmade mig för att jag var så arg hahah och de höll på bygga om överallt så det såg ut som att vi var ute i krig någonstans och jag va skrek ut en massa ord för att jag inte hitta vägen...  och yuna filmar och dokumenterade o prata in i kameran och skrattar, hahaha sjuk situation. Men jag och Yuna lyckades hitta lägenheten med hjälp av rami via luren (sämsta förklararen genom tiderna rami, som ba sa men gå rakt fram gå bara gå rakt fram ) som egenligen skulle följa med mig först tönt. Men innan tänkte vi köpa baguett bröd, fast hade inte råd hitta ba 14 kr i väskan hahah men till slut hittade jag vofflor, och de är exakt som de från tyskland, jag och syskonen åt sånna varje kväll med mjölk (Inte konstigt att jag alltid kommer hem som en liten tjockis efter sommaren ).

Lägenheten var skit finnnn jag fick ba lust och ta fetaste lånet och ba köpa lägenheten på plats, den låg i Telefonplan vid tuben där de nybyggda husen finns, GAH va fräsch den var. Så aviss! Mannen var as trvlig som hjälte oss med, mäklaren. Han sa allt vad vi behövde veta och det kändes verkligen som att jag kunde köpa lägenheten ba jag lånade si så två miljoner från banken.. Oh pengar, varför älskar jag pengar så mycket ! Hahah men det är bara börja och spara pengar så har ni tillräckligt mycket när ni e ca 22 år! Men jag vill flytta nu nu nu fast jag vill fortfarande bo hemma med pappa , hahah. Och nu ska jag gå hjälpa honom laga klart kycklingen, yumm. ( Shoo jag är hemma idag, bra Fre =D stolt över mig själv)


Blame it on the We-e-e-e-D PEACE / Fre


I ♥ MUSIK

2009-04-22 @ 19:17:39Ny Tatto snart.

2009-04-22 @ 15:32:30Gonajt, Summer Dream!

2009-04-22 @ 02:31:13

15 Maj är du min!

2009-04-22 @ 02:29:03

Weeeey nu har jag laddat ner en massa massa NYA låtar, (LAGLIGT ) haahah.
People kom ihåg Datumet den 15 MAJ. För då ska det var en FET FEST! Hade möte idag med Fest Gruppen. Vi har aldrig tema elr nått sånt, så kom fram till tema White/ Black. Jag vet skit tråkigt, men det är en början och vi msåte veta hur många som sattsar och så. Men vi ska fixa neon ljus så då kommer de Vit klädda lysa sådär coolt =D. Jag var lite av "ordförande idag" hihi så bestämde typ allt, du gör det här och vi gör det hä och de gör det här, okey ? Hahah shiiit roligt. Men ´det kommer bli najs folk, ja lägger upp en affisch senare när den är klar och kommer med detaljerd info sen, men boka inget speciellt FREDAG DEN !5.de maj AJT!?
Shit nu måste jag fortsätta gå plugga...................................... ORKAAAAAAAAAAR INTE. Hahah den är halv 3 också! Fuck. Måste bli klar.. men har ingen luuuust ! Men MÅSTE så Pöössss nu ! // F-F-F-R-E.


Vet ni vad det bästa är ? ( Bom Bom ) Korvar från Ikeaa är.

2009-04-22 @ 02:19:25


Modell: IKEA
Foto: Fre Hagos

KRIGA FÖR IKEAS KORVmBRÖD.

2009-04-22 @ 02:01:59

En sån där konstig dag.
Efter skolan följer jag med Rami tills sin Jobb intervju i Skansstull (Tai-boat) Intervljun gick jätte dålig, för de krävede nämligen att man jobbat inom restaurang branschen i minst 5-6 år. HAhaha så Rami flippar på de, och typ ba nej men man kan ha jobbat i ett år bara och man kan vara JÄTTE DUKTIG hahah.  SKit söt. Sen när vi ska hem vet vi inte vad vi ska göra. 
F - SHIT va hungrig jag är!!
R - AAA jag också, bajs intervju skit sur jag e , kom vi går och tröst äter nått, vi äter skit mycket !!!
F- Hahah aaah okey kom !
R - Vi drar till mig,
F- Hahah bäästa kom. Asso vettu vad som skulle sitta bra nu?
R- Nej, vadå?
F- En FET korv med bröd och Cola.
R -AA FRÅN IKEAA!!
F- AAAH ,hahah bästa men kom vi drar till dig nu.
R- men NEJ vi ska till Ikea skiter i .
F- men rami orkaaar inte åka dit.
R-men jo vi ska du har redan sagt nu, så blev skit sugen skiter i ikea korv nu nu.
F- hahah okey kom då.

Men vi båda kommer på att jag glömt mitt kort hemma och rami har inga pengar på sitt personkonto. Så vi behöver en dator för att överföra pengar. Rami kommer på att hans skola ligger 5 stationer ifrån (Kärrtorp) Så vi åker till hans skola, tar över en dator, överför money. (Vi va i skanstull så vi kunde ba gått till Frans, eller infokom men nej nej dumma vi tycker om och åka långt )

När vi är i kärrtorp ser vi en buss som åker förbi Bredäng så vi hoppar på den utan att tänka oss för. Vi tänkte baa ah 163.an bussen den brukar jag alltid. Efter att vi ÅKT I HUNDRAAAAAAAA ÅR, alltså då menar jag hundraaa år, Så är vi fortfarande på LANDET någonstans.. har aldrig varit med om en trögare buuuuuuuuusssss, fast det kan bero på att vi var galet hungrigaaa också, varför vi kände så!! Men efter ca 50 minuter var vi bara i Älvsjöstation. Jag råkade vända mig om och se en buss som det stod " Skärholmen via IKEA " på. RAMI VI TAR DEN BUSSEN UT UT UT SNABBT brister jag ut. Så vi hinner exakt med den, och efter ca en halvtimme blev vi avlämande vid IKEA, tack gode gud !! Vi körde runt med bussar i ca 1.30 minuter , fatta NO LIFE: hahaha. Vi åt ca 8 korv med bröd och två pizzor, och sen gratis på fylling dricka!! JAg är fortfarande mätt. Sen var vi tvungen och gå till HEron City där vi har fyndat friterade bananer med Glass och Cola sås från förut, typ världens bästa.. oh jag dregglar nu ba jag tänker på smaken och lukten!!!
Hahah men det var LÄTT VÄRD allt vi gjorde, för det var så jävla gott med de där korvarna och den där colan, och sen friterade bananerna.. varma och mjuka saftiga med glass på .. ASOO OHHH damn orgazm på plats typ!! Sen avslutade vi allt med Chokoladbollar. // Dreggel Fre
-


@ WORK.

2009-04-22 @ 01:40:39

Typ Jätte Kalla utslitna och fula!
Men vi är ändå glada =D
För när lönen kommer
är allt detta glömt =D
hahah right ?
HEJA HEJA BAJEN!

2009-04-22 @ 01:33:15

Intervljun gick JÄTTE BRAA!! Eller alltså hon läät jääte posetiv!! HOPPAS HON HÖR AV SIG ! Håller tummarna !!
Mitt andra jobb på Råsunda gick ockå jätte bra, det var första gången för mig som visiterare så jag var jätte ivirg !! Lärde mig så klart var jag skulle ta och inte.. eller aah hur j ag ska visitera! Hahah det var rätt kul! Men vissa var jätte sliskga och ba kunde typ säga " OOOH en tjej, men jaaa ta på mig jaaaaaa, och typ hade värsta slisk flinet , ja ba eu eu eu " hahah men vissa killar var SKIT HETA, asso sån där som jag dör för, blå ögon, ljust hår, värsta smilet, keps och kattig stil. Det var skit många såna, jag ba tänkte wtf gör ni hr, haha men iaf DE var det skiit kul och "TA " på höhöh värsta pervot jag e (A)
Men snacka om att jag fick FET träningsvärk på låren dagen efter, tänk er det är ca 16 tusen besökare som kommer för att se fotbollsmatchen, och varje person ska visisteras. OCh när man visiterar så ska man röra personen från Luva till skor! FATTA HUR MÅNGA upp och ner rörelse jag gjorde.. Så E helt stel idag, kan inte gå normalt på trapporna speciellt..! Plus hade sträckt mig lite från träning i Lördags! När jag får träningsvärk håller det i fleraaa dagar, jätte irritation väckanade! Äntligen fick jag och Rami fick jobba tillsammans, shit va många frågor jag ställde!! Så nu vet jag ALLT om derby, HAmmarby, Djurgården allt allt vad det handlar om, och jag typ blev Pyskad. MEn det enda jag bryr mig om är Mannen i Tshirt nr 10. KATT. Charlie DAvies.
- Damn, kolla den där rumpan, rami vem e han katten med bollen.
- De där e Charlie Davies, han e från USA.
- Shooo usa, allå jag ska bli fotbollsfruu!

Vi kom med filmskärmen rätt ofta också, så vi gjorde en massa hopp för  att synas, men tror inte man la så mycket märke till oss i Neon gröna jackor, utan man kollad nog mest på spelarna hahah men ändå, TV. En bra bit för min kändis kariär =D!
Sen, JUSTE vi skulle få skjuts hem av H som precis fått körkortet.. HAHA KATTASTROF! Vi slutade Ca 22.30 .. jag var hemma efter 2 timmar elr nått.. de tar typ 20 minuter och åka hem för mig. Vi körde vilse inne i stan, och ni vet rondellen där i Tcen, den körde vi om typ hundra gånger, och sen till slut när vi hitta vägen mot E4.an så var den avstängd , hahah och det var en bil framför oss som också skulle ta den vägen, då följde vi ba efter den för att se vart den skulle hitta ut, och vi följde efter ett tag så tror nog att de blev lite rädda hahaha vilka stalkers vi var, men till slut hittade vi till slussen och därifrån drog vi till Donken i vstberga och sen home sweeet home, jag var så trött,så jag däckade direkt , åt inte dsucha inte ingenting jag däcka direkt, ofräscht men så jävla skönt det kändes och sova just då! Plus en annan sak H gjorde när vi körde hahaha, han svängde in MOT trafik! Asso STRESS JAG FICK. En taxi kom framför och ja ba SHIT vart fan ska han svänga så han fick baka bakåt sakta, sur taxi mannen såg ut och var..! Plus vi va nära och krocka mot en bil vid Donken.. PLUS att H hade fåttt Böter för att han parkerat fel. Kommer vi åka igen med den här mannen någon mer ? JAA TACL FÖR DET FANNS SÅÅ TUNGA LÅTAR I CDN:! hahahah! Hahah grattis H för körkortet <3 ! =D


Bullar + Bestfriend + Sol = GladFre.

2009-04-22 @ 01:07:41
Ooutshit.
* Svart vanlig väska
* Jeans Jacka från 5.an 
fatta inte att jag fortfarande har kvar den!
Och att den passar!
* Vanliga Svarta Kinos
* Vanlig såndär band man har runt Magen
skärp? Midjeskärp va?
* Vanliga Vita Hm skor
* Vanlig Tunica

Ser intee ut som min stil visst hahah,
Shit vanliggg hahaha.
men byxerna var ganska stora,
så lite av Gangster Fre syns på bilden ändå höhö.

GONAJT.

2009-04-20 @ 00:11:19

'
Modeller: Lamick & Divora. Mina syskon ♥
Foto: Fre Hagos

Svart-vitt.

2009-04-19 @ 23:42:27

Ehh... så här långt har jag fixat och trixat.. Temat får bli svart vitt den här gången Paaalllar eentee nu, ska gå Plugga lite fifään! PEACE / FRE


OUPS

2009-04-19 @ 22:41:14
Min blogg e lite förstörd... but i'm Workin on it ! =D hahah omg va tråkig den ser ut! SHIT måste fixaaa... Ehm hjälp ?! Någon som e bra på design och som tycker att det är sååå kul att den vill hjälpa mig ? plzzzz hahah

DAMP UNGE

2009-04-19 @ 22:21:05


Jaa jag e jätte gammal, som inte har sett den här..
Vi satt och kolla p några lustiga filmer i Fredags på
hemma festen. Då dök den här upp, oh fyfan va mycket
jag skratta. Älit talat, det här är farligt juh ? seriöst
blir typ rädd, SKA ALDRIG låta min barn komma
i närheten av CS elr va de heter.
Förlåt men håller på och döööör av garv
Hahahahaha han typ håller på sådär
i 5 minuter hahah det e skrämmande asso.
En riktig Klassiker som vi kolla på var så klart MANGAZ. som jag absolut älskar !

This is a special...

2009-04-19 @ 21:48:14
... Time 2 pray,
 2 Love,
 2 Care,
 2 Give,
 2 Enjoy,
 and 2 thanks,
 GOD for what He does for us.
 I wish you all ortodox HAPPY EASTER!!
Btw, Mami Just called from Germ, and she made me so happy. I just miss her and the kids so much sometimes =(.
I wish, from the bottom of my heart that they all lived here in sweden.. I cant wait until it becomes summer, cuz thats when i go and visit them for one whole month! Its only two months left ! =D But I am not complaining, there are many who dont see their parents at all.... instead, I APPRECIATE! Something that many should learn to do 2!!


2 VECKORS PLANERING

2009-04-19 @ 21:41:52

Eftersom jag håller på och lär mig att planera så tänkte jag skriva upp en planering över vad som ska göras. Det hjälper jätte mycekt ! Och det är så skönt när man sätter i ett kryss efter att man har gjort det man skulle göra ! OH =D

V 17! Imon alltså.

Läsa halva tyska boken och berätta en händelse  [   ]( OH HAR inte ens börjat, det kommer bli en sen natt idag -.- )
Jobbintervju [  ] HOPPAS DET GÅR BRA!! SNÄLLA GUD !!
Jobba Derby Råsunda [ ]  Min första gång och jobba som Visiterar/Publikvvärd, och det är årets första match, så hoppas det inte blir något bråk!!
Köpa bostad [  ]  (skol arbete , önska det var på riktigt, jag älskar min pappa och bo med honom och allt, men längtar tills och få bo ensam )
Träning med S.U n D. [  ]
Lugna gatan [  ]


Fredag / Lördag / SÖndag

Ismail och Chaima fyller år samma dag =D [ ]
Jobba Kupong 14.00 [  ]
Direkt efter gå jobba i globen 17.00 - 03.00 [  ]
Övernatta i hovet / Idol dagen efter [  ]
A.R.T training [  ]
kommer inte kunna gå på den tror jag =/ =(
LÖN =D [ ]
S3.s  skiva [  ] En klass i min skola..
Tamars B-day fest [  ]
En FET fest [  ] som man måste gå på kan inte nämna någon fören efterV18. 2009. valborg veckan

Nationella Eneglska Writing.
Träning Våga dansa [  ]
Ilays Skiva [ ]
Lediga torsdag + Fredag =D=D
VALBORG [  ]
Ganiis B-day [  ]
UPPTRÄDAAA med S.U n D. [  ]
Fevens SKIVA [  ] SUPERHJÄLPAT TEMAA =D=D fan de finns inga svarta super hjältar förutom Hancok och Hon i Exman med vit hår, och Catwomen. Men alla kommer va Cat women. Om ja ska va hon i X.man får ja köpa mig en vit peruk, men då kommer ja ba bli ful.. hahah så det får bli hancok men han e kille.. va fan... ajaa får se vad det blir!

Med dig mår jag som bäst, bästis.

2009-04-19 @ 21:04:42Fres och Lindas schema inför sommaren 09.

2009-04-19 @ 21:02:00

Beach 2009 ( Eriksdal 2009 höhö ) Här kommer vi snart, heta och tighta ! =D Detta skrevs April den 13 2009. Målet är till den 1.a Juni.


Vi får absolut inte äta:


Godis: (Det gör inte så mycket för min del, gillar inte små godis så värst)

CHOKOLAD: (OMG.. det där kommer va svårt har klarat mig som längst i 5 dagar)

Läsk: ( Vi får endast dricka Light enligt linda för man blir inte så tjock av det)

Snabbt mat: ( Ehm.. Hur fan ska ja klara mig utan mc donalds och pommes linda, men FRE skärp dig, allt elr inget )

Glass: ( OKEY LINDA NU ÖVERDRIVER DU !! Du vet att jag inte klara mig utan glass, men freee ja vet att om du inte får äta de andra så kommer du bara äta glass, och då ere samma sak.. men ååh =O =S


Vi får äta de här sakerna vid 3 tillfälligheter! Om jag skall vara ärlig så åt jag choklad idag, måde ass dåligt så jag var tvuuuuungen och äta det! Så ja har två tillfälligheter kvar! Det där med 3 tillfälligheter var min ide hahah bra va ? =D


Målen:


  • Vatten gympa + Joggning ca 10 gånger.
  • Fixa Hyn, Naglarna + Håret.
  • 50 situps var 3.dje dag.
  • FÖRSÖKA äta tallriksmodellen i skolan


Så här ser vårt schema ut inför sommaren, ni tänker kanske för sent och börja nu men jag säger, det är ALDRIG för sent för något =D Det får bli intensiv träning i Maj och sen i Juni har vi fått den dära sommarkroppen! LYCKA TILL MIG SÄGER JAG BARA.


Karma.

2009-04-19 @ 20:24:00Ähöö Ähöö ÄHÖ ähöö

2009-04-19 @ 20:04:47


   De här två svartingarna släades ja med igår.
Ja har lite träningsvärl i magen av att jag skratta
så mycket. Love boys, (naaaaaw)

Kvällens bästa.
Malik Digga mina glasögon.
Malik Tog på sog mina byxer
för att han hade shorts. Ält talat
vem har shorts nu ??
Som tur hade jag tajts under, så ja
va så snäll och gav han mina "Fula"
hängbyxer som han tyckte TÖNT
men ändå tog på sig hahah.
Ähöö Ähöö Ähöö CP garvet
Ganii la hela tiden så det hacka sig
i vårat huvud och alla började garva så
ähöö höö ähööö. Som egenligen
kom från Sened, lillebror hahah.
Försöket på att fixa mat till Gani
Grilen stängd, grill nr två tar inte emot kort
Vi drar till en bensin mack.,
Deras kort automat hade gått sönder.
Stackars Gani! hahah.
Malik med min t shirt runt benen för att han frös.
Ja och Yuna ramlar mitt på bilvägen avtrötthet.
En raket sprängdes i Konsären.
Ska aldrig besöka rinkeby mer.. NEVER!

Eh de hände rät mycket grejer igår faktiksit hahah


Så här tomt var det i lokalenKankars i Rinkeby skolan med Pato po och andra uppträdande.
DJ: Ganii.


Aah

2009-04-19 @ 19:44:43Bajs

2009-04-19 @ 19:40:51
Hej. Jag är trött, ont i ryggen och jätte negativ just nu!
Min helg ahr varit upp och ner. Hip hop Jam gick jätte bra, uppträdandet gick också bra. Sen rulla vi viader till en hemma chill fest som var ganska najs. Dagen efter hade jag skit svårt och vakna och hade fetaste tränngs värken från att jag dansade kvällen innan. Jag kolla på klockan och om inom en halvtimme skulle dans träningen börja, stressa in mig i duschen och skynda mig. Lärde oss två gymma danser, asso GAH det blir ba grymmare och grymmare. Efter träningen följde jag med bästis till stan för att kapa av det fina krulliga håret =(. Sen hem, dsuch fixa, sen drog ja till Rinkeby, Kankars, Ganska lite folk , tunga uppträdanden, Chillade med Malik och Ganii, sen kom syrran efter att hon vart i kyrkan med lillebror. Run 12 drog vi där ifrån jag släpade med mig Malik och Gani till Husby där det va en hemma fest för en kompis som fyllde år. Runt 3 var jag hemma. HELT DÖD. Sov.

Har vaknat nu och jag har inge lust med någonting, har så mycket i huvudet och jag är så arg på allting !!!!!!!! Det är så mycket jag måste fixa, för mkt bollar i luften! ORKAR INTE! Tänk om man kunde anlita någon gratis som kunde fixa alla problemen åt mig.. oh jag hatar och va vuxen! Måste ta tag i det här nu. Hoppas ni har haft det najs. Hejdå. / Fre den Sura.

Girly

2009-04-19 @ 19:35:11

Flipp Helg

2009-04-17 @ 16:48:00
Omg måste duscha nu, sova och sen fixa mig dra till gården! För det är hip hop jaam ida, det kommer bli flipp =D Ska försöka fixaa mig fint fint, för håller på och vara lite ego nu.. Eftersom mitt självförtroende har sjunkit under botten så försöker jag bygga upp det ! =D


Fredag
Lämnain Uppsattsen
Matte PROV
Lindas Modevisning (HON SAK GÅ CATWALK OMG
HIP HOP JAAAAAAAM (Ska uppträda och vara kvällens host )
Nattvandra

Lördag
Vattengympa med linda =D
Träning wie wie wie
Kankars aall night long =D

Söndag
Jam i Lava
ADONAI KOMMER FRÅN TYSKLAND
Träning
Tina turner.. jobba ?


PEJZ / FRE

Jag rakt genom.

2009-04-17 @ 14:48:11
Älskar att äta Chokolad, McDonalds och Glass. Får inte nog av de! Är 19 år omg gammling. Min dröm är att bli en kändis, åka till Hollywood och ha en feeet villa i Lasvegas. Med pengarna tänker jag hjälpa min familj och alla fattiga i Afrika. Om jag inte lyckas bli känd (fast jag kommer lyckas ) så vill jag jobba med människor eller FN, rädda barnen och sånt. Jag älskar att DANSA och FOTA och min pappa ! Jag hatar eller ogillar (hatar e ett fult ord ) Ciggaretter, folk som ljuger eller tror att de är bättre än andra, och spindlar!
På min fritid hittar jag på konstiga saker och umgås med vännerna.. Drömmer mig bort oftast..  och kan verka som om att jag e lite borta eller trög ibland. =( hahah.


 


Nerd.

2009-04-17 @ 13:59:28

170409 - I'm So Damn BUBBLY!

2009-04-14 @ 14:55:11
HEEEEEEEEY =D Välkommen till min 2.a Blogg!
Jag kände att jag  behövde ett nytt kapitel, så jag fixade en ny på samma konto! Min blogg kommer fortfarande handla om mig och mitt liv , vad jag gör och ibland mina tankar, skönt och dela med sig då och då. Och en massa massa bilder, Jag bloggar för jag tycker att det är kul och skriva och skriva bara.
Iiiingen blir tvingad och läsa, så jag vill inte se några idiotiska komentarer eller några hatare här okey ? =D Strävar inte efter att få tuuusen läsare eller så, jag har bloggen mest som ett minne. För jag tycker det är kul och gå tillbaka och blädra genom och minnas. Men hoppas ni diggar och blir insprirerade eller underhållna !

Life of Fre Hagos höhö =D
Ha deeeee, Pejz / F to the re.

RSS 2.0