HEJA HEJA BAJEN!

2009-04-22 @ 01:33:15

Intervljun gick JÄTTE BRAA!! Eller alltså hon läät jääte posetiv!! HOPPAS HON HÖR AV SIG ! Håller tummarna !!
Mitt andra jobb på Råsunda gick ockå jätte bra, det var första gången för mig som visiterare så jag var jätte ivirg !! Lärde mig så klart var jag skulle ta och inte.. eller aah hur j ag ska visitera! Hahah det var rätt kul! Men vissa var jätte sliskga och ba kunde typ säga " OOOH en tjej, men jaaa ta på mig jaaaaaa, och typ hade värsta slisk flinet , ja ba eu eu eu " hahah men vissa killar var SKIT HETA, asso sån där som jag dör för, blå ögon, ljust hår, värsta smilet, keps och kattig stil. Det var skit många såna, jag ba tänkte wtf gör ni hr, haha men iaf DE var det skiit kul och "TA " på höhöh värsta pervot jag e (A)
Men snacka om att jag fick FET träningsvärk på låren dagen efter, tänk er det är ca 16 tusen besökare som kommer för att se fotbollsmatchen, och varje person ska visisteras. OCh när man visiterar så ska man röra personen från Luva till skor! FATTA HUR MÅNGA upp och ner rörelse jag gjorde.. Så E helt stel idag, kan inte gå normalt på trapporna speciellt..! Plus hade sträckt mig lite från träning i Lördags! När jag får träningsvärk håller det i fleraaa dagar, jätte irritation väckanade! Äntligen fick jag och Rami fick jobba tillsammans, shit va många frågor jag ställde!! Så nu vet jag ALLT om derby, HAmmarby, Djurgården allt allt vad det handlar om, och jag typ blev Pyskad. MEn det enda jag bryr mig om är Mannen i Tshirt nr 10. KATT. Charlie DAvies.
- Damn, kolla den där rumpan, rami vem e han katten med bollen.
- De där e Charlie Davies, han e från USA.
- Shooo usa, allå jag ska bli fotbollsfruu!

Vi kom med filmskärmen rätt ofta också, så vi gjorde en massa hopp för  att synas, men tror inte man la så mycket märke till oss i Neon gröna jackor, utan man kollad nog mest på spelarna hahah men ändå, TV. En bra bit för min kändis kariär =D!
Sen, JUSTE vi skulle få skjuts hem av H som precis fått körkortet.. HAHA KATTASTROF! Vi slutade Ca 22.30 .. jag var hemma efter 2 timmar elr nått.. de tar typ 20 minuter och åka hem för mig. Vi körde vilse inne i stan, och ni vet rondellen där i Tcen, den körde vi om typ hundra gånger, och sen till slut när vi hitta vägen mot E4.an så var den avstängd , hahah och det var en bil framför oss som också skulle ta den vägen, då följde vi ba efter den för att se vart den skulle hitta ut, och vi följde efter ett tag så tror nog att de blev lite rädda hahaha vilka stalkers vi var, men till slut hittade vi till slussen och därifrån drog vi till Donken i vstberga och sen home sweeet home, jag var så trött,så jag däckade direkt , åt inte dsucha inte ingenting jag däcka direkt, ofräscht men så jävla skönt det kändes och sova just då! Plus en annan sak H gjorde när vi körde hahaha, han svängde in MOT trafik! Asso STRESS JAG FICK. En taxi kom framför och ja ba SHIT vart fan ska han svänga så han fick baka bakåt sakta, sur taxi mannen såg ut och var..! Plus vi va nära och krocka mot en bil vid Donken.. PLUS att H hade fåttt Böter för att han parkerat fel. Kommer vi åka igen med den här mannen någon mer ? JAA TACL FÖR DET FANNS SÅÅ TUNGA LÅTAR I CDN:! hahahah! Hahah grattis H för körkortet <3 ! =D


Kommentarer
Postat av: J.D

vadå bajen? samba djurgårn ;D

2009-04-22 @ 04:17:33
Postat av: fre

Hammaaaaaaaaaarbyy =D

2009-04-22 @ 12:08:28
URL: http://fres.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0