KRIGA FÖR IKEAS KORVmBRÖD.

2009-04-22 @ 02:01:59

En sån där konstig dag.
Efter skolan följer jag med Rami tills sin Jobb intervju i Skansstull (Tai-boat) Intervljun gick jätte dålig, för de krävede nämligen att man jobbat inom restaurang branschen i minst 5-6 år. HAhaha så Rami flippar på de, och typ ba nej men man kan ha jobbat i ett år bara och man kan vara JÄTTE DUKTIG hahah.  SKit söt. Sen när vi ska hem vet vi inte vad vi ska göra. 
F - SHIT va hungrig jag är!!
R - AAA jag också, bajs intervju skit sur jag e , kom vi går och tröst äter nått, vi äter skit mycket !!!
F- Hahah aaah okey kom !
R - Vi drar till mig,
F- Hahah bäästa kom. Asso vettu vad som skulle sitta bra nu?
R- Nej, vadå?
F- En FET korv med bröd och Cola.
R -AA FRÅN IKEAA!!
F- AAAH ,hahah bästa men kom vi drar till dig nu.
R- men NEJ vi ska till Ikea skiter i .
F- men rami orkaaar inte åka dit.
R-men jo vi ska du har redan sagt nu, så blev skit sugen skiter i ikea korv nu nu.
F- hahah okey kom då.

Men vi båda kommer på att jag glömt mitt kort hemma och rami har inga pengar på sitt personkonto. Så vi behöver en dator för att överföra pengar. Rami kommer på att hans skola ligger 5 stationer ifrån (Kärrtorp) Så vi åker till hans skola, tar över en dator, överför money. (Vi va i skanstull så vi kunde ba gått till Frans, eller infokom men nej nej dumma vi tycker om och åka långt )

När vi är i kärrtorp ser vi en buss som åker förbi Bredäng så vi hoppar på den utan att tänka oss för. Vi tänkte baa ah 163.an bussen den brukar jag alltid. Efter att vi ÅKT I HUNDRAAAAAAAA ÅR, alltså då menar jag hundraaa år, Så är vi fortfarande på LANDET någonstans.. har aldrig varit med om en trögare buuuuuuuuusssss, fast det kan bero på att vi var galet hungrigaaa också, varför vi kände så!! Men efter ca 50 minuter var vi bara i Älvsjöstation. Jag råkade vända mig om och se en buss som det stod " Skärholmen via IKEA " på. RAMI VI TAR DEN BUSSEN UT UT UT SNABBT brister jag ut. Så vi hinner exakt med den, och efter ca en halvtimme blev vi avlämande vid IKEA, tack gode gud !! Vi körde runt med bussar i ca 1.30 minuter , fatta NO LIFE: hahaha. Vi åt ca 8 korv med bröd och två pizzor, och sen gratis på fylling dricka!! JAg är fortfarande mätt. Sen var vi tvungen och gå till HEron City där vi har fyndat friterade bananer med Glass och Cola sås från förut, typ världens bästa.. oh jag dregglar nu ba jag tänker på smaken och lukten!!!
Hahah men det var LÄTT VÄRD allt vi gjorde, för det var så jävla gott med de där korvarna och den där colan, och sen friterade bananerna.. varma och mjuka saftiga med glass på .. ASOO OHHH damn orgazm på plats typ!! Sen avslutade vi allt med Chokoladbollar. // Dreggel Fre
-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0