jag älskar överaskningar, och livet är fullt med de.

2009-08-27 @ 23:47:03
HEJ. Omg jag är så nervös, hahah jag vet inte varför, men det är ju första gången jag ska träffa dem, och asso... ouff hoppas det går bra, vi ska vara i arlanda klockan 10 iaf.

Jag har inte varit i skolan idag, hade verkligen värsta hostattackerna i morse, plus min säng lockade gaaaaaalet.. så kunde lika gärna stanna kvar där. Men efter en massa missade samtal och sms, så vaknade jag och drog till stan för att köpa ryanair buss biljett ! =D (till resorna i september) Jag var med rami,jossi,shabbe, så vi drog till min fasters restaurang och käka lite wook, yumm!! =D

Nu har jag och pappa städat hela huset, som sagt våra gäster kommer imon, har duschat och rullat håret, (en habesh thing) Ska ba kolla på ett avsnitt på datorn, sen sover jag. Hahah btw igår kollade jag på twilight igen, seriöst, det är 5 gången jag ser den hahahaha inom en vecka ? DUDE. Men det är bara för att jag saknar min baby så mycket, och jag behöver lite kärlek så filmer är bra vid den här tiden, men den är jätte fin också !
Uuusch va jag hostar !!! Hoppas det inte är något farligt, pallante med svinshit!

Slääng pusssss till er ! / Fre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0