One tree hill.

2009-08-17 @ 01:28:22
Jag har fått tillbaka mina O.T.H tider så nu kollar jag avsnitt efter avsnitt! Sist jag slutade var säsong 6 avsnitt 5 eller något i vintras! Juste ..nu kommer jag ihåg varför jag slutade kolla.. det fanns inga mera avsnitt och ladda ner! Men nu har till och med säsong 7 till kommit ut.. AMAJGAD!!
Jag har haft en ganska skön söndag idag! I morse (eller typ runt 18? .. haha) var jag förbi papps jobb och lämnade en sak till honom, och samtidigt gick baby till hans siz på middag. Mmhmm... jag kommer sakna och dega i sängen all day long sådär! =(

Sen kom Lill siz tiill mig och UK goled. Och efter middagen kom baby tillabaka! Hahah gud va krångligt jag förklarar, men hur som jag helst jag, Lill siz, UK Goled och baby chillade! Och UK Goled har fixat så han åker back 2 England på lördag istället för nu, yaay ! =D sen fixade jag flätor till mig och syrran. Najsa blev de ! =D Sen bakade de scons också, det var också gott. Men nu har alla gått hem, lite skönt och va ensam för ja vill kolla på O.T.H utan och bli störd nu! Fast och ha min baby i sängen nu skulle inte heller va fel!

Imorgon ska jag nog köpa block och shit till skolan!... Oh va kul, skolan på onsdag!! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0