Supermätt

2009-08-08 @ 20:17:44
Helooww bloggen!
Jag är tillbaka från tyskland nu! Har vart hemma i 4 dagar.. och det känns tomt utann barnens skrik och skratt men skönt och vara hemma, hemma ! Det var jobbigt och säga hejdå, varför bor inte mami med mig?? Men jag ska inte klaga, det är bättre än ingenting! Vissa har inte en mama alls så jag uppskattar jag uppskattar! =D

Hallo varför har alla klagat på vädret för ??? Det är ju hur skönt som helst här !! När jag och J.D kom tbaka så tog vi med oss solskenet va? =D.
Samma dag som vi kom, i onsdags.. oh va trötta vi var, hade en massa brev och shit att fixa, så ringde, betaldae räkningarna och fixade det på en gång sedan skrev jag upp en lista över saker som jag var tvungen och fixa klart innan skolan brörjade! Duktig jag är, bra Fre =D.
Sedan på kvällen redan vare dags för utgång för min min halva ZERIN BELGEEEEEEEE som fyllde 18 år (äntligen) Så vi hamnade på dem bow, baby var med, så jag var inte den enda som var trött på festen.. men vi dansade rätt mycket ändå . =D Det blev knz och komma hem sen hahah för vi glömde att onsdag var en vardag, men det blev en svart taxi hem, förut lovade jag mig själv att ALDRIG åka svart taxi, men den här gången var det akuut ! Så när vi kom hem deckade göttt!

Torsdags var jag och yuna på dans wokshop Hiphop/hype. Tungt vardet, men snabbt, har glömt och dansa fan!! Blev lite skärmd för hur trögt det gick för mig!! Men det var kul och fick mig inse att de var alldeles för länge sen jag dansade!! senare drog jag och yuna och tog ett dopp i såsens pool =D. Kallt och skönt =D FATTA YUNA BADADE!!!!!!!!!

Fredagen var det redan dags för BRÖLLOPPET!!! Vår kära vän som skulle gifta sig, SÅ VACKER HON  VAR!!! Vi ååååååt som faan, och vi var mkt mkt fina flickor.. bilder lär nog komma upp här på bloggen! Vi dansade en massa arabdans och det var rätt lyckat tycker jag! =D

Och nu är det lördag och jag och baby är helt sega.. och lite halvtledsna och fundersamma sådär för att ...... !!
Han tar en powernap, så söt han snarkar mini lite hahaha. Vi har lagat feeet god mat, (kryddad) pommes med köttbullar (stekta med lök och vitlök och olivolja) och till fixade vi en fres speciella vitlöks dipp, (med bl.a. turkisk youghurt). Och en sheeet good feet sallad! Så dukade vi och åt. Papa som inte tycker om sån mat tyckte till och med att det var gott !! Visst är man duktig, jag har djup passion för mat.. så det måste vara sådär mmmmhhhmm orgazm gott när jag äter!! Om det fattas pytte lite lite salt och salten är slut hemma, så går jag ner och köper salten och sen äter jag !! Hahah.. ! När det gäller mat så är det inte kör bara.. utan det ska smaka sådär mmmhhmm.. !!

Vi ska nog ba softa idag.. vi har inte fått vila ut riktig än sen vi kommit hem från tyskland, det har hänt en massa grejer direkt, träffa vänner och sånt.. så en film med chips och min speciella dipp kanske ska vi slappna av till.. vi märker!


Sommarlovet är snart slut, har saknat skolan faktiskt och min underbara klass! Sista året nu!!! =D=(


Hade skönt folk ! Gay kramar // Fre Hagos

Kommentarer
Postat av: Yuna

Fre din mami bor inte här men jag gör =D

2009-08-09 @ 01:50:03
URL: http://robot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0