Coldplay+54

2009-08-23 @ 15:00:37

Jag har ett stort blåmärke på smalbenet, och jag vet inte vart jag har fått det ifrån, det gör jätte ont ! =( och det är en skit ful bula.. buhuu.

HALLO? Coldplay är fan grymma juh, det var shit kul och jobba, jobbade med de två bästa ! Linda och Hennes syrra, fyfan va vi slappa !! Och käka as mycket korv!!! Då och då kollade vi på bandet, det var fett mycket folk, 33 tusentyp, mäktigt var det !

Efter att vi slutat var vi tvunga och träffa gänget direkt !! (jag och Linda var helt DÖDA!) Gänget var hos M, som tur är borhon i stan, så vi drog till henne, bytte om skit snabb, fixade oss skålade och sen var det utgång mot 54, det nämligen TARAS FÖDELSEDAG!!! Så henne skulle vi fira, vi fick lite krångel vid ingången, men efter en liten stund släpptes vi in, och det var hur kul som helst, men viktigast är att the B-day girl hade kul,och jag tror hon hade det!! När det var dags hemåt, var jag tvungen och lägga en klassiker, stor påmmes med cheaddar chees! Ohh... orgazm!! Sen fick vi sjuss hem, yaaay, så var inte hemma så sent, runt halv 4! Nattbussar suger!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0