.

2009-08-26 @ 14:06:12
Juste Fredas så hade Taras föräldrar överaskningsfest till henne med släkten och hennes nära vänner, så vi gänget var där såklart inna hon kom. Och hon hade ögonbindel och grejer, och vi skrek och kastade en massa kalas grejer på henne, det var som på film! Awesome!! Sen dansde vi till kurdisk musik, käka as god kurdisk mat och TÅRTA!! YUMM!! =D Jätte mysigt, hon har fin familj den där tjejen!!
Efteråt drog jag , syrran och My till baby, som hade avskeds hemma chill! Tyvärr han vi inte träffa hans grabbz, de hade hunnit dra när vi kom, men inte konstigt vi hade typ gått lite vilse i mälarhöjden och sen hamnat i någon konstig skog i hägestensåsen, tills vi hittade!! För jag lekte smart och sa vi tar en genväg, skit i och åka tåg det tar lång tid! Hahah.
Iaf det var sista natten jag sov hos honom innan han skulle åka. För just nu är han i borlänge... !! =( Och jag saknar honom redan, det är sjukt, jag hade tänkt åka redan i morse ner dit (eller upp) men när jag vaknade var jag för trött och .. sängen lockade mer, sorry baby. Men han kommer hit nästa helg iaf !! =D Omg.. det är ju hur längeeeeeeee som helst.................. =( Okey ska inte sitta och deppa ner mig, jag har världens bästa, finaste och coolaste vänner som alltid ställer up, I just love them!

Och idag ska jag träffa några av de, och fixa håret och vaxa benen, okey jag har snackat om att vaxa bennen i varje innlägg nu men .. hahaha jag har ju inte vågat, och ju mer jag snackar om det så känns det bättre, så kommer göra det tills det är dags ! Hahaha.

Peace / FRED utan D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0