Jag visste att det var för bra.

2009-08-17 @ 03:45:48
Okey here 's the thing.
Min baby boo ska flytta! Till borlänge? Varför?
Han ska plugga där i......... 3 år! I början var jag super positiv och ba försökte peppa honom att verkligen åka och det är skit bra, att det är onödigt att jobba ett år istället, han skulle bli färdigpluggad snabbt och han kommer ångra sig om han inte åker, och det är inte så långt bort vi kan åka under helgerna, med bussen/tåget tar det ca 2-3 timmar och man kan hitta biljett för ca 150 kr , men nuuuuuuuuuu börjar tanken verkligen kväva mig. Att han ska flytta. På riktigt. Helt flytta. Eftersom vi har varit med varandra varje dag sen den dagen han kysst mig, sovit med varandra varje natt, jag har kunnat träffa honom när jag vill .. och.. ehm .. att vara positiv suger just nu. Jag vill inte bara träffas på helger, och vad ska jag göra om jag börjar jobba på helgerna, eller om han börjar jobba på helgerna, snart kommer det bli att man träffas en gång i månaden, och en gång i veckan räcker absolut inte för mig. Distansförhållande och skit funkar inte för mig helt enkelt, att sakna och plåga sig själv sådär, jag vill inte hamna där. Jag orkar inte vara positiv, jag vill inte att han åker, men jag vet att det är jävligt själviskt och tänka så, och även om han skulle vilja stanna så skulle jag inte låtit honom göra det, fast än jag vill det mest av allt. Och det som är mest mest sugit är att han åker nu i agusti, han ska börja skolan 24! Jag har inte ens hunnit fatta det. Och jag vill inte att han ska bo själv i en lägenhet, ska han laga mat själv, varje dag, han kommer svälta ihjäl.. och när jag saknar honom och vill pussa honom, ska jag gå in på sj boka en biljett åka några timmar och ... ohhh! Att inte veta och se va han gör där borta kommer göra mig dum Okey nu måste jag sluta tänka och låta som en pysko-girlfriend! Men jag kan inte hjälpa det, jag kan inte dsluta tänka! "Tänk om" det här, tänk om det där, ekar i mitt huvud!

Jag vet inget om framtiden jag kan inget göra åt framtiden, men en sak vet jag säkert, jag är kär .. i honom. Och jag vill inte förlora honom. Ja antar väl .. d är det som skrämmer mig mest och får mig att freak out! mmhh.. klockan är snart fyra fan, det är nog bäst och försöka lägga sig nu, men det är svårt. Its killin me ..I'm happy. I'm in love.
Bless  / F.Hagos

Kommentarer
Postat av: Aaliyah Katten

naaaw det kommer ordna sig <3 .... sv: hehe du avr påväg in du hade precis kommit tror jag eller vet inte det var typ någon timme innan the voice börja! kände igen ditt snygga hår och kläning hehe :)

2009-08-17 @ 10:26:34
URL: http://aaliyahkattens.blogg.se/
Postat av: Steff

Haha helt söt =) Det funkar att bara träffas på helger jag lovar. Att inte träffas varje dag och istället sakna varandra kan till och med göra förhålandet starkare

2009-10-17 @ 20:04:49
URL: http://gatitablanca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0