Detta hände igår / Min helg.

2009-07-21 @ 03:00:49
Fredag-Lördag-söndag var det Eritreanska festivalen här i tyskland, och den skulle jag på. Gick bara i lördags och söndags!LÖRDAGS:
Gick dit med bror, Ado mikis och resten träffade vi där! Det var skit kul, och blev så glad när jag träffade Mikis, saknat honom, han är fett godhjärtad, han presenterade mig för hela hans familj och han såg lycklig ut, var glad för hans skull, hela familjen var samlad! Han sålde också wisky, injera, shoro, berbere och en massa i en liten bil hahah, TUNG. Vi gick dit då och då och chhillade där inne med radion. Vi fick en wisky shot var, putte lite bara för att skåla, hahah min bror fick också pyttepytte lite! Hela festivalen hölls i en stor ishall och i mitten av golvet var själva scenen och habesh folket körde sin grej, sen i ett annat rum var det hiphop musik, UNGDOMAR I TYSKLAND HAR TUNGGGG musik, det var crankm hiphop bombompampam tung bas, dansade lite med mikis han kan sina grejer! Senare motkvälleb blev det lite fuckt up, för att personer blir så fucking avunsjuka och flippar totalt, men vänta i lördags var det ingenting till skilland från hur människan bettede sig i söndags. Men kvällen var gaanska lyckad, dessutom träffade JAG LWAM!! hahah blev fett chockad men fett glaaaaaaaaaaaaaad !! LWAM SERUU DETTAA HAHAH !! Tungt det var och träffa dig!! Lwam är en kompis från sthlm, och vi träffades i festivalen av en slump, visste inte att hon var där, hur liten är inte världen! hahah men hur somhelst vi bestämde att vi skulle träffas igen dagen efter och flippa på the afterparty festen för ungdomar!
Host host.. ja måste vara ärlig, Det fanns KATTHER!.. För mig och Lwam vare titta men inte röra, hahah damn damn damn.. hahah jag är ärlig! För att göra det hela kort, jag och bror var hemma 08 på morgonen, HELT DÖDA!!


SÖNDAG:

Typ två timmar efter blev man väckt av syskonen, min bror sover där uppe (vi har våningsäng) så det är ingen som går till honom, alla kommer till mig som sover under, så jag vaknar HELT DÖD!! Sedan hade vi tydligen blivit bjudna men jag hade glömt det helt, så jag mami, och små syskonen drog (bror fick fortsätta sova, fan va avis jag var ). Vi besökte några som ville träffa mig som var vänner till mami, och sen käka vi Injera, DET VAR FETT GOTT, med tanke på att ja inte hade käkat på hela dagen och kvällen innan! När vi var där så höll ja däcka där ja satt i deras säng, men jag kämpade och det värsta var att det skulle vara samma sak ikväll igen.. jag fick nästan lust och stanna hemma!
Runt 8 blev jag skjutsad hem, mami och barnen stannade hos gästerna. Jag gick direkt in i duschen kände mig fett ofräsch, efter en lång skön dusch blev jag genast pigg och taggad inför kvällen, började sminka mig, tog på hängbxerna och ett färglatt linne, nya jackan och halsduken såklart =D.
Runt 9 blev jag upphämtade av Anwar och Ado, vi chillade lite och runt 12 var vi inne i stan, ringde Lwam och bestämde att vi skulle hamna i CK klubben som rätt många skulle till (elr hos, ALLA skulle till menar jag).
Först ville de kröka lite, drog till någon kiosk, köpte de som behövdes och sen chillade vi i en park. Det fanns en skiiiit lång mur där med en massa namn på, elr det var små stenar om stack ut som det var namn på. Anwar berättade för mig att det var judar som hade dött under kriget, det vra skit läskigt och vara där tyckte jag, gillar inte när döden kommer upp i ämnet.

Hur somhelst klockan blev två och det fanns habesh killar/tjejer ÖVERALLTT!! Hahah ganska kul faktiskit, kändes inte som att man var i tyskland, med tanke på hitler kriget hahah så var staden full av svarta människor!! Som tur var träffade jag Lwam precis utanför cluben och DET VAR FUULLLLTTTTTT!! Det var människor överallt, och cluben var helt helt helt full , det fanns inte en chans att komma in, så vi bestämde för att dra vidare mot den andra cluben. Jag kan säga att den inte var lika full! hahah men det var helt okey, för alla mina vänner var där och jag och Lwam träffade typ 2-3 svenskar till !! (elr de var habsh men från svergie) GISSA VAD, den ena snackade malmöska och den andra göteborska, shieet jag höll på smälta, jag är väldigt svag när det gäller dessa två dialekter, vi kom bra överens och det var skkit tungaa men helt plötsligt så började Ado fucka ur från ingenstans och blev avundsjuk för vad ? Det blev bråk på riktigt .. igen. Du är inte min pappa, vi är inte gifta, du är inte min pojkvän, vem fan är du, idag skulle vi ha kul, du skulle inte fucka, man ändå så flippar du ut totalt, jag träffade några vänner och vi pratade, jag hatar när killar ska bestämma vad man ska göra vem man ska prata med jag får ångest jag blir förbannad, jag vet inte vad jag sa men jag skrek en massa saker på honom, och anwar kom in och försökte lugna ner mig. Jag hade samlat på allting så igår vare dags för mig och skrika ut allt, och det gjorde jag, verkligen, Anwar jag har sagt det till honom hundra gånger jag har en pojkvän jag ser inte honom så vrf fattar han inte det, sa jag pch pekade på honom, till slut kom tårarna, och jag skrek och jag grät och då kramde anwar mig och då kramade han mig men jag puttade bort de direkt och sa kom nu dansar vi skit i allt, (Ja hatar hatar när man tycker synd om mig, elr ska trösta mig och hålla om mig hahah jag bara hatar det ).
Han sa förlåt, torkade mina tårar, och Anwar kramade om mig och sa han är bara rädd om dig för det finns dåliga killar här. Men fattar ni inte, jag är inget barn, jag är 19 år jag bestämmer vem jag pratar med, detta är min kropp, jag hatar när man säger åt mig vad man ska göra speciellt på samma sätt som du gör sa jag och pekade på honom, han är inte rädd om mig, han vill bara inte att jag ska prata med någon anna, han tror att han äger mig, jag pallar inte längre, du har plågat mig sen jag kommit hit jag har inte fått göra ett skit, och jag har låtit dig för ja inte orkar tjaffsa, och sen kom tårarna igen, men nu orkar jag inte längre, ha så kul jag drar hem sa jag och gick ner för trapporna när jag såg Lwam, hon tog mig in till toan och där grät jag som en riktig bebis. Jag vet inte varför jag grät så mycket, men jag gråter aldrig framför folk, jag håller alltid igen, och när jag väl gråter då exploderar jag, och då gråter jag inte bara för en sak, utan för allt annat som jag hållit in.. elr ja tror jag funkar så.

Hur som helst .. det blev lite lugnare senare mot kvällen (elr morgonen hahah )  jag kommer inte ihåg hur jag kom hem men jag vet att de jag litade på var med, speciellt Anwar och jag vet att jag vaknade upp i en soffa, inte min soffa. Hahah.
Alltso kvällen hade sina stunder, vi skulle kunnat göra det mycket roligare, men ja venne.. folk har aggressions problem, och jag har grejer som jag stöööör mig på som jag inte kan hålla in som bara får mig och flippa!

Låt aldrig någon bestämma över dig, vem du ska prata med, vad du ska göra, och vad du ska ha på dig, etc. Följ gärna råd.. lyssna gärna men låt aldrig någon bestämma över dig!! Shit det stör mig så mycktttttt !!

Nu måste jag somna, ja trodde det var söndag idag egenligen hahah, shiet.. men Hoppas ni har haft en bra helg.
Jag saknar min Pappa som fan, =(

Vi hörs / Fre Hagos

SÖNDAG:

Kommentarer
Postat av: Nilufer

Freish, bra att du gråter ut, d e som du säger det är inte ba en sak man gråter för de e allt man hållt inom sig.. Goodie good nu kanske du fått ut det mesta =) <3

2009-07-21 @ 11:43:00
URL: http://nulleew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0