Hey, it's because of you..

2009-07-29 @ 15:32:29

Ohh va seg jag känner mig, har typ träningsvärk! hahah.
Mhhhmm.. ont i ryggen och armarna.. ! Det blev chill i stan igår med baby och syskonen, sen glass och sen spielplatz (lekpark). Skön dag... man är helt avslappnad när man är här! Måste ba säy pojkvän köpte en tshirt till mig som va vit och där stog de "I love my sneackers" på och sen var det två st sneackers på shirten, asss enkel och kattig tshirt!! I fell in love, u know, The clickade ! sen köpte han skor och lite grejer t sig själv!

Sen lämna vi barnen hem runt 8 och smög ut igen, tog en promenix och hamnade på en stoor gräsplan bakom en skolgård, så vi gick itll mitten och la oss där, och räknade en massa tusen tals nickelpigoor!!! Utan och överdriva det fanns über många!! Jag blev helt inne, fast man såg de bara när man la sig ner i en speciell vinkel, man kunde inte se de uppifrån! Mhmm.. det var så avslappnande och ba ligga där... med honom, sjjukt skön känsla! Det var fett frisk  luft och hela ängen var helt grön och små blommig, men sen till slut när det började bli lite mörkt och de kom en massa irriterande flugor så var vi tvunga och flytta på oss!
Jag är vrål hungrig och sugen på en fet frukost.. ! Shit hemma om en exakt en vecka, tiden flyger !!! Saknar pappa som in i helvettet!!!


The world is in a crazy, hazy hue. / Fre


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0