Trött måndag

2009-07-21 @ 03:07:55
hahah Ja måste bara berätta när jag kom hem runt 3 på dagen efter festivalen idag. Eftersom jag inte hade sovit ordenligt på två dygn så var jag DÖD som fan, utan och överdriva när de följde med mig hem så gick jag med stängda ögon, kom igen och la mig direkt i sängen. Vi hade gäster och tre barn. Och konstigt nog störde ingen mig, mina syskon lekte tydligen med gästerna så jag var lycklig, äntligen skulle jag få sova. Min säng ligger precis vid fönstret, och helt plötsligt hör jag ljud som slår mot fönstret var 3dje sekund. Sen blir det paus och man hör ljud mot fönstret igen och sen igen slag var 3dje sekud. Vid detta ögonblick vill jag bara gråta eftersom jag är så trött... Och jag hatar när jag inte får min sömn. Jag kollar mot fönstret, jag vet inte hur jag orkade vända mig hahah utan och överdriva så trött var jag. Jag ser att min bror och hans kompis skjuter på en pil tavla som ligger mot fönstret, FUCK. Vrf ska de köra just nu, de har aldrig använt det där skit spelet.. Men till slut somnar jag och min huvudvär försvinner in i sömnen..! Men ouf va sur jag var på ljudet... hahah fatta va irritation!


Sen bråkade jag och bror över en sak och jag blev så förbannad att jag var tvungen och dra ut, ingen var hemma och barnen sov. Så drog någonstans och promenerade bara och jag började tänka på en massa så jag började gråta! Från ingenstans men jag kunde inte hindra det, hahah jag skrattar åt det nu med tanke på hur mkt jag har gråtit denna helg och sen idag.. men ja tror att jag inte fick gråta ut helt, plus att jag saknar min baby som fan och det är bara jobbigt och saknar honom.. Och jag saknar min pappa sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt mkt =(.
Så där går jag med tofflor en tshirt på kvällen med cp hår och fuckt up ansikte från helgen, hahah så träffade på en kompis som kom bakifrån hade inte sett, och ba Gangster va häänder, jag torkade bort snabbt, sen krama han om mig och ba vrf är du ledsen gumman, ja började skratta och ba vaa sanckar du om jag är inte ledsen jag gick något i ögat, men jaaaa, du lägger den där komentaren elr hahah. Men han fatta att jag inte vill prata om det så vi promenerade till en park och det var inte kallt och inte föör varmt ganska skönt så vi satt i en bänk och snackade om en massa massa, han fick mig på helt helt andra tankar och det var skönt som fan, vi snackade om vad som händer efterskolan, om förhållanden och om att resa om en massa massa grejer bara, till slut blev klockan för mkt och någon gång var jag ju tvungen och dra hem, han följde med till porten och lovade att hälsa på, och sen lovade han att komma när Min älskling ska komma hit så ska han visa runt oss till de "roliga ställena "


Men okey nu måste jag verkligen sova
Gonajt.. /
F

Kommentarer
Postat av: Emilia

;)oooh tack tack :)tung musik du har

2009-07-21 @ 10:56:26
URL: http://emmimw.blogg.se/
Postat av: Aaliyah Katten

Skönt att hann fick dig på andra tankar :)!

2009-07-21 @ 11:51:32
URL: http://aaliyahkattens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0