Tyskland? / Mina kläder?

2009-07-13 @ 05:47:04
* Jag drar snart till tyskland och eftersomm att du har vart där tänkte jag bara fråga om det finns kläd/smycke affärer eller ställen man borde besöka i tyskland som du rekomenderar? :)

Hare bra . älskar din blogg & stil, keep it up!

Hmm, beror på vart i tyskland man vill till, för det är ganska stort ? Men berlin är rena fest staden, och frankfurt har hääärliga butiker om man är ute efter fet shopping! Letar man noga så kan man hitta sjukt snygga bamboo örhängen i alla former, och en massa andra coola smycken! De har fett snygga skor här också, deras sneackers knäcker! Kolla efter butiken New yorker, där är det som Londons priemark! Frankfurt har fett sköna dancehall clubar btw!
Hoppas de hjälper, lycka till och tack!! =D


* daamn giirl din stiil knäcker som faan ;) haha kan inte du skriva vart du köper saker o det =) du har det mästa jag vill ha hihi =) PEAACE <3

Tack så mycket! =)
Många har undrat faktiskit, men jag tycker det känns så tråkigt och så likt andra bloggar när man skriver ner vart man köpt och sånt, men jag kanske inbillar mig, men frågan har dykt upp flera gånger så ibland kan jag väl berätta vart jag köper kläderna ifrån, men en sak är säkert mkt är på rea!!! =D=D hahaha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack så mycket för ditt svar :D de hjälpte !!<3

2009-07-15 @ 16:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0