..

2009-06-17 @ 15:28:05

Heeeeeeeeeeeeeluuu people! =D

Har hittat en dator med internet som Paula hade med sig. Som sagt är i GBG nu och har så jävla roligt !! Vi kom hit i söndags. Både måndag och tisdag åkte vi liseberg, hhah vi satte liv på det där stället, BOKSTAVLIGEN fuckade systemet helt hahah, tyvärr inga detaljer nämda =O. Fast än jag vill berätta så sjukt mycket hahah! Ja säger bara alla vakter va ute efter oss, och till sut på tisdagen blev vi utslängda precis innan vi ville ut. resten får ni lista ut själva hahaha.
Har vart ute en gång på club typ. Svårt och hitta ställten på vardagar. Men vi skaffade oss nåra sköna göteborgare som ska ta oss ut ikväll, och det är sista kvällen så vi har planerat och FLIPPAA!!

Skrik från Liseberg + Sova sent = HES SOM FAN JUST NU !! kan inte prata ni ska ba höra, låter som en åsna. Nu snart ska vi in till stan och kolla läget.. vi har inte vart på "torget " och kollat än.. jaini deras Tcentralen, stan så där. Sen ska vi kanske grilla alla tillsammans!! Det är fett skönt väder här ocskå =O Hoppas det inte är regnet när jag kommer hem till min älskade Sthlm!
Glad sommar suckers
Ps. Jag tänker på J.D 24 / 7 =D Pejzz // FRE


Kommentarer
Postat av: olivia

hahaha hur blir man utslängd från Liseberg?... ^^

2009-06-18 @ 20:48:29
URL: http://agapes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0