MYS HELG // DONE WITH SCHOOL

2009-06-03 @ 01:34:16
Min helg va mysig konstig jobbig och askul!!
På fredagen där hamnade jag i en villa någonsans i Tumba, det var rätt mysigt, jätte god mat ! =D Asskönt people ! Skål för nya vänner =D Sen körde vi en lek som jag lärde de som heter Pyskologen, den lyckades vi med halvtbra =D Sen körde vi lite charader =D hahah det var en sådär MYSIG kväll bara. Sen slagga jag hos J.D, och myste heeeeela natten.. Mhmm va skönt och tryggt det kändes och sova bredvid dig tönt.
På söndags morgonen var det ännu mysigare, trotts de fina vädret ute så degade vi i sängen hela dagen nästan.. ! Hahah, och sen skickade man en hund på mig för att jag ska vakna (Puma heter hunden) Hon kom och slickade mig i ansiktet, fan va rädd jag blev =O hahah men jätte mysig hund !! Fast jag föredrar Butser, katten dårå. Maja den andra katten leker fett svår, hon gömmer sig bara och kollar snett.. Men buster e mysig, han fick ligga bredvid mig och J.D en stund och så morra han sådär med ett jätte mysigt ljud.
Iaf runt 9 på söndaskvällen började jag röra mig hemåt till slut. Men det var en skön helg iaf.

I måndags gjorde jag mitt kompletterings prov och fick mitt VG som jag ville ha (YESS). Nu är jag fri som en fååågel, och e klar med allting =D=D=D=D==D=D=D=D=D=D
SOmmar lov nästa vecka motherfuckeeeeeeeeers ! / FRE 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0