Okey ba en puss till - nej du får två

2009-06-03 @ 02:57:11
Idag hade vi inga lektioner i skolan så jag sov gott, men blev väckt av att Sami satt bredvid mig i sängen petade i mitt öra med en penna, vet inte vem som hade släppt in honom, för pappa var ju på jobbet ? =S  Elr.. ?? hahah iaf vaknade och skrek men PAPPAAA så ser jag ett stort leende som inte var pappas. Hahah och det glada ansiktet sa e du redo för att träna, upp och hoppa vi ska gå gymma nu. Det enda jag tänkte i huvudet var (FET SAJK)! hahah och sen däckade jag igen.  Till slut när han inte fatta att jag skulle gå träna så drog han och träna själv, hahahh förlåt sami men ja pallade inte asso var aaasss trötttttttttt!!!

Lite senare kom J.Dizzle och vi skulle in till stan innan jobbet, men det gick inte och dra upp oss ur sängen, du e så mysiggg, GAH blir nutz. Nej 5 minuter till 5 minuter till .. och till slut var klockan 4 och jag var tvungen och börjar röra mig mot jobbet. Hahah ganska lyckad dag <3.

Imon är det din student dag, då ska du va stiligggg ha en fin kavaj och fixa håret , oh va kul det kommer bli imon! =D
Shit måste gå sova nu om jag ska orka vakna imon och möta Jonas vid 11.30 =O=O

Min dag imon kort
Utspring
mottagning
Slutskiva

På ett ungefär, men som sagt mina planer blir aldrig som jag planerar så vi får se vad som händer imon, Så glaaaaaaaaad för din skull bebis och jag e typ mer nervös än va du e! Nu sover du som en princess, längtar tills jag får se dig tönt.  / Fre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0