Host host, auch

2009-05-14 @ 00:28:00
Helloooo sexi mamas ! =D

OMG nationella MATTE B var SKIT SVÅR !!!!!!!!!!!!!!! Jag satt hela 4 timmar och skrev, fatta HELA 4 TIMMAR! Elr i Början gav jag upp efter en timme, men sen övertala min lärare mig och försöka, sen fastnade jag i hela 4 timmar... hahahah men jag skrev fel på allt tydligen märkte jag för man snackar alltid med läraren efter om hur man ska göra och så... knaaaaasss !! Men hoppas hoppas verkligen att jag får mitt fucking VG i matte !!!!!!!! Ja la ner så mycket energi på provet och blev så trött så jag gick hem och däckde direkt !! Sen runt sex rörde jag mig mot jobbet. Det går ganska bra där faktist, det är ganska chill. Och nu när jag vet att det e folk ja känner som jobbar blir det mycket roligare ! =D Och så klart dödar man choklad maskinen!! GODASTE!!!

Ja tror ja håller på och bli galet sjuk, för hostat ovanligt mycket senste dagrna och idag i skolan kände jag mig askonstig!! Var helt seg och allt. I morse missade jag en lektion men den var ändå inställd så hade tur. Sen väckte syrran mig och sa att vi hade nationella i Engelka men jag kände mig sjukt illamående fast drog ändå, och när vi kom dit så fick vår grupp ha prov imon, så helt onödigt att jag kom!!! Däckade på bänken under hlea gympa lektionen också mådee ass illa!! Fick reda på att jag fick högst i klassen på Idrott provet, MVG BROSHÄN!!! =D=D
Ville egenligen bara dra hem och sova men hamnade i Gamlastan med några luffare och chillade där vid vattnet rätt mysigt, sen blev det en glass och sen var tvungen och dra på utbildning klockan sex! Det gick bra där, några busungar kom och träffa mig efter utbildningen , vi spelade lite boll och sen rulla vi hemåt alla =D.

Nu håller jag på och hostar ihjäll, måste verkligen kolla upp det där, det kanske har hänt något med mina lungor (HOPPAS INTE KNACKA PÅ TRÄ ) men jag hostar ovanligt mycket, e ingen männska som blir sjuk heller. Så hoppas det inte e nått allvarligt !! AAAH kan inte sluta hosta!! och det kommer mest under kvällen skit irri... man kan inte sova..

Kommentarer
Postat av: :)

shiit kan du tänka dej hur det var för mej som gick i 1:an först matte B dan efter matte A :(

2009-05-24 @ 03:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0