I need a BREAK

2009-05-07 @ 23:08:18
NU nu nu känner jag verkligen att jag kommer spricka villken sekund som helst !! Det är för mycket saker som händer, och min hjräna klarar inte av detta!! Har inga pengar på luren , så på nått sett känns det skönt för jag orkar inte messa eller ringa någon just nu heller !!! Allting ba krockar och folk fyller år, och det är en massa events och fester, och skivor, och nationella och alla inlämningar, träningen ( fast de e skönt faktiskit,, blir lugn då =D )  en massa jobbintervjuver införsommaren , en massa jobbbb jobbb, och en massa GAAAAAAAH!! Jag vill skrikaa! Damn jag behöver verkligen EN FET PAUS JUST NU känner jag !!

Imon äre nationella som gäller, sen direkt ska jag dra till globen jobba till 22, sen blire Skiva elr firning, men jag tänker inte gååå, ska hem och sova fan !! (säger jag nu, men jag kommer säkert hamna ute där någonstans hahah) sen dagen efter ska jag jobba igen till 03!  Jag har nu fått officially ett fast jobb som börjar nu på månda, var förbi idag och skrev på kontraktet! Jag ska jobba till v.25 3 dagar i veckan. Förhoppningsvis blire bra cash så jag kan sticka härifrån i sommar !!
Var också förbi faster idag och hälsade på innan min utbildning började. Träffade på Yared då, va han lekeeeeeeeeer svååår ! Men vi ska hitta på något under veckan kusinvitamin<3, det har du lovat mig nu!

Snälla kameraaaaaaaa kan du funkaaaaaaaaaaaaa.... Idag, 3 gånger på raken nu hela den här veckan har varit på heron City, media markt hoppas min kamera funkar nuuuuuuu!!!


Jag måste måste måste ba säga, GUD VA SKÖNT DET ÄR OCH VA SINGEL!!!!!! GAH! Hhahaha =D
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

sommarjobba på posten, bra lön & work out samtidigt ;)

2009-05-07 @ 23:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0