Killar jag vill inte ha eran dindong bakom mig

2009-05-01 @ 13:27:04
Ja har fixat mina absoult 14 slow favoriter där uppe, de e ba klicka på kassetten och njut! Om man gillar sex låtar som mig hahah .. prettty rickeeeey ! <3
Och jag har fastnat sjukt mycket för soulja boys låt, kiss me thru the phone, den e sweeeet. Och igår fick den mig att gråta faktiskit =S hahah.

Min valborg va ganska chill, efter huundra år när sami hjälpt mig hitta va ja ska ha på mig hhah så drog vi till rålis och efter hamande vi i MAngo bar efter huuuuuuundra år, för vi var så många, och alla villle olika så det blev aldrig nått av, men till slut drog vi dit, det var rätt najs, musiken va skön som vanligt! Hade på mig sneackers så ja dansaaaaaaaaaaaaaaade =D Och när kiss me thru the phone kom blev jag gaaaalen!
Sen hamnade vi i donken, åt köpte typ hundra cheesburare, men de va ingen som orkade äta så ja tog med mig em och åt på morgonen skit gott ! =D När jag kom hem var det kit ljust och jag blir så lycklig för det e bevis på att det är sommar snart :D:D hade lust och jogga typ!!
En kompis som var med sa att jag har för mycket luft på dansgolvet och att ja behövde ta ner fötterna p jorden igen, att jag kastar värsta dissarna till killarna! MEN DET BEHÖVER INTE BETYDA ATT JAG HA LUFT!!!!!! hahaha Gaah va sur jag blev,, jag tycker att det är SKIT OBEHAGLIGT när killar kommer bakifrån med sin bånge och ska borra in den i min rumpa, EAK! Jag tycker inte det är skönt, inte alls, så när han märkte att jag vände mig om mot varje kille och nickde nej nej med hiuvudet, så tyckte han att jag lekte fin och svår... men är det så ellr ? Va tycke ni ? hr jag inte rätt, det behöver inte alls betyda att jag har luft, jag tycker ba att det är äkligt, visst har jag dansat med en kille sådär, men då har det varit någon ja tycker om eller någon jag känner bra, och sen har det varit bra stämming, men inte ska jag gå och ge min rumpa till varannan främling i en club, det inte det det handlar om för mig, jag har på mig sneackers för att jag vill dansa och svettas.. och ha kuul om jag är på mäc mode så går ja inte dit fan! PUINKT SLUT! hahah! Fast det finns ju andra tjejer som tycker om det, då ere upp till de, alla tjejer r inte likadana! Shit vilken diskussion vi hade men till slut så fick ja ut de bra orden från honom. ! Ja gillar din inställing ändå, din attityd, de e respekt, de e respekt, så ska de va. hahah. Han vet inners inne att jag har rätt,  jävlas ba med mig...!


Idag vill jag inte sova bort hela dagen, ska upp nu duscha snabbt, och sen möta sami och syrran för att dra till stan om vi ens hinner för de stänger väl tidigt idag.. men iaf jag ska köpa en present till Pappa och sen lite adnra grejer. Hoppas ni hade en mysig valborg som jag ! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0