Surprise party fo the L.B

2009-05-03 @ 23:26:37

Lite efter jaa, men hon förtjänar och firas, 18 år och två månader ! =D
Först först allara först väcktes jag av syrran petande på mig shiiit tidigt för att påminna mig om att tvätta kläder sen drog hon hemåt. Ja tvätta kläder från 10 till 14 och sen igen frn 14 till 16 fatta va ycket kläder det vaaaar ! Sen drog ner till Lindas syrras lägenhet för att städa den, för det var ju ÖVEASKNINGS FEST FÖR LINDA BERGMAN!! Städa och pysslade om lägenheten, sen drog jah upp till mig för att S kom och hjälpte mig städa mitt hus, SKIT GULLIG hahah dammsugade och allt ! TAAAACK =D Sen tände vi lite doft ljus så hela huset blev skiiiiiit fräääääscht ! =D 
Sen kom Linda med Tara.. occh vi var skit nervösa för att inte avslöjaa.. vi sa typ att det var fest i Bagis och det skulle komma assnygga killar så hon var tvungen och fixa sig skit snygg, medans var det några nere i lägenheten och fixade mer och trixade. Alla dsuchade och fixade och hur vi skulle få dit henne var ett problem men hon löste det själv när hon sa jag måste ner till min syrra för att hämta en kjol som jag vill ha, och då bestämde vi direkt att det var då hon skulle bli överaskaad! =D Hon blev rätt chockad och glad.. för vem gör en fest två månader efter om inte mina konstiga vänner sa hon till slut hahah.

Festen var ganska okey, de blev tårtkrig så det såg helt sjukt ut i lägenheten, bilder kommer upp så fort jag får tag på de.. sen efter 12 så blev Sami 20 år ju så vi sjöng för han, och sen vare en brud till så direkt efter sjöng vi för henne också, känns som att jag kört den där remsan gaaanska många gånger nu fan.. haaha =D Inge mera detaljer om festen nu hahah !
 PEJZ / FRE 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0