The reader / Nouck fest.

2009-05-03 @ 23:03:39
Heey Babes ! Zuupp !
JAg vill inte att skolan ska börja, känns som att jag haft sommarlov elr nått, JÄVLIGT SKÖN HELG MED TUNGASTEE SOLEN!!! =D  På torsdagen efter stan, fick jag mess av barbie och frågade om jag ville gå på bio med henne eftera att jag grillat klart, det avr jävligt länge sen så vem tackar nej till den sköna barbien. Så klart ere hon som får bestämma film, så det blev The reader. SÄMSTA FILMEN GENOM TIDERNAAAAA!!! Elr de 20 första minuterna var skit braaaaaaa, detn var skit sexig, jag älskar filmer som innehåller romantiskt sex. men sen blev den bara långtråkig och jag höll p mörda henne för att hon valt just denna film av alla. När hon övertala mig sa hon" Fre den e skit romantisk, kom igen den handlar om kärlek sen ere en ung kille som B en vuxen kvinna kom igen du kommer älska den den e skit braa " hahaha. Typiskt HENNE!!!!Sen får jag ett samtal av en kompis som säger att det e fest i Masmo. 
- Fre kom det e feeest
- kolla hur mycket klockan e varför säger du nu?
- men förlåt asso, älit talat jag säger aldrig till dig för du kommer alltid emd killar, jag vil ha tjejer, du hänger bara med killar va fan
- HAHAH fuck uuuuu men va ere för fest
- en kompis fyller år, KOM SJÄLV eller med tjejer okey lova.
- hahaha jaaaaa tönt.

 Direkt efter får jag ett sms av en tjej kompis, Freee finns det fest ikväll???

Så ja drar dit med de två tjejerna , så ser jag att jag kommit lite vilse, det var fel typ av folk som jag ogillar, och jag fick dåliga vibbar sättet de kolla på oss och ville bjuda mig på dricka, jag borde anat att de skulle vara sånt folk, men mina tjej kompisar dör för sånna, i dont blame them, så jag lämande de där. och fick min kompis som bjöd dit oss att lova att inte ge de dricka !! Sen smsade jag ca varannan timme för att kolla läget..
Någonstans mitt emllan så vart det nå små tjaffs mellan några där en kille örfilade en tjej för att hon gjorde det, då hade jag verkligeeen bråttom hem efter det dära hahah sjuk kväll.
Juste en rolig sak som hände, precis när jag kom in ställde jag mig kvar i hallen vid toalletten... toan var upptagen rätt länge, sen när den öppnades till slut ser jag ett huvud som jag känner igen sticka ut, hon ger mig ett leende och säger hahah tjejer kolla vem som e här och öppnar dörren, så ser jag "fotbolls tjejerna " som jag kallar de där inne i toan och dör av garv. Jag såg direkt att de också skulle dra, så lånade, host,  jag med mig en cola i väskan från festen och vi drog mot tåget snabbbbbbbbbtt =D Vi alla fatta inte va vi gjorde där egenigen hahaha.. helt vilsna!! =P

Mötte syrran i V-torp och sen drog vi hem till mig.. små snacka lite, och däckade fint, var galet tröttaa båda två

Kommentarer
Postat av: Alexx

moahahahha, jag var också på den festen i masmo :)

När kom ni dit?

konstigt att jag inte sååg dig

2009-05-03 @ 23:49:17
URL: http://vybz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0