Hey babes, zuup ?

2009-05-10 @ 23:14:34
U know what =O MIN KAMERA FUNKAR !! Hurray!! =D

Och jag har träningsväääääärk över helaa armen både höger och vänster, för att jag serverat för mycket, måste verkligen tränia mina Bicebs och tricebs elr hur det nu stavas, men MUSKLER iaf, för såhär lat får jag inte vara.
Desperat försök på att hitta ett par svarta skor till jobbet i fredags Lyckades jag och Sami äntligen hitta ett par från Stadium för 200 spänn, ba enkla sådär. Han hade egenligen lurat mig och sagt att  han ska hämta hans syrra men han hade planert och köpa några i stan bara hahah TÖNT, men Tack ändå! De två första timmarna gick det suuper bra och använda skorna men efter ett tag började jag få så ont att jag var tvungen att gå barfota !! Hhaha så ja, jag sprang runt och serverade barfota de resterande timmarna. Mitt trick var att dra ner de redan alldeles för långa förkläde så man endast kunde se mina tår en liten bit, så ja typ nästan snubblade på de ibland hahah! I fredags var det IF som var å besök på annexete, där de hade 10 års firande tillsammans. Slutade runt halv 12. Hade lust och dra till Nattvandringen för de va sista vandringen för denna termin, men de var för sent.
Hamnade istället i Toxic där Mr.J fixade in både mig och Sami gratis. Det var HELT OK hahah. Det Sög. Drog till 2.a Hemmet, Mc och sen heeeeeeeeeem åt =D SOV SKÖNT.

På lördagen blev jag väckt av syrran, hon behövde hjälp med att köpa nya läsglasögon. Det blev ett par rätt snygga faktiskit, med stjärna på sidan! Shit schnyggt ! Sen rullade till jobbet igen och idag var det SM-party på annexet igen. Fast den här gången var det Buffe så det var ganska chill i början, men när det var dags att plocka upp .. GAAH MINA ARMAR, jag e så svag och tallrikarna e så tuuunga hahah!! Slutade också runt halv 1. Förstår inte hur jag orkar men , fick samtal av Sami och drog på Fest på Söder, Slussen. FETT NAJS HUS HON HADE!! GAh skulle inte bangaa asso. En vacker dag ska jag flytta och på på söder, drömställe i stockholm! 

Och idag har jag ba segat i sängen aall day , läste snövit fast en tysk version på tyska såklart, HAHA skit rolig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0