Londo Del 4

2009-11-29 @ 23:42:56
Här kommer sista delen på alla bilder från London resan! Eftersom jag aldrig hinner lägga upp alla bilde på en gång så brukar jag dela upp, alla rese bilder kan ma hitta under katogorin Fre älskar resor!

Den här sista delen var sista natten i London, vi hamnae på den kända clube TigerTiger, roligt var det, vill tillbaka!!!Tjoo

Förar hahah Tara is on fire !


Våra resväskor ! Hhah vi hade inget boende såatt.. så här kunde det se ut!
Älskar man inte min väska, med djurmönster! Den köpte jag där! =)


Rami älskade den fo so!

bebisar


Sköna londonare ! =)


Killmageten tara !! grrrHahah wtf ? Han älskade min halsduk thats fo so !

DUFFMAN

2009-11-29 @ 17:24:31


JAG S A K N A R JOAKIM.............. -.-

3 dagar

2009-11-29 @ 17:11:47
Mmmhmm.. käka pizza nyss, vår familj och blivit så lata senaste tiden! Jag kom och tänka på att jag fyller 20 om tre dagar! Fatta 20 !??!? OMG =D
Längtar sjukt!! Alla söta kompisar, tänk inte ens tanken, systemet, det kommer inte hända! Vissa har redan planerat att jag ska börja köpa ut, när jag fyllde 18 vägrade jag köpa ut cigg och lika här kommer jag vägra köpa ut booz ! =D
Men jag längtar sjukt, onsdag smäller det !!! =D

Nu har jag sovit och vilat hela dagen, jag har en feet hög med massa plugg, så ska ägna lite mer tid åt de just nu, vi hörs senare sötisar !Bless / FREglöm inte ikväll!!


Brk

2009-11-29 @ 16:53:50
wezzy baby: Hej fre!
Vill bara säga att du har en galet tung blogg.
Jag har tänkt att börja läsa sam beteende på brännkyrka.. Vad tycker du om skolan? vad är det för folk? Trivs du själv dära?
Hoppas du kan svara!Helow! =D Tack!
Jag trivs mycket bra med min klass, brännkyrka gymansium har ganska bra sammanhållning och ett starkt elevråd som alltid fixar lekar, tema dagar, Got talent och sånt !
Det finns fett tunga lärare, vissa är hjärndöda lätt och få mvg och vissa är stränga, men så är det överallt.
Det finns inga sygga killar i vår skola, men jag anser att det är bra eftersom man koncentrerar sig mer på plugget då!!
Jag ogillade brk i början, det var min klass som fick mig och stanna kvar me nu inser jag att det är en grymt skön avslappnande skola! Och det är ganska bladat! Men det är ingen lyx skola, inga bärbara datorer elle resor, men är ma engagerad och vill fixa en resa så kan man snacka med rekotorn och beroende på hur intressat det är kan han lätt godkänna.
Så ja, jag trivs väldigt bra! Maten är helt OK. Liljeholms Galleria ligger en station därifrå, det innebär shopping under långa raster hahah ! =D
Anonym: vad jobbar du med snygg bild btw:)
Just denna dag så jobbade jag på Royal Garden och fottade! =)


Anonym: hur fick du jobbet som mingel fotograf
Genom min pojkvän, han brukade fota och sen en dag kunde han inte och sa till sin boss att ja gillade och fota och kunde köra isället för honom, då hörde chefen av sig till mig och frågade om jag ville göra det, HELL YEAH!!

Aaliyah Katten: man måste vara 18 för att kunna jobba som kontakt person va:O?
Jag tror inte det! Det beror på vilja och erfarenhet tror jag.. är osäker på den fronten, kan kolla upP! =D

klackskor.Pain.

2009-11-29 @ 15:14:58

Igår skulle de bli utgång med födelsedagsbarnet, MEN de blev ändrade planer vi hamnade på Mongoliska och käka buffe istället, och avslutade med friterad banan med glass.. ooooooohhhh... orgazm! Det var jätte mysigt! Jag gick vidare mot Nivå och träffade folket, och senare hamnade vi på Grodan, vilket jävla Kaos det va utanför och kön var så lång1 Jag tänkte inte stå i den där kön =O
Men med lite flörtande med vakten så lyckades vi gå in via VIP listan efter max tio minuter, kalla de tur, kalla de skicklighet ! =O Vi ägde!

Jag hade väldigt höga förväntningar faktiskit, så blev väldigt väldigt besviken, DJ sög håriga bollar, högtalara spräckte mina öron typ, och de rånade oss 150inträde och 30 garderob, DRIVER DE! Hahah men vi hitta en plånbok med pengar i, fast tyckte de var synd så lämnade in den, aaw how sweet! Tyvärr var inte pengarna kvar, nämner inga namn hahaha. Me det var ganska kul ändå, de bästa av de bästa var med mig på dansolvet, och vi hade sjukt kul, fast än DJän spelade I*m a barbie Gilr in a barbie wooorld. WTF?

Jag är helt helt död just nu känner mig helt slut. Har sovit för lite och kommit hem förset för mkt.

Här kommer lite bilder från Royal Garden från i Fredags, resten av bilderna finns på Events bilder på hemsidan Playahead. Det var ju ganska ¨många man träffade på så de va ganska kul .Beto, Asil, Dani, Foad =) Alkohoes


Rimon & Hamodi


Helt sköna killarSNYGGT! =)


Naaaajs =)


@ Work

2009-11-29 @ 15:00:37
Taggad.

2009-11-28 @ 11:13:56
Godmorgon! Har ni sovit gott?

Jag vakna precis, ja jätte duktig jag vet! Igår var jag hemma runt 3, det blev inte så många bilder men hoppas de finns några enstaka. Träffade på många kompisar också så det skit kul! =O

Varför jag är vaken så tidigt? Jo, ska nämligen träffa Hanna snart, hon som jag är kontakt person till, hon hade gjort en önske lista och jag vill gärna att hon ska va glad så då ska ja följa hennes lista.

Fre ska träffa mig vid tunnelbana stationen
Fre ska ta med sig pengar
Jag och Fre ska handla julklappar
Jag har önskebutiker, Indiska, Åhlens, Panduru osv.
Jag vll gärna att vi avslutar dagen på taccobar.
Om fre har egna förslag och önskaningar får hon gärna säga de också.

Så de är ju en perfekt lista tycker jag, med tanke på att det börjar bli dags för julklappar ! =O
Hoppas det blir en rolig dag, men nu ska jag kila iväg! Senare ikväll ska vi fira vår underbara vä Shabbe, dra till Grodan. Jag är så taggad iför kväll!!

Ha en skön lördag folks! Peace / FRE

Fresdag

2009-11-27 @ 13:31:09

Har bokat biliett till tyskland nu =O
Längat har saknat mina syskon så jävla mycket, busungarna! Saknat min mami som fan också!
Nu blir det av till jobbet, wieee det gick skit bra för mig igår, slog mitt record på AG.

Senare ska jag fota lite mingel bilder, vet inte vart jag hamnar än, men vi märker, jag börjar älska det här nya jobbet med att fota!!!! =O Kul att man får betalt för något man älskar, bästa kombon.

Vi hörs senare, ha det great! Bless / Fre


Meet Me Half Way

2009-11-27 @ 13:17:36


Flippar med klassen i datasalen med dessa låtar, så coola vid's!!
Jag älskar Black eyed pease, de sviker mig aldrig !!!!

TPP - Trött på plugget

2009-11-26 @ 15:28:36

Är det någon annan som  har haft problem med statistik mätaren på bloggen?

Jag ska jobba snart, måste säga att det känns sjukt UNDERBART och få lön =O.
Längtar tills paris med siz. Eller egentligen var vi ca 11 personer som skulle åka, men folk bangar hahah och jag tänker inte banga, jag älskar och resa dööh, vem tackar nej till PARIS =O


Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten Studenten studenten studenten studenten...

om jag längtar?


Nu ska jag dra från det här skit stället, ha de bra alla TPP-människor, om ni finns där ute, HOLLA =O


Shit, min lur

2009-11-25 @ 23:14:32

Stressen har lagt ner sig lite nu, jag har ju haft en så sjukt skön helg. Så jag tare ganska lugnt och förtsätter med planeringar i skolan osv.

Dagens händelse.
Jag och syrran är uppe på tredje våningen plingar på, jag smsar...
Helt plötsligt flyger luren ur mina händer. Trapp huset har ett litet mellan rum på sidan så genom där trillar den ner, och vidare och avslutar med ett sprickande ljud på bottenvåningen.
Med andra ord, jag har ingen lur, dead and gone.Finito. Fuck. Jag behöver en ny mobil more then ever. Har inte haft en riktig på lääänge, har fått låna hit och dit, under det här året har jag haft minst 15 mobiler utan och överdriva =O Otur med mobiler det här året. Men får leta vidare tills jag hittar THE ONE. Fuck this shit.

För övrigt fick jag MVG på engelska redovisningen idag, shooo!
Och nu ska ja kolla på One tree hill, Season 7 Episode 11, omg omg omg, whatta fag i'm, can't help it, i love it.

Ses, TPL / FRE


Kebab VS. Banan

2009-11-23 @ 01:28:59
Nu ska vi äta lite injera och sen sova! Bjöd el familia på pizza idag så de va awesome!

Vilken pizza skulle ni helst vilja äta? Kebabpizza med vitlöksås (min) eller Bananpizza med curry (Joakims favo).OBS! Sorry för er som är hungriga just vid detta ögonblicket och får se dessa bilder! I know how u feel.

GODNATT / FRE och JOAKIM ♥

Serani - No Games

2009-11-23 @ 01:13:19

Jag och baby har faktiskt varit tillsammans i ett halvt år, igår var det, men vi är så keffa på sånt så de fick bli en bio, men det var FÖRSTA gången vi gick på bio tillsammans, så de va lite coolt, YEAH fucking hardcore! =D hahah ne men de var kul, vi såg paranormal activity, den var helt OK ja förväntade mig mycket mer, men bra handling, gillar skräckfilmer med spöken och lite pysko grejer (inte mord och död och shiet, som saw, de där e ba äckligt).
Jag vet att pojkvän blev lite rädd så de va ganska kul hahah.

Samma dag innan så fixade ja en liten söt tatto bakom örat, de låter gay men den symboliserar min pojkvän och hur kär jag är, nej jag kommer aldrig ångra mig! De är ett litet hjärta, I love it ! I love HIM.


Den va fettg, men lägger upp en anna bild en anna gång när den har läkt ordentlig!
Undra va pappa kommer säga, he is gonna kill me! =ONi som ville se mera bilder på oss, here u go, morgon pigga och jätte kära ! =d


Så fin du e baby


oh yea so so sexi


Jag älskar att sova.

2009-11-23 @ 00:59:53

Hej! Är det bra med er? =D

Jag har haft en sjukt skön helg! Det gick jätte bra med att fota på Royal Garden i fredags, det var rätt kul faktiskit, jag var ganska otaggad egenligen men träffade på asskönt folk så hela kvällen blev helt okey ändå, OCH jag hitta en röding också, så de va ganska awesome!
6 på morgonen öppnade ja dörren till pojkvän som hade kommit från borlänge (ja kmr inte ihåg, gick sov stående typ). Sov hela lördags morgonen det var så jävla skönt och ligga där och inte göra ett jaack! Sen gjorde miss T, pappas fru Habesh kaffe(bona) och sen käka vi Injera, livet kändes härligt.
Linda.B ♥

2009-11-23 @ 00:50:15

Glad =D
Trötter, fixar grädden...Medans våra misslyckade maränger är inne!


Jag venne.. posar lite =)


Bortsätt från de misslyckade marängerna så var chokoladensåsen, vaniljglassen och bananerna till så var det
D E L I C I O U S


Sluta dreggla ner din dator, dude..ps. de var en ganska regni helg, när vi gick ner för att handla socker så ramla ja så ja sket ner byxerna (inte bajsa på mig, men fick lera) hade inget ombytte heller så drog till jobbet sådär effteråt!
Det var ändå mörkt så de var ingen som märkte,men de var kul hahah =) Linda skrek och skratta.

Marängswiss?

2009-11-20 @ 20:49:45

Sakta men säkert så ökar läsarna, glad jag blir!
Jag har flera gånger funderat på att sattsa med bloggandet, men vet inte om det är värt och vart det kommer ta mig! Ja låter läsarna hitta mig själva liksom, än att tvinga och göra reklam, men men ja lär nog göra det snart! Man blir ju lite beroende =O

Är hos granne Linda nu, vi ska gära Marängswiss? har aldrig hört talas om de men hon säger att det är gott, sen blir det av mot Royal garden och fota en massa Mingelbilder yaaay =D

ha det bäst, peace / Fre


confessions

2009-11-20 @ 15:33:45

Eller u know what... jag sjukanmälde mig från jobbet idag, och det känns så skönt! När jag var där igår och jobbade ca en halvtimme, så mådde jag helt plötsligt as dåligt, så jag gick hem och idag känner jag nästan samma sak, har haft en deprimerande jobbig period, vet inte vad som har hänt, men min vän sa att ja gått in i väggen /håller på och går in.
Jag har nästan gråtit varannan kväll och varit pms i skolan! Det är så mycket som flyger runt i tankarna så jag orkar inte hålla emot längre, så mycket som händer runtom. Och nu har jag erkänt det!
Hoppas de går över snart, cuz i can't take it anymore.

Jag ska tvätta klädre och städa mitt fucking rum som aldrig blir rent, och med tanke på allt som händer så har jag bara slängt allt mer än vanligt på golvet, chips smulor, äppelskrot, gammal mjölk, ush need to clean that mess !!

Det ska ba bli skönt som fan och ligga under täcket med min baby imorgon, han kommer imorgonbitti, mm längtat efter hans nära


Travie want's me, aw.

2009-11-20 @ 14:03:13
Innan jag går och jobbar ville jag ba hälsa från Travis Moccey.
"Om du någonsin gör slut med din boo, så finns jag  här för dig, när som helst när du vill!"

Hur ska ja tolka det?Men ja tror inte ja behöver tolka de alls, för ja har min baby, som är världens bästa!  =D

Im out, Fred / Fre

Fredag.

2009-11-20 @ 13:09:08

ja ger upp.. men det får bli såhär än så länge,
jag behöver fixa så att texten under min bild ska synas, but i can't finde ittttttttttttttttt!!!!!!!!!!! =O
Någon som vet ? Help...

Jag fick G på mitt Matte C prov omg omg omg omg jag är så så stolt över mig själv!!


kvällens planer

15.00 Jobba telefon
 Träffa Linda och göra marängswiss, mmm
dre och Jobba @ Royal Garden!
I natt kommer Baby till sthlm också!
Längtar sjukt, har inte träffat han
på två veckor, så ska bli underbart! =D


I milano, Mitt ben och en Sexi Bil


Bloggdesign... eeh

2009-11-20 @ 12:21:48
eh de e lite kaos här med blogg fixandet nu, men ja trixar och fixar, lär mig med tiden.

Stress.

2009-11-19 @ 15:40:22

Jag tycker att alla lärare är pantade och dumma i huvudet!
Jag är så deprimerad av all stress och prov och inlämningar och shit, skolan är inte mitt allt jag har ett liv jag har ett jobb, man har vänner, kan de inte tänka lite, man behöver ha lite SPACE !! Fuck. Så pisst off, jag blir bara tjurig och arg, jag tvingas sitta tills 2 på natten varje dag för att göra alla dessa inlämningar, jag är en MÄNNISKA inte fucking Einstein!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Någon som känner samma sak ?

Men tänker fortfarande inte ge upp, jag ska få mina jävla fjuttiga skit MVG! OHHH!


Camera ♥ Fre

2009-11-19 @ 00:30:24
Mingel bilder.

2009-11-18 @ 22:37:57
Här kommer lite bilder från The grind i fredags, lite seg men skyller på att jag är upptage med annat! hahah =)Jonis kloor med hans brorHot ladies


Henok och ja, Hahah sexigt sexigt !


En tjej, lili, Lwam och Nea =) Flipp tjejer!
Det var ett grymt uppträdade också med lite african new style gah röra höftena/rumpan sådär..
Det kommer snart, det kommer ;)


Resten av bilderna hittar ni på Playaheads mingelbilder på startsidan!

Hot DJ.

2009-11-18 @ 15:33:49

Ska till skäris och hämta ut en lila digital armklocka,
som jag har baxat från pojkvän, den var trasig och ja tänkte fixa den,
så hoppas den är fixad! den är ju FETT snygg!

Därefter blir det av mot Dj kursen, yay yay yay, sen lär de bli lite dans?
Fatta va sexigt om jag blev Dj... (hmmm )

Vädret = Suck's ballz, hairy ballz !


8.30 - 12.00

2009-11-18 @ 12:07:50


Så länge orkade jag sitta i hörsalen och skriva den där jävla uppsattsen, gjorde mitt bästa och skrev så snyggt som möjligt, så nu får man vänta på resultatet dårå, och hoppas att det räckte!!Yuna hälsar 5 FUCKING TIMMAR !! High five tunga vi är.


Suck...

2009-11-17 @ 13:30:39
Dessa uppgifter, läxor, prov verkar inte sluta komma in, så fort man är klar med någonting får man en nyuppgift snabbt, man blir ju helt utbränd, men har börjat planera och klarat mig hyfsat bra faktiskt! Skriver om Genetik just nu, det är ganska kul DNA och shiet.. ! Så länge man inte skjuter upp så funkar det, och så länge man prioriterar skolan så går det! Men det är inte alltid jag håller mig till de, det händer ofta att jag skjuter upp och händer ofta att ja tränar istället för att göra läxan, eller att jag tittar på scrubs istället för att plugga inför provet!
Det är upp till var och en hur stressad man vill ha det, men ska fortsätta såhär, och förbättre, det går alltid och bli bättre, hur bra än man är! =D Skjut inte upp, och prioritera mer!!

Omg svenska nationella imorgon, i 5 TIMMAR!! ska ha med mig värsta matsäcken typ, kommer bli såååå rastlös så får ha något och äta elr nått hahaha.. men allvarigt varför så många timmar! =O

Btw, fick VG på mitt Internationella Ekonomi prov, lite besviken, siktade på ett MVG men men , siktar på MVG i slutbetygg istället!

Måste fortsätta med inlämingen nu, ha de great peps!


PM?

2009-11-17 @ 12:50:24

ss: snälla säg vad ett PM är?

tack på förhand.

svara snabbt om du ser, för de kris :p
haha puss gumman


Inför nationella muntliga ska du kort redovisa vad du ska prata om och vad ditt muntliga tal ska handla om typ med 150 ord.
 Om du har fått det svenska häftet inför Svenska nationella B, så ska duvälja en bild och en text som du vill prata om,
Ditt PM ska innhålla vad ditt tal ska handla om kort! =D Good luck ! =D

Som kines här till exempel! X)


Syskon

2009-11-16 @ 17:18:31

Divora & Lamick

Underbar måndag

2009-11-16 @ 12:45:49
Godmornin! Jag som skulle lägga upp bilder.. glömde igår , jag kollade på film med el familia! Awake heter den, sjukt bra, handlar om att killen ska bli operead och blir nersövd MEN han är vaken men kan inte röra sig så han hör och känner allt men kan inte göra något .. stackars!! Bra film tips se den! =)

Sen tog mitt sköna söndags skummbad, kammade ur mitt krulliga hår, tog flera timmar kändes det som! =O Hade lite tråkigt på kvällen sen så Målade naglarna Grön, Gul och Röd ! FETT COOLT, kan ta kort och visa sen!
Såhär ser veckans planering ut, försöker planera så att jag ska bli mindre stressad, längtar tills lördag, har inte träffat pojkvän på en vecka nu.. 5 dagar kvar! Saknat honom.. blää!Måndag:
Jobba

Tisdag
Platta håret för michells skull
Läs Kap 1-2 Pyskologi

Onsdag:
Nationella Svenska B
Dj kurs

Torsdag
Prov Religion
Lämna in PM till Svenska B

Fredag
New Moon premiär =O

Lördag
Jobba älvsjö mässan
Baby kommer hit !!! =DSvar.

2009-11-15 @ 16:59:57
eila: abåå vika tunga sneakers, vart ifrån? MÅSTE HAAA !
De är från Reebook, köpte de på outlet så vet ej om de finns kvar!
Men värt och kolla!

Anonym:
söta :) vad heter din killes blogg ?<3
Tack, www.jigga.blogg.se

Anonym
: vart är tightseh, tröjan och klockan från :D
Tightsen är från New Yorker, tyskland,
tröjan är från Priemark, London
Och klockan kommer jag inte ihåg vilket märke det var!
Men jag vann de! =)


Anonym: vart är stövlarna ifrån:D
Lindex =D


Aonym: snyggt :D
varför svarar du inte på inläggen där man frågar vart du har köpt dina saker :P


ja svara alltid, men det tar tid för mig, för jag e så sego ! =D


Btw tack för att ni sagt va ni tycker om vaccineringen, har bestämt nu att jag inte ska ta den!.. Tror jag .. ohh! Hur fan ska man veta!!

Kvällens Swag

2009-11-15 @ 14:43:13
Godmorgo peps.. hur fan lyckades jag komma hem klockan 5 igår, kändes verkligen som gamla tider, är helt död, ska käka frukost och få besök av linda snart, så later aligator! =D


The Grind Ikväll baby!

2009-11-14 @ 16:00:26
Mhhmm, villken god jävla frukost (frunch, frukost luch) jag åt!! Är helt mätt, ska ta en promenix med styvmorsan, och köpa kompis comviq, man känner sig helt isolerad utan pengar på luren, sjukt!

Ikväll ska ja jobba på The Grind, ska fotografera!Jag har hört att det kommer vara e TUNG kväll, so be there peps!!
Och lycka till mig, andra gången för mig så hoppas de blir bra bilder!!

Ha en tung lördag, CIAO ! / FRE HAGOS

@ Geebena

2009-11-14 @ 15:04:06
Efter uppträdnadet drog jag och siz vidare på en privat fest för Habesh ungdomar, om du är torsk för svarta ahaha så var det heaven där, ögongodis för dig som gillar habesh, både i killformat och tjejformat, damn vilka hotie tjejer det fanns!!! =D Hennok spelade, så det var TUNG musik!! (Dj Quality).
Var hemma ganska sent, och det var s skönt och sova i morse, för det var såå läge sen jag sov såhär länge på en lördag helt själv utan och stressa utan och jobba, så det kändes lite underbart och jag uppskattar den här lördags morgonen just nu verkligen !! Ska gå och göra fres-äggspecial till frukost !


Innan vi gick in till clube, så gick vi förbi seven eleven för att äta nått snabbt,
killen bjöd på två korvar!! =D hahah

Ja smeta ut tröjan med senap, så så så typiskt


HENOK =D alltid glad !ja gillade hans rumpa
Ha det bäst ! / Fre

Beyonce - Get me bodied

2009-11-14 @ 14:48:17

Godmorgon! Hur mår ni den här fina lördags morgon?

Igår var verkligen en lååång dag! Det började med att jag försov mig till skolan, men hann perfekt till Lunche, det var Hamburgare, YUMM! Vi slutar ganska tdigt på fredagar så jag och syrran åkte hem till mig och kollade efter kläder iför ikväll, sedan åkte jag till jobbet och hon till killen.
Det gick jätte bra på jobbet faktiskit, jag fick in 4st AG! =D Efter jobbet åkte jag till skogås. Jag och syrran håller i en klass, och de hade fått erbjudande om att uppträda på hip hop Jam, som Pa modu (frå panetoz) höll i, tjejerna va lite nervösa så jag och syrran fick köra med de, och det var så kul, för de var hundra år sen jag uppträde!
När jag kom dit så började vi träna på stegen och sminka oss och fixa oss like B-style. Jag kände mig inte helt nöjd, för jag var så stressad och trött och en massa annt, me plåstrade på leedet och körde ändå! Klockan nio var vi på scen och det gick hur bra som helst !! Så stolta över tjejerna!!! Inte ett enda fel!!! =D

Här e lite pics


Tjejerna tränar backstage


Backstage pose


Så heta ni va tjejer!!! =D


Precis innan vi skulle ut! Bad till gud och peppa varandra!


Drop down low and sweep the floow with it


Do the oh oh


Pat your waeve ladies, pat pat


Do an olschool dance olschool

Stop, now cool off cool off


DROP, now cool off cool off


Thank u fo commin ! =dHa det bäst ! / Fre


Fres(nch)-Manikyr

2009-11-14 @ 14:03:47


sweet kiss, vill jag ha.. NU ..

2009-11-11 @ 22:56:01

Va sugit! Skullepå Dj-kurs idag egenligen, men den blev inställd, den blir av nästa vecka istället! Jag som hade längtat så! Nåja, det blev kladdkaka med tjejer i Gården iaf. Sen dansade jag och siz och kom på några steg till klassen på måndag!
Var inne på HM idag och hitta en jätte mysig stickad tröja, hmm har börjat köpa stora stickade tröjor, i för sig det är vinter och på sommrarna brukar jag ha stora tshirts nu är det kallt så de kanske e nog därför höhö!
Försov mig i morse också så missade en lektion, måste sluta upp med det!!! Har gjort det varje dag nästan! =O

Är jätte sugen på injera nu.. oh tack gud för denna maträtt!

Peace ! / FREDe dödar dig VAFAN

2009-11-10 @ 23:47:51

Jag går in på toaletten och känner lukten av rök och ser ciggen ligga där.

- PAPPPA!!!! Nu får du skylla dig jälv, du följer inte husets regler så nu spolar jag ditt cigg paket CIAO! Låser dörren. (jag gömmer de går till mitt rum förtsätter med läxorna)
- Ey var e mina cigg.
- Villka cigg?
- Sluta nu okey, ge mig de bara..
- Driver du med mig, vi kom överens om att inte röka här hemma, men du skiter fullständigt i vad jag säger, och jag hade varnat dig att ser ja g något som har med cigg och göra kommer ja slänga det, och du sa absolut, det går bra för mig!
- Ja sa inte så, lyssna rör inte mina saker okey ge mig de nu. jag är såååå här nära på att bli arg! (visar med pekfingret och tummen)
- Jasså, men jag ÄR ARG!!Jag vet inte vad du snackar om kolla toa vattnet, du kanske kan torka de och sen röka de...
- FREEE ge mig mina cigg NU, (han blir nervös hahaha älskar när han blir det)
- Nu stör du mig, jag gör läxan faktiskit.
- OOOHHHHH, nu tar jag den här skiten, (tar min mobil och sticker till vardags rummet)

hahahahah snacka om att det blev krig där!!! Vi häll på sådär länge.. hahaha pappa asso..!
Men han måste förstå att jag gör det här för hans bästa, han lyssnar inte på mig så jag måste göra såhär! =O
Men nu har han lovat, så vi får se hur det går!!

I'm off to bed now btw! Fred på jorden!! / Hagos


Influensan, vad tycker ni? Vaccinera eller ej?

2009-11-10 @ 20:45:15

Okey såhär ligger det till, jag är jätte rädd för att Vaccinera mig! Jag är sjukt rädd för att få en av de dåliga bivärkningarna, som typ att mina leder ska bli konstiga eller att jag ska bli så illa sjuk av vaccinet och dö. För det de gör är ju att de sprutar in bakterier i mig för att jag ska kunna bygga upp ett försvar mot det?
Men jag har faktiskit ett rätt bra immunförvar så jag behöver inte oroa mig för den här svininfluensan, tycker bara att man har överdrivit den så mycket så att man vill sälja medcin och tjäna pengar på det!! Okey nej det var dumt sagt, men de som har blivit döttsjuka eller inte överlevt svininfluensan är typ gammla människor som inte har så bra immunförsvar?

Jag vet inte vad jag ska göra, pappa vet inte heller, han tänker vaccinera sig! Vad tycker ni?? Det skulle hjälpa mycket om ni sa eran åsikt. Jag menar, man vet ju inte så mycket om den här Influensan, den verkar ju antingen vara en vanlig influensa?.. Varför ska jag spruta i mig en massa skit för att försvara mig mot något jag inte vet om min kropp kommer klara av eller inte.. eller asso.. JAG VET INTE!!


5 köp under Rödingen!

2009-11-10 @ 18:31:35

My new babies! Mhh pure love. 150;-


En bag?
Hahah, nej känner att jag reser ganska mkt och den här blir perfekt som handbagage,
.. och pappa klagar alltid på att jag tar hans och förstör de så lika bra och ha en egen nu! =d
DEN E HUR COOL SOM HELST.


Den efterlängtade ryggsäcken, ÄNTLIGEN!! =D
Hatar handväskor till skolan.. juck!
Och mn gamla trogna Nike ryggsäck som jag har haft sen 5.an.. har blivit baxad av rami,
men kände ändå det var dags för något nytt.. menar sen 5.an? hahah de är ändå ganska många år.


Såklart ska ja köpa något djurigt,... RAWR I Love it. Gissa vaaad??


Skön och stor som fan.. I like.. naah.. jag menar I LOVE. 35;-


Tadaaaa, det var stövlar !!
Jag vet att jag typ har EXAKT sånna fast i Uggs.. men jag unde inte låta bli...!
Djuret inom mig, kunde inte stå emot.. !! hahah love them!! =D 75;-


Här är en somrig SWAG-bild på mig!.. Med uggsen =D
Visst är jag tung, hittar så billligt! Sen har jag köpt en sak, men jag kan inte säga det fast änjag vill det sååå gärna, men mina vänner läser min blogg så någon kan känna sig träffad! Men det är en julklapps present, har redan börjat med de.. man måste medans man har cashen! Handlade mat också!! Köpte injera, en massa pasta, och tomat tonfisk och shit!..

Nu är det ba och gå tillbaka tilll pluggandet.. prov imorgon =O Döööh... ................... =S


Älska livet peps'

2009-11-10 @ 13:01:09

HALOOJJ!!!
How you doin peps!! Jag mår uuuuuuuuuunderbart, vet inte varför men livet är härligt och känner mig flummigt glad!! Fast igår hade jag värsta utbrottet på en Engelska C uppsattas, eftersom jag inte fatta ett jaack, så fucka jag ur lite, men känner mig bättre nu, satt tills två på natten och skrev den btw, omg grym jag är!

Det gick bra på klassen igår, tjejerna ska få uppträda på fredag, en kille som heter Pa Modu sa att han skulle arangera en Hip Hop Jam i skogås och frågade om våra tjejer ville uppträda! Såklart ville de det, och igår genrepade vi och stegen satt bra!!! =D Så stolta över er girls!!

Såhär ser min planering ut inför veckan.

Onsdag:
- Dj Kurs weeeey =D
- Prov Internationell Ekonomi

Torsdag
- Pyskologi läxa.. =S
-
- Jobba

Fredag
- Jobba 15-19
- Tjejerna uppträder 21. (det blir lite tajt där men som tur , så är vi två st)
- Vara med Linda ♥


Nu ska jag till skärholmen, LOONG TIME no seen, och köpa smått och gott !! =D Känner för att slösa lite cash!! Jag menar.. så mkt som jag jobbar och pluggar, så FÖRTJÄNAR jag lite gott här i livet, man ska inte döda sig själv i plugg och jobb och tankar.. ibland får eller nej HELA tiden SKA man njuta också, man får itne glömma det!!


Älskar den här bilden så otroligt mycket.
Jag älskar mina vänner!!


HA DET BÄST!! / FREJätte hemsk, men jag kan inte sluta skratta!!

2009-11-10 @ 12:33:57

YourSwag.blogg.se

2009-11-09 @ 13:58:45
Jag, Yuna och Aless ska stara ett UF företag som heter SWAG! Till att börja med kommer vi att göra egna smycken och sälja de! Sedan ska vi göra varumärket SWAG så känt så möjligt..!!

Vi har också startat en Blogg till företaget, så ni kan följa med där!! Check it out, snart kommer vi upp med våra grejer där! =D www.yourSWAG.blogg.seHär är jag och Yuna, förra året på Älvsjö mässan, UFHär är Yuna och Alex förra sommaren, en klass promenad!

Men såhär ser vi ut vi som ska driva företaget SWAG, som kommer bil världskänt Btw! =D

Besviken

2009-11-09 @ 13:19:10
Så så så så så så så LEDSEN !!! Jag hatar mina små fötter !! Jag hittade så otroligt fina skor, adidas och reebook och . så fina sneakers.. och OOH Alla var för STORAA!! Alla, verkligen alla var för stora.. =( Till slut begav jag mig till barnavdelningen och hittade ETT PAR i storlek 35, de var också liiiiite för stora, men jag var desperat så köpte de ändå reebook, slänger in bild sen, sen köpte jag en ryggsäck från Adidas, har letat efter en rygga i HUNDRA år, så äntligen !! =D .. men blev så besviken och ledsen för att inga skor passade mig..... =( Men jag kom ju dagen efter typ en timme innan de skulle stänga så inte konstigt att allting hade tagit slut..

Men är ändå glad för de jag köpte ! Hahah =D Me like!Såhär ser de ut, MEN med andra färger ! =D

ppssssttt.... TIPS!

2009-11-08 @ 12:06:59
Adidas har OUTLET! Och det här året är det i nacka, den var igår, och idag är den från 10-15!! Jag ska dit nu!!! Plus fick precis cash floww!! Imma spoild my self a little!! =D

Med korta ord, outlet innebär = Adidas Sneackers för ca 100-250kr, kläder ryggsäckar, allt från adidas, BILLIGT!!!!!!!Ta buss från slussen till nacka !And you will find it there!!

Peace. Fre.

SÅ SKÖNT MED HELG!!

2009-11-06 @ 22:45:35


Ni vet i torsdags. skulle ju ligga hemma och sova, hahah oh nej så blev det inte, måsteberätta sen!! hhaha wack dag! =O

Nu är det fredag iaf och det är SKÖNT för min baby e här, har haft mattprov(så SVÅRT matte C, kill me) har jobbat och nu är jag här hos pojkvän, vi har gjort pankakor .. ni vet när man äter mkt och sen grädde och sylt.. så man mår lite illa.. hahah så känner jag just nu!

Och imorgon ska jag träffa Hanna, som jag är Kontakt person till, vi ska ha Manikyr dag! Dra till stan först och köpa och sen fixa våra naglar helt enkelt!! Det är nu första gången jag tar ut henne, så jag hoppas det går bra, jätte nervös!! Nu pussar baby mig på nacken så jag ryser och måste bort från datorn, så ni får ha en super mysig fredag, för det ska jag ! =D


G'night

2009-11-05 @ 00:12:09

Okey dessa bilder får räcka, nästa gång lägger jag upp fest bilderna! ;)
Im off to bed now.. har saknat pojkvän lite faktiskt! Vet inte hur jag ska klara av 1 år i USA utan honom.. oh lord! Om jag inte ens klara av en vecka.. =S
Duschen satt bra, alla mina muskler slappnade av och jag blev helt lugn.. huvudvärken la sig ner lite också!
Ha en underbar natt gott folk! Det ska jag ha! =DI'm in looooooooove indeeed


Shopping in London

2009-11-04 @ 23:30:38
Oj det finns ju jätte många bilder som jag inte lagt upp från mina resor döööh =O
Kvinna? Va har du på dig!OJ de va ett låångt kvitto det !!

Efter shoppingen var det dags och byta om, se staden lite och sen äta på Pizza hut och
fira vår älskade Tara! Hennes syrra mötte vi upp också, hon bor där.. Sweet!


Tara och hennes SIZ som vi träffade där =D

Rami n sara,  Helt nyklädd rami fresch n clean baby!Nya kläder från topp till tå, strumpor, underkläder, skor !! PRIEMARK IS DA SHIT!!!
Hade ju inte med mig någon packnning alls så jag var ju tvungen och köpa allt ! =D
Resväskan e också ny, passade på och matcha den med skorna!! Raawr! =d

in piccadilly circus

Huvudvärk -.-

2009-11-04 @ 20:42:13
Har världens huvudvärk, ska sjukanmäla mig imorgon... känns som att jag chillar för mycket men det är så mycket som pågår så jag har ingen ork till slut.. ska ta ett lååångt favorit varmbad med skumm och sen sova!

Hatar mens.

No more scrubs? Simpsons? omg

2009-11-03 @ 16:15:53
omg this is not happenin!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förra månaden hade jag helt plötsligt alla kanaler, 3.an, 5.an mtv u know all tha shiet, och sen sluta de sända det så då hade jag de vanliga kanalerna, alltså 1.2.4 och sexan, och det har jag alltid haft så ja ba akey det e lugnt!!!

MEN IDAAAGG SÅ HAR DE TAGIT BORT SEXAN???????????
Simpsons family guy scrubs.. alla filmer.. det måste vara någon som driver med mig!!! Men jag håller hoppet kvar , fyran e kvar iaf.. that 70's show yaaayy... !!

Måste skaffa box jäveln!!!!!!

life

2009-11-03 @ 14:35:17Sjuk =D

2009-11-03 @ 14:08:03

Jag är helt helt täppttttt!!!Jag tror att jag överdrev lite på träningen igår så jag blev sjukare, jag va ju redan lite sjuk, jag kände mig som en zombie i morse kunde verkligen inte vakna.. så ja ba fuckt it missar ändå inget viktigt i skolan idag, vi har en massa hålltimamr hela tiden, alla kommer och går när de vill, det här året käns verkligen meningslöst vi lär oss INGENTING ahah!! vi kommer till skolan för att käka lunch sen chilla vid datorn med varandra och sen hem.. typ! Men ändå så lyckas vi få en massa läxor och uppsattser, och idag är en perfekt dag och få någon gjort!! Men har så ont överallt vill inte ens sitta vid datorn vill ba ligga under täcket!!

Peace så länge..jag lär nog lägga upp en massa innlägg idag, så mycket fritid ! hahah


Dont mess with me

2009-11-02 @ 16:24:21

Eftersom tjejerna inte dök upp på senaste träningen, eftersom JAG åkte hela vägen dit, och väntade i 40 minuter!!(dansade ssjälv i för sig så de va skönt men ändå ) Eftersom INGEN hörde av sig till mig och sa att de inte skulle komma, så känner jag mig ganska taggad på att straffa tjejerna genom att köra en PAIN in the ass uppvärmning, STYRKETRÄNING!! Vi har varit för snälla jag och syrran, vi kör lite situps och lite armhävningar och lite 90grader i bara några minuter sen börjar vi dansa direkt, och då gnäller de redan och ba .. neej orkar kan inte andas inga mera situps.. ohh.. eeh.. what? Då ska de få se på riktig uppvärming idag, de ska inte ens få dansa, de ska inte lära sig en ny koregrafi INGENTING, för att de ska lära sig!!

IDAG muhuhuhuhuhuhuhu ... !!


Planera mera - när det gäller skolan

2009-11-02 @ 15:36:15
Ja, jag måste annars så kan det lätt hända att jag skjuter upp allt tills sista dagen och stressar ihjäl mitt hjärta!!!
Så nu tänker jag skriva upp min to do list och försöka följa den så mycket som möjligt!!

Första veckan i November

MÅNDAG
♦ Jobba-Danslärare
♦ Träning

ONSDAG
♦ Engelska Book Review (läser Twilight) läsa klart.

TORSDAG
♦ Pyskologi A Inlämning 
♦ Jobba, telefon 
♦ EMA09 (haha)

FREDAG

♦ Matte prov
♦ Engelska C, artikel sammanfattning  Redovisa 
♦ Jobba Telefon

LÖRDAG
♦ Jobba kontaktperson.
November månad -.-

2009-11-02 @ 14:31:00
Det finns verkligen inget speciellt som händer denna månad!!
Vi har FETT med grejer och göra, skolan, men menar fritiden.. ingenting alls!! Ingen fyller år, inga konsärer nothing at all..
Men 20 november så är det new moon då fan är det månadens höjdpunkt måste jag säy! Kommer inte träffa baby på två veckor, eller vi ska försöka klara av det, för att sattsa på skolan lite.. och det är bra tycker jag, har ändå vart med honom under lovet så det har varit fett skönt! Kändes tomt igår natt tou.. !
Bild på mig och min bästa vän, en chill kväll utanför gården... =D

ol'school @ Haloweeen

2009-11-01 @ 23:09:18
Yes box är hemma nu! Sjukt nog saknar jag pojkvän redan!! Men det var ett jävligt skönt lov i borlänge måste jag säy, har myst och chillat och blivit behandlad som en prinsessa! Har blivit serverad med mat, blivit duschad och masserad, har mått helt underbart helt enkelt! Nu har jag fyllt på batterierna så det gäller och plugga och jobba ordentlig nu!

Här kommer lite bilder från Halloween, fan vi tog inte med oss någon cam till cluben, som var helt grym, de hade spindel nät överallt och neon ljus och dö skallar, och det var nästan ingen i cluben som var normal klädd alla hade as coool utklädnad! Den som hade klätt ut sig fick komma in gratis!

Och vi hittade inget och klä ut oss till, så blev det ol'school istället! Joakim och Antz hade likadan kläder och jag var pimpen eller nått.. hahah ! Det var kul iaf =D=D


Nörd Antz Och nörd Joakim


When i walk in the club, all eyes on me


SKÖNA människor! Antz, Victoria, Militär ungen, älskling


Kyss på dig babySer ni våra lil wayne tårar vi har målat!
Så syrran det är ingen cigg jag håller i handen, utan målar penna! hahah =D

hemma hos dizzle

2009-11-01 @ 22:37:05

Köpte ett Bonsai träd till min babys lägenhet! Trädet ser ut som en kvinna, är det någon som ser det??? =D
Yeaah, najs.

Sen rista jag in det här hjärtat, sen när det växer kommer hjärtat växa med!
Charmig jag e!


Wify lagar mat till mig!


Och berättar någon random grej.. =)


Posar när han dricker.. hahah fjant,

RSS 2.0