VILKEN LÄTTNAD!!!

2009-09-24 @ 20:31:33
Hej kom precis hem, vilken jävkla lång kö det var på banken !!!
Jag är SÅ lättad!!! Det gick och ta ut ca 25% av min fondsparning, det blev 2000kr!! Så 800kr ska jag betala till flakskiten, och sen 200 kr betalade jag till mitt trådlösa internet nyss!! Så 1000kr ska jag ta med mig till Milano!! Det får räcka, jag mår bra, allting löste sig !! Gud villken skön känsla!!! =D

Första dagen på jobbet gick braaaa och imorgon ska jag göra en massa saker, hämta H&M check, skatteverket, va med pappa, jobba och filmkväll!!

Nu ska jag spela lite The sims 2, lägger upp lite london bilder som inte kommit upp än senare!! =D

sharååå ! / FRE

ryser

2009-09-24 @ 00:41:18när jag lyssnar på reaggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Och blir lugn... bra metod mot min stress!!
Nu ska jag ringa bebe och sen somna till hans röst!.. Fredag snart längtar.
 

Fred / F


Fattig student kolla hit !!! Res för 2kr!!

2009-09-24 @ 00:20:21
Gör som jag och mina vänner har gjort, res för 2 kronor!! Chansen kommer sällan, och de har feeeet erbjudande just nu kolla in på ryanair.com!!
Tro mig jag ljuger inte, 1kr dit och 1kr tillbaka!! Hur bra är inte det liksom!!!!!!!!!!!! Jag åker till milano nu i helgen för 2 fucking kr!!! =D YEAH BABY!! WE LIKE IT CHEAP!!!

Gå in nu nu och impulsiv boka, tro mig du kommer inte ångra dig.. och OM du nu ångrar dig, så förlorar du 2KR.. ! hahahah 2 jävla kronor.. okey har upprepat 2kr för mkt känner jag nu hahahha, men det e ba 2 good 2 be true man!

 och shopppa losssssssss !!!

Bday pics =D

2009-09-24 @ 00:18:53

TARAS 18 Surprise partyyyyyy =D

Rami, Jag och Linda.. hungriga!!! =D

VACKRA FLICKOR!!! My, Tara (B-day kido) och klara JAG ÄLSKAR ER!!

MAAAAAAAAAAAAAAAAAT =D kurdisk mat, godaste ever...

Lite kurdie dans på G ;)


LEYLAS 18 B DAAAAAAAAAAY !!! =D=D


Din lilla <3 Modellen blir äntligen 18 !!

Jag och tara, kvällens höjdpunkt...!! hahaha =P

Planering!

2009-09-23 @ 23:36:44

Eftersom jag blir så fucking stressad så ska jag skriva ner allt jag ska göra och sen hålla mig till det! PROBLEMET med mig är att jag är så jävla impulsiv och jag har svårt och säga nej!!! Självklart blir jag helt uppbokad och inte kan andas!!! Men nu ska jag planera vecka för vecka och jag ska försöka hålla mig till det, inte lägga in mera saker och göra !! =D

Mitt andra problem till varför jag är så jävla stressad är att jag ska till milano nu i helgen och jag har 8.kr på mitt konto! Jag har varken jobbat under agusti, så det finns ingen lön, och jag har inte sparat pengar från csn för att det var sommarlov OCH jag fyller 20 i år så jag får inge underhåll stööd!! Fatta hur beroende jag var av pengar...!! Och slutet av den här månaden ska vi betala till flak!! ca 800 kr... vad ska jag göra ?!?! Hur som helst jag tror, jag hoppas, jag ber till gud att jag har gammla fondsparningar som pappa fixa på ca 2000 kr, och jag hoppas att jag kan ta ut de, min pappa kommer blir laaack för att det är pengar för nöd situationer, men TRO mig har aldrig känt mig så här nödig!! Hahah så ska kolla hos banken imorgon om jag kan ta ut de.. hoppas hoppas de går!!!!!!!! Det skulle lätta så mycket, annars får jag dra till faster och tigga pengar från henne.. men jag hatar hatar och göra det !!!! Hatar och ta pengar från andra vill klara mig själv!!!

Hur som helst THE planering!

TORSDAG
Utbildning 12-16.30
Gå till banken och kolla om man kan ta ut nöd-pengarna hahah.
PLUGGA SOM EN HORUNGE! (förlåt mitt ordval) har 3 kommande prov.. ursäkta men har vi ens haft så många lektioneer??????????

FREDAG
* Ledig från skolan (Tack gud)
* Träffa bästis, hämta H&M check på morgonen(stå i kö och kriga?)
* Skatte verket, hämta person bevis för att söka stipendium (måste hämta på fredag)
* Vara med pappa!!!! (lovat)
* Utbildning 15-19
* Baby kommer, så träffa honom, sen alla vi som ska dra till milano, alltså jag, pojkvän, rami och linda, ska ha filmkväll och sova hos linda, för att sen dra tillsammans dagen efter !! =D Najs avslutning på dagen tycker jag!

Lördag
Söndag
Måndag = MILANO!! =D


nu ska jag göra online in checkningen och sen sova?


Nyfikna anonymer=D

2009-09-23 @ 23:03:25

lisa om Fre som kontaktperson!:
kan du förklara lite mer hur man gör :) hur söker man och hur hittar man ? e det bättre att ringa de? <3

Du kan googla fram jobb som kontakt person, beroende var du bor eller vart du vill ha någonstans. Jag har i lidingö kommun till exempel, skaffade fram schefens nummer, ringde upp henne och sa att jag var intresserad och ville komma på intervju! Och efter intervjun hooka hon upp mig med en patient som ville ha kontaktperson! Det finns otroligt många olika kommuner och hem som behöver, så jag kan inte säga exakt! Men kolla runt lite på internet! Lycka till! =D

Anonym om LONDON BABY:
Vad jobbar du med ? :)

Just nu som komunikatör på ett företag, blev faktiskit anställd idag! =D Har lite strö jobb lite här och där också, säjer korv, serverar på globen, står och visiterar på derby matcherna,  delar ut kuponger! Som sagt lite här och där! =D

Anonym om J ♥:
är du naken på bilden?

Woow, woow chilla ner nu! Jag skulle aldrig lägga upp en sån bild på mig och min pojkvän, kanske en kyss eller så men inte så mkt nakenhet, det är för privat tycker jag! Denna bild har jag hittat på google, och jag tyckte att den var jätte vacker! Bruden är ju vit på bilden? Hahah.. det är inte mig iaf!


anonymoooz om J ♥:

free, snubben e katt!
har han syskon hahahaa :p
var kommer han ifrån?
å var träffades ni (a)

Svar:
Igen, snubben på bilden är inte min pojkvän, det är bara en vanlig bild på ett par! Fast min pojkvän är katt, han är svensk och vi träffades på the wave! Om du vill höra historian, kolla på katogorien läsare, där har jag berättat kort! Och yes han har en bror ---> Philip ;) Lycka till höhö!Här är en mer normal bild på oss ! =D
Naken på bild?? Noonoo!!


we all have one dream, this is mine.

2009-09-23 @ 22:41:57

Intervjun gick braaaaa =D och jag fick jobbet så imorgon ska jag på utbildning och på fredag! Jobbet går ut på att jag ska ringa privata kunder som skänker pengar till fattiga barn, och olika hjälp organistaioner och jag ska be de att skänka en 50 lapp eller mer !
Jag kan också ringa kunder som har skängt någon gång och skulle kanske vilja skänka igen? Det låter ju hur underbart som helst, eftersom det är kopplat lite till det jag någon gång kommer hålla på med i framtiden, hjälpa fattiga barn de som blivit utsatta överhuvudtaget.. i tredje världen mest!!!
Bilder tagna från google.se


J ♥

2009-09-23 @ 00:59:40

Måste lugna ner mig, börjar känna mig stressad igen.. redan ?? Terminen har ju precis börjat, i vanliga fall brukar min stress komma lite efter två månader ... och läxorna väller in som fan...! Har fixat två av de nu iaf, men det är så mycket annat som händer runt om hinner inte med allt blir galen! Och känner mig så nervös för olika saker och osäker på hur det ska gå och besviken på folk, har sparat på mig den här stressen i flera år och .. Måste verkligen tare lugnt! Har börjat känna att jag kommer gå i väggen när som helst, och det är inte så bra!
Ska också försöka lägga mig tidigt för att inte bli så trött och irriterad dagen efter, tror att sömn har en stor påverkan på min stress också.. !
Men ska förska hantera alla situationer på ett lugnt och ordenligt sätt, utan och slarva utan och skjuta upp, ta tag i varje sak för sig...!! Jag vet inte men just idag kände jag mig helt helt stressad och visste inte vad jag skulle ta mig till.. ! Är det normalt?

Men jag ska försöka sova nu iaf, drömma lite om min fina pojkvän som chillar i borlänge, önskar han sov bredvid mig inatt!Glöm inte och andas people / Fre


Jaha, framtiden, vadå? Vah? Ehm.

2009-09-22 @ 18:33:51

Get me bodied by beyonce lärde vi ut till tjejerna igår ! Det var rätt kul faktiskit, det var mycket diva grejer och attyd, vi pratar om beyonce fasoner liksom! Men det var kul, vi har börjat vänja oss in i rollen nu, som dans lärare! Jag kan verkligen se mig själv om några år .. ! Men är fortfarande så sjukt osäker på vad jag vill verkligen bli när jag blir stor, går mitt sista år, börjar det inte bli stress? =S NEEEEEEJ, jag chillar hårt ,det kommer när det kommer liksom, man ska inte jaga passionen, utan jag ska låta den komma till mig, komma smygande utan att jag märker, och PAFF så kommer jag falla för något ! =D

Sen efter vare dags för vår egna träning, som vanligt missade vi första halvtimmen, MEN vi hann börja på den nya dansen, bang bang you shot me dooooooown, TUNG, gillar lite när det är drama och lite teater, mantha u roooooock babY! =D

Men vet ni vaaaaaaaaaaad?? =D Nu ska jag gå spela...... THE SIMS... Taaadaaaa =D
Pssssssst... Jag har lagt in lite nya random låtar på bloggens Ipod! Jag har verkligen en blandad musik smak nu när jag kollade hahah, men lyssna om ni har musik torka!
Ha en sjukt underbar måndag gott folk! / Fre Hagos, THE Fre Hagos.


det finns hopp =)

2009-09-22 @ 18:29:03

Omg yesssss... det går om man kämpar ! Fick ett samtal nyss, imorgon ska jag på jobb intervjun! Håll tummarna!! =D


Psssst.. middags inbjudan, för bara 5 KR!!

2009-09-22 @ 13:47:46

Till alla fattiga (kvinnliga) studenter, som mig =)
Imorgon på onsdag är det tjejmiddag på 2.a Hemmet! Mellan 18-21!! Middagen kostar endast 5 KRONOR!!! Dra dit med tjej kompisar och ha en askul kväll! Jag kommer vara där med mina kompisar och käka som fan, för endast 5 kronor! Jag har också träning på onsdag så det kommer bli extra roligt för mig ! =D
Om ni kommer hör av er snarast till Priscilla 0737130215 (comviq). Skriv namn och att du gärna kommer, så hon kan planera in käk till just dig !!


 

 

Ps: Beskrving till 2.a Hemmet. Åk mot norgsborg, gå av i Skärholmen! Sen går ni rakt åt höger, längst längst ner tills slutet av gatan, och där ser ni en vit dörr, det står 2.a HEmmet på skylten ! Plinga och gå iN! =D


Fre som kontaktperson!

2009-09-21 @ 15:33:39
Juste, igår så vare det min första dag som kontakt person! tjejen jag ska ha heter Hanna och är 25 år! Eftresom det var första gången igår var det bra att vara hemma så vi lärde känna varandra lite mer! Vi bakade KLADDTÅRTA.. hon älskar kladdkaka och min favorit bakelse är kladdkaka så gissa om jag blev glad! Den blev hur perfekt som helst, tillräcklig med kladdhet och smak, den käka vi till Te och grädde! Sen spelade vi lite spel och läste tidningar! Det var rätt mysigt ! Jag var jätte nervös men det gick bra bra! Hon verkar vara en go och gla tjej och jag är så glad att jag fick komma tillbaka efter intervjun med henne och hennes mamma, villket betyder att de gillade mig ;)!

När det gäller jobb och sånt, så har jag varit inne på arbetsförmedlingen (platsbanken) och hittat en massa lediga jobb, tagit deras meil och skrivit ett personligbrev till minst 7 st! Har fått svar av 3 som säger att platsen redan var tagen, och en hörde av sig och sa att jag skulle ge mitt nummer för att de skulle ringa upp mig (hade glömt skriva det på just det personliga mailet) Så nu väntar jag på att de ska ringa!

I övrigt har jag fortfarande inget fast jobb, utan strö jobbar lite här och där, som på konsärer och shiet! Men du som söker jobb gå in på arbetsförmedlingen.se och sök jobb, tro mig det finns och man kan fixa avancerad sökning! T.ex man kan söka efter jobb som inte kräver erfarenheter osv.

We like, yes yes we dooo

2009-09-21 @ 14:19:54
Till alla fattiga studenter som mig, så har jag börjat en ny katogori där jag kommer dela mig med alla rea tipsen och alla coola fynd jag brukar hitta ! Olika tips på billiga upplevelser och saker och ting!! Jag har ju ändå läsare så det gäller och ge och ta, hope u like hope u like ! =DOm ni tycker det är bra säg till ??? =D

I ♥ Sims

2009-09-21 @ 14:15:33

Hej! Va länge sen, har haft fullt upp! Med firande och läxor och pojkvän! Han var hemma över helgen, super skönt!!! Jag tycker att vi fixar det ganska bra faktiskit.. ibland saknar jag honom så mycket att det gör ont, men sen när han kommer hem över helgen så glömmer jag smärtan! I fredags var vi många och firade syrran som invigde cluben, jätte roligt, sen drog vi tre, jag syrran och pojkvän hem till mig och sov fint!

Baby åkte tillbaka till borlänge i morse! Den här veckan kommer gå snabbt, hoppas jag, eller jag vet att det kommer gå snabbt, för jag längtar så sjukt till MILANO! =D

Jag har gått och blivit värsta spel nörden på facebook! jag spelar YoVille, Fish world och farmville HELA TIDEN!! YoVille är roligast, man är en gubbe och fixar en egenlägenhet ... det är som SIMS!! Jag har spelat det så mkt att jag börjat tänka på att gå tillbaka till mina "Sims-tider" Jag har ju en massa sims hemma men det är bara de gamla, men sen fick jag reda på att Pilip har sims 2 och 3! Och gissa om jag blev lycklig då!!!!!! Hahah så 2.an har jag fått låna, och den ligger hemma hos mig!! JAG ÄLSKAR verkligen det dära jävla beroende framkallande spelet!! =D The sims <3


C ya / Fre


B-day people

2009-09-21 @ 13:59:50
Yunas B-day tisda
Himons B-day Onsdag.

(bilder baxade från ganji )


Milano nästa!

2009-09-17 @ 00:28:15

Okey en sistaaa gång skrytning, LONDON was OFF THE HOOOOK!! Men kan inte sluta prata om det hela tiden, hahah ! Men det var verkligen ett äventyr, längtar sjukt sjukt tills nästa resa som är om två veckor redan, omg eller det är typ en vecka kvar!!!

MILANO BABY!!! =D


Här kommer vi landa, en mycket fin stad har jag hört Bergamo

Undra va man kan göra det? Kan inte tänka mig att milano är värsta fest
staden, utan mer seevärdigheter eller ? Eller shopping??
Någon som varit där?? Tell me !! =D


ÄLSKAR OCH RESA!!!!!


Grattis på 18 årsdagen himon ! =)

2009-09-16 @ 17:59:46

Tårta tårta yummmmm =DDD
Vi firade syrran ganska roligt igår faktiskt, började med att jag delade ut balonger i klassrummet och började blåsa och satte den någonstans på syrran, så alla började göra det och hon hade ingen talan, det var liksom deal with it! Hon var vår lilla julgran liksom, hon fick balonger runt skorna på skosnören, vi knöt de ryggen vid linnet och på byxerna där man sätter in skärpet hahah det var skit kul hur som helst, sen fick hon gå runt med det hela dagen och alla fatta ju att hon fyllde år så hon fick höra en massa grattis ! Och när vi kom till matsalen kom mini tårtan upp ur väskan och en massa cola mini stearin ljus som ja hann köpa i morse, så hela klassen ställer sig upp och sjunger för henne =D OCh efter skolan drog vi hem till henne för att hon skulle firas snabbt med familjen, det blev EN FETT GOOOD TÅRTA kan jag säy dej. Sen var det dags för det som var planerat hela veckan, fast hon visste ju inte det! Hon trodde att jag och hon skulle chilla någonstans bara, men nej nej för vi skulle till CYBERTOWN! =D hon har aldrig vart där förut så why not liksom, hela klassen nästan var samlad utanför och +andra som ropades dit och när vi gick förbi kom de ut skrikande och hon trodde bokstavligen att hon skulle dö så högt som hon skrek hahaha men det var kul och se! Sen gick vi in och spelade i 20 minuter, älskar cyber town, roligt! Men det fanns små snorungar från de andra laget som sköt på mig hela tiden i början!!!

Och idag fyllde HIMON år , han går i också i min klass, så det blev tårta i matsalen och sång igeeeen =D Älskar man inte födelsedagar elr älskar man ? Nu längtar jag bara tills nästa person som fyller år !

Ps. I <3 E3


YOHANA WELDAY 18 ÅR.omg.

2009-09-15 @ 10:01:28
Världens bästa lill syrra !!!! GRATTIS !!! LOVE YOUUU!!!!
HOPPAS DU FÅR EN TUNG TUNG DAAAAAAAAAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!

(yuna genom tiderna) eller senaste tiderna hahah

om ni råkar gå in på hennes blogg HÄÄÄÄR så kan ni gratta henne..
och JÄTTE GÄRNA hälsa, fre tycker du är bäst!! Okey?? TACK SÅ MYCKET fina läsare!!

snart 04.00 och jag är kär.Fuck.

2009-09-15 @ 03:58:25


jävla pengar

2009-09-15 @ 03:57:27
Gammalt innlägg från förra veckan.

Jag måste ba berätta en sak, jag är ju jätte pank sen jag kommit hem från London, har ca 6 kronor på kontot, och så kollade jag min e-faktura! Jag har ca 390 kr och betala !! HADE GLÖMT DET HELT jag har ju en egen trådlös internet som jag betalar 199kr för i månaden, och jag har inte betalat de två senaste månaderna, HUR KUNDE JAG GLÖMMA!!! hahahah så nu måste jag betala omgående!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HJÄLP ?????? hahahah !!!

Men jag ska börja på telemarketing företag  nu på MÅNDAG!! Så det känns lite skönt och ha fast jobb igen, för jag orkar inte med mina strö jobb som är på konsärer och fotbolls matcher!

Sen nästa vecka ska jag börja jobba (uppdrag) som personlig assistent, det gick jätte bra på intervjun! Så ska börja träffa henne ca två gånger i månaden! Fika, gå på bio, museum, promenera, snacka lite, va en vän helt enkelt! Jag ser verkligen fram emot det, för det är något som jag vill hålla på med och brinner för ! Längtar sjukt, det är en början så vi får se var den leder sen! =D

gonatt.

Turist jävel.

2009-09-15 @ 01:13:40

London efter shoppingen! =) LYCKA berättar bilden

De kommer dö snart, visa kärlek fan.

2009-09-15 @ 01:04:59
Måste ba berätta när jag skulle till skolan imorse. Är påväg till tunnelbanan, musiken pumpar, så pratar en jätte gamal dam med mig, hon såg helt skakig och genomskinlig ut. tar bort hörlurar.
Tänk er en jätte gamal damn, jätte smal och liten, och skakig och ledsena ögon.

Fre - va?.. hur ere ?
Dam - Hej du, jo, åh,  jag tänkte om du kunde ehm.. ville fråga dig .. host .. hjälpa mig hem liksom, jo jag bor bara där borta och..
Fre - Ja visst absolut, är det bra med dig?
Dam - Ja.. eh (andas grovt) jo det är bra, jag skulle liksom ehe.. möta min sambo han skulle eh .. (jag tar henne under armen medans hon pratar) och han skulle handla mat och då svimmade jag av där borta.
Fre - Nej men oj är det sant, stackare gick det bra då, har du ont någonstans?
Dam - Jo, ja jo.. det var ju jätte otäckt och ja kände att jag inte klarade av och gå längre så vände hem, men det blev så svårt och gå, det gör ju så ont i bakhuvudet.
Fre - Men ska jag ringa någon som kan kolla till att allting är okey då, det kanske är bäst.
Dam - Neeej nej , det är inge fara jag .. eh joo jag blev .. de var bara otäckt men nu känns det bra, min mun är bara lite torr, ohh herregud nu måste jag vila lite, nu blev det jobbigt.
Fre - Jo jag förstår, det är ingen stress, vi kan sitta här och vila en stund.
Dam - aa.. jaa ooh eeh.. tack ska du ha du, där balkongen är där bor jag, och här vid bänken brukar jag sitta och vila ibland, oh vad du är snäll, oh gud nu blev jag alldeles trött.
Fre - Inge fara, vi får hem dig snart, det är bara säga till när du känner dig redo för att gå igen.
Dam - så nu kännes de bättre oh jaa nu kan vi gå igen.. men saktare så portkoden är **** och ja har lämnat ytter dörren på glänt så de är bara gå in och lämna mig i sängen.. oh gud va mitt hjärta slår, du är guldvärd, du ska få pengar av mig när vi kommer hem oh .. eeh oh
Fre - Nej men gud nej. Jag jobbar faktiskit som personlig assistent...
Dam - Ja.. eh jaa jag har ju också det men han är så jäkla dålig, för han kommer aldrig ! Men oh gud va bra då kan ju du vara min pesonlig assistent för du är så himla bra
Fre - Ja men självklart, där bor jag, titta så nära dig!

Jag får hem damen, lägger henne i sängen och ger henne ett glas vatten. Jag ville bara gråta när som helst! Så hemskt det såg ut där inne! När jag blir gammal om inte mina barn tar hand om mig kommer jag slå sönder de, hahaha nej men allvarligt talat det var så hemskt synd om henne, och hon var så darrig och liten jag trodde hon skulle dö när som helst! Men jag lovade och titta till henne imorgon innan jag går till skolan, så allt är bra med henne. Gud vad ont det gjorde och se henne! Men tur att hon hade en sambo iaf, om hon sa att hon bodde ensam, shit skulle verkligen börja böla direkt, jag tål inte sånt, är fett känslig när det gäller oskyldiga och gamla !

Geografi vad?

2009-09-14 @ 00:02:35


Europas huvudstäder

Ämnet innehåller 43 frågor på vilka huvudstäder som europas länder har.

Bra jobbat, du hade 79% rätt

Jag har försökt plugga på geografi hela kvällen!! Vi har prov på europas huvudstäder, sjöar och bergstoppar och shit, vem fan bryr siggg... hahaha geografi är verkligen inte min starka sida! Hur som helst jag hitta en greaaaaaaaat hemsida som frågar mig om huvudstäder, första testet jag gjorde fick jag i resultat 21% och jag ba FAN VA GRYM JAG ÄR !!! Ehh... men allvarligt tänkte efter jag hade ju typ 6 rätt... jag kunde ca 6 st städer av 43 st !! Hhahah så jag gjorde om och om och om igen tills jag nådde ett bra resultat som gjorde så jag blev stolt över mig själv! 79% motherfucker !!! nu kan jag säy GRYM JAG ÄR !! Det blir MVG på onsdag bruush !! Hahahah det är bra att jag är positiv iaf ! Ne men seriöst jag från 21% till 79%, för att vara Fre så är det jävligt bra.. hade ju fan IG i grundskolan, hatade geografi, jag och länder kommer inte så bra överens hahaha och jag som älskar att resa, hur som helst ska försöka få 100 % ... !! =D Tippa rätt på alla huvudstäder i Europa, allvarigt då e man fan GRYMMMMMMM fo real! hahaha =D


London tease

2009-09-13 @ 20:49:16

På väg till buss terminalen, tåget stannade ju inte
i T centralen så vi fick gå från gamlastan, NAJS utsikt!!
MEN VILKEN STRESS DET VAR !!! Plus jag hade klack skor!!


Såhär åkte jag till London, min fest outfit, och i min packning,
min lilla svarta väska, hade jag mitt pass och pengar, och mobil!
Jag måste nog ha slagit rekordet!!


hey snygging ! Hahah när vi sprang och hade bråttom han
han ändå ta tunga bilder, hahaha så skön!

matar oss med billig mat innan flygresan
Happy!

2009-09-13 @ 19:40:58

Zup bloggen....................................... jag är halvt pisst off........ min baby  åkte tillbaka till plugget idag........ men det var jävligt skönt och ha honom hemma! FETT SKÖNT! Men allvarligt.. vad ska jag göra... kan inte bli så här kär... det är underbart men .. aah.. eeh vi får försöka vara positiva, och seriösa! Har slappat ganska mycket sensate tiden nu när skolan börjat, men nästa vecka från och med imorgon ska jag försöka va liiiiiiite seriösigare (?) än vad jag är just nu! Håller på och pluggar om europas länder just nu, ett test på en hemsida, fan jag suger hårt när det gäller geografi, hade typ IG i grundskolan, har jätte svårrt med länder verkligen, men prov på onsdag redan så får skärpa mig, inga IG.n här nej!!

Har tagit en feet dusch, och miss T som är pappas fru, numera min styvmamma har fixat mitt hår, habesh-afrik style! Så nu dricker vi Tee och chillar ! =) Skönt med en kvinna i hemmet! Jag och pappa mår toppen!

Gott nytt år igen alla Etiopier btw, 2002 !! =D Hoppas ni alla var med era nära och kära, och käkade JÄVLIGT GOD INJERA BABY!
Jag, fia och syrran (Shut up and dance) uppträde i lördags i Alby, där det var en festival för nytt år! Det gick jätte pinsamt säger jag bara, men ett minne!! =D Sen efter drog jag till tumba där jag träffade baby och hans grabbz som grillade, jätte trevliga, pojkar! Min min pojk är den bästa självklart höhö! Men jag ägdeeeööör alla på gitar hero! =D   Fred För Fan/ F


tigertiger

2009-09-11 @ 17:31:07


GOTT NYTT ÅR

2009-09-11 @ 15:30:31
HEEEJ !! =D
Omg va bra jag mår !! Jag är super duper käär, hahah (jag kommer ihåg hur äcklad jag blev av kära människor, men nu förstår jag de !! ) hahaha =D
Min baby är ju hemma så det känns super skönt och få ligga bredvid honom igen, han åker hem på söndag igen YAY =D Slutade ganska tidigt idag så drog och träffade pappa för att handla, baby var fortfarande hemma och sov, pappa tyckte att han sov som en häst för han snarka så mycket, hahaha älskling!
Har absolut inga planer inför ikväll, min bästa vän har tydligen skrivit upp mig och älsklingen och några på listan till the bridge så vi lär nog dra dit och kolla läget, om inte baby ska va med sina grabz och chilla.

hahaha jag fick nyss reda på att kissie var svergies största blogg, ass skön brud hahaha men kolla in när min bästa kompis och Linda babe driver om henne på facebook och hon tror att de menar allvar, hahaha skit roligt !! Snacka om att de skämss, ska mobba de föreveeeeeer hahaha!! Hon har lagt upp deras koversation, NAMN och BILD på hennes blogg, så man vet vilka de är hahahahaha, kan inte sluta skratta hahahaha ! Bästa !I call it love.

2009-09-08 @ 20:18:13
Mammapappabarn

2009-09-08 @ 19:50:42

Oh min älskling kommer hem idag från borlänge!! Varför? Har saknat honom för mycket, så han måste! Längtar sjukt! Min faster va här på besök nyss btw och hämtade min styvbror, han ska bo hos henne tydligen eftersom det inte finns plats här i mitt rum.. men det har gått ganska bra, vi delade rum hela förra veckan, eller det gick bra för att ha träffas för första gången nu ! =D Och min styvmoder mår också super, henne behåller vi för hon får plats hon sover i pappas rum, och hon lagar jävligt god mat hahah, nej men hon e töng!


PluGget kallar.
Peace / Fre


Tillbaka från London!

2009-09-08 @ 17:42:09

Ähuauhheeey! Så låter jag just nu, helt hes!! Min fest röst ni vet hahah den är tillbaka! London var awesome!!

Lördag: Vi hade ingen packnin med oss dit, jag hade en mini fest klänning, mina klackskor, min jacka och en liten handväska där ja hade pass och pengar ! =D  Så när vi landa drog vi direkt in till stan och blev hookade till stället vi letade efter, Minstry Of Sound! Det var tuungt, när cluben stängde runt 5 eller nått så tog vi en buss in till närmaste KFC och käkade sönder oss, sen somnade vi där inne i ca en timma och runt 12 drog vi till PRIEMARK!!! =D Va där heeeeeeeela Söndagen och shoppade! =D Eftersom jag fortfarande gick i klackskorna var jag tvungen och köpa något bekvämt så köpte världens sötaste uggs i leopardmönster (har alltid vela ha uggs, så bryr mig inte om modet är ute eller inte, men det är uber söööta!!! ) Och de var lätt mycket skönare och bekvämare än klackskorna!! Vi träffade Taras syster som bor där och åt middag på pizzahut, MYCKET GODARE DÄR än här hemma.. faktiskit hahah! =D När det började bli lite mörkt vare dags och dra in på en toalett och byta om till fest outfits och sminkade oss, sen drog vi till en anna känd club som vi letat efter, Tigertiger. Det var också tungt där!! =D runt 2 började vi känna att de var på gränsen nu, tredje, (Måndag) dagen och vi hade inte fått någon sömn alls, vi hade ba festat och shoppat, men hur som helst tog vi en taxi in till flygbussarna och sen en buss som tog oss till flygstället! Vi var i sthlm runt 11 på morgonen, och jag hade inga hemma nycklar så tänkte whata heck jag börjar 11.50 på måndagar, så jag kan dra till skolan! Helt död, drog jag dit med min packning och var med på alla lektioner! (hur mycket älskar jag inte skolan)

Det enda jag tänkte på var en FET JÄVLA DUSCHHHHHHHHH!!!!! Så när jag slutade drog jag direkt hem för då var pappa hemma från jobbet och duschade! Det enda jag ville nu var att sova och vila ut 3 dagars sömn, men nej JUSTE jag ska ju med syrran träna dansgruppen i skogås! Åker dit... verkligen helt död och min heta röst som kommer när jag är trött och inte fått sova, vet faktiskit inte själv hur jag orkade köra klassen, men det var mest syrran som tog över, jag stod mest och ekade bredvid och visade stegen långsamt!
När jag kom runt 22 så ehm.. sov jag ? =D MEN JAAAaaa, jag däckade fint !!!!!!!!


Tisdag idag, fortfarande jävligt trött........ ni kanske märker att jag inte skriver lika detaljerat som jag brukar göra, för jag e fortfarane helt död, och min röst har  blivit lite bättre, men den är fortfarande hes och sexi. London var tungt, jag hade grymt kul med Rami och Tfödelsungen Tara, hoppas du gillade vår presenten baby! We love you! Tack för en underbar resa älsklingar!!! =D

Bilder kommer upp... oh yeasss!!

Omg vill tillbaka varför var det så kul ?? =D Minstrey of Sound, Tiger tiger, Primark var målen och vi lyckades mer än de!!! =D


När vi var i en toalett och tvättade oss med
cleaningservetter, sån där blöta ni vet som finns på hm typ.


Fre: Asso shit vi är som uteliggare hahah inget boende,
Tara: Bebis vi ÄR uteliggare!
Rami: Vi är Lyxiga uteliggare!

BÄSTA bästa med er!!


LONDON BABY

2009-09-05 @ 13:22:42

Shit vilken träningsvärk jag har efter jobbet igår, det var servering på globen, damn mina armar, har inte jobbat på länge så nu känner jag mig helt förlamad ! Ska packa lite grejer, sen drar jag till rami käka, och sen DRAR VI TILL LONDON BABY !!!!!!!! WHHOO!!!
Vi hörs på måndag ! =D


Vart vi än är kommer vi ha kul tillsammans, love you guys! =D


Sånt vi gillar ;)

2009-09-03 @ 23:54:48

Jag saknar min pojkvän=OOOOOOOOO

2009-09-03 @ 21:57:45

det är sjuuuuuuuuuuuuuuktttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

Scary Movie 4 nu, hur kan man inte älska de!! Så jävla roliga!!


Men vi seeeeeeees när vi ses ! =)

KAN MAN SAKNA NÅGON SÅHÄR MYCKET????

oh my ..


Heey blog

2009-09-03 @ 21:51:08

Nu har jag börjat känna att stressandet är tillbaka ! Vi har redan fått en fet jävla hög med läxor i varje fucking ämne! Men har börjat ta tag i de, så man inte skjuter upp och sen bli det stressens mamma på slutet!
Jag känner mig jätte avslappnad nu, har tagit ett jääätte långt varmt bad så jag känner mig lite seg men på ett skönt sätt, ska förska sova innan ett idag!

Imorgon ska jag jobba i globen, terminen har börjat så jag ska börja jobba igen, egenligen borde jag inte göra det eftersom vi åker till london på lördag så borde vila, men vem tackar nej till pengar ? =D Men det ska bli skönt och åka, Jag och Rami och b-day kido Tara =D Vi måste hitta boende =O. Älskar och resa !!!!!!!

Här hemma går det bra, min pappas fru (omg va konstigt de lät, daddy have a wify) verkar trivas och min styvbror också, det känns ju lite konstigt eftersom jag och pappa är inte vana med andra människor, det har liksom alltid varit JAG och min PAPPA, det har alltid varit vi två, men nu är vi en större familj, jag ser faktiskt fram emot det, jag har inte någon dålig inställning eller nått, utan är jätte lycklig för pappas skull, han behöver det här! Och trots allt kommer ändå dra till usa snart, så det känns skönt och veta att jag inte lämnar honom helt ensam.

Btw, jag har färgat bort min blonda lugg nu, så jag har kolsvart hår nu, det är ganska sexigt tycker jag, sen ser mitt ansikte jätte fresh ut. Stackars babi, han nyser, han e jätte sjuuk =( låter så gulligt när han pratar med hans täpta näsa hahah! =)


shorty

2009-09-03 @ 21:40:30
Anonym: var har du dina dansträningar ? :)

Svar:Den regelbundna träningen är i Skärholmen! Den nya gruppen som vi ska träna, har de lokal i Skogås!(jätte långt, men va gör man inte för att få dansa lite)An
: Shit vad roligt det låter!
Måste passa på att säga att du är sjukt fin =) Får jag bara fråga hur lång du är? hehe.
peace!

Svar:Tack så mycket ! Jag är inte så kort, är ca 162 =D Men hoppas jag växer mer !


feels good

2009-09-02 @ 16:08:06
Första gången som danslärare gick jätte bra för mig och Yuna!.. Eller bättre än va ja förväntat mig. Vi ska testa två gånger till ungefär och se om vi trivs och sen fortsätta i ca tre månader framföver! Fast det som är dåligt är det krockar med vår andra dansträning som vi har. Så direkt efter att vi vart och tränat dansgruppen får vi löpa till vår egna träning som Mantha håller i ! Så vi får komma typ en halvtimme efter varje gång fast det är bra för vi missar bara uppvärmingen då och eftersom vi dansat innan lär vi va redan varma!
Vi har börjat på en tung koregrafi med Aaliyah-try again, har alltid vela dansa till den, och denna termin ska vi ha temat MJ !! =D Så det kommer va tuuungt !!
Känns så jävla skönt och börja dansa igen!


flipp mode @ 08

2009-09-01 @ 00:50:36

jätte konsitg bild.


Ne men naaaajs


RSS 2.0