Fre som kontaktperson!

2009-09-21 @ 15:33:39
Juste, igår så vare det min första dag som kontakt person! tjejen jag ska ha heter Hanna och är 25 år! Eftresom det var första gången igår var det bra att vara hemma så vi lärde känna varandra lite mer! Vi bakade KLADDTÅRTA.. hon älskar kladdkaka och min favorit bakelse är kladdkaka så gissa om jag blev glad! Den blev hur perfekt som helst, tillräcklig med kladdhet och smak, den käka vi till Te och grädde! Sen spelade vi lite spel och läste tidningar! Det var rätt mysigt ! Jag var jätte nervös men det gick bra bra! Hon verkar vara en go och gla tjej och jag är så glad att jag fick komma tillbaka efter intervjun med henne och hennes mamma, villket betyder att de gillade mig ;)!

När det gäller jobb och sånt, så har jag varit inne på arbetsförmedlingen (platsbanken) och hittat en massa lediga jobb, tagit deras meil och skrivit ett personligbrev till minst 7 st! Har fått svar av 3 som säger att platsen redan var tagen, och en hörde av sig och sa att jag skulle ge mitt nummer för att de skulle ringa upp mig (hade glömt skriva det på just det personliga mailet) Så nu väntar jag på att de ska ringa!

I övrigt har jag fortfarande inget fast jobb, utan strö jobbar lite här och där, som på konsärer och shiet! Men du som söker jobb gå in på arbetsförmedlingen.se och sök jobb, tro mig det finns och man kan fixa avancerad sökning! T.ex man kan söka efter jobb som inte kräver erfarenheter osv.

Kommentarer
Postat av: lisa

kan du förklara lite mer hur man gör :) hur söker man och hur hittar man ? e det bättre att ringa de? <3

2009-09-21 @ 16:33:16
Postat av: Nilufer

Behöver hanna särkilt stöd? , alltså du är ju yngre henne fattar nada men men ... Kram STOLT <3

2009-09-21 @ 23:45:47
URL: http://nulleew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0