Heey blog

2009-09-03 @ 21:51:08

Nu har jag börjat känna att stressandet är tillbaka ! Vi har redan fått en fet jävla hög med läxor i varje fucking ämne! Men har börjat ta tag i de, så man inte skjuter upp och sen bli det stressens mamma på slutet!
Jag känner mig jätte avslappnad nu, har tagit ett jääätte långt varmt bad så jag känner mig lite seg men på ett skönt sätt, ska förska sova innan ett idag!

Imorgon ska jag jobba i globen, terminen har börjat så jag ska börja jobba igen, egenligen borde jag inte göra det eftersom vi åker till london på lördag så borde vila, men vem tackar nej till pengar ? =D Men det ska bli skönt och åka, Jag och Rami och b-day kido Tara =D Vi måste hitta boende =O. Älskar och resa !!!!!!!

Här hemma går det bra, min pappas fru (omg va konstigt de lät, daddy have a wify) verkar trivas och min styvbror också, det känns ju lite konstigt eftersom jag och pappa är inte vana med andra människor, det har liksom alltid varit JAG och min PAPPA, det har alltid varit vi två, men nu är vi en större familj, jag ser faktiskt fram emot det, jag har inte någon dålig inställning eller nått, utan är jätte lycklig för pappas skull, han behöver det här! Och trots allt kommer ändå dra till usa snart, så det känns skönt och veta att jag inte lämnar honom helt ensam.

Btw, jag har färgat bort min blonda lugg nu, så jag har kolsvart hår nu, det är ganska sexigt tycker jag, sen ser mitt ansikte jätte fresh ut. Stackars babi, han nyser, han e jätte sjuuk =( låter så gulligt när han pratar med hans täpta näsa hahah! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0