jävla pengar

2009-09-15 @ 03:57:27
Gammalt innlägg från förra veckan.

Jag måste ba berätta en sak, jag är ju jätte pank sen jag kommit hem från London, har ca 6 kronor på kontot, och så kollade jag min e-faktura! Jag har ca 390 kr och betala !! HADE GLÖMT DET HELT jag har ju en egen trådlös internet som jag betalar 199kr för i månaden, och jag har inte betalat de två senaste månaderna, HUR KUNDE JAG GLÖMMA!!! hahahah så nu måste jag betala omgående!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HJÄLP ?????? hahahah !!!

Men jag ska börja på telemarketing företag  nu på MÅNDAG!! Så det känns lite skönt och ha fast jobb igen, för jag orkar inte med mina strö jobb som är på konsärer och fotbolls matcher!

Sen nästa vecka ska jag börja jobba (uppdrag) som personlig assistent, det gick jätte bra på intervjun! Så ska börja träffa henne ca två gånger i månaden! Fika, gå på bio, museum, promenera, snacka lite, va en vän helt enkelt! Jag ser verkligen fram emot det, för det är något som jag vill hålla på med och brinner för ! Längtar sjukt, det är en början så vi får se var den leder sen! =D

gonatt.

Kommentarer
Postat av: Nilufer

Så stolt över dig pågid, så nu blir du personlig assisten också :D .. Lycka till med allt! <33

2009-09-15 @ 06:32:18
URL: http://nulleew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0