Planering!

2009-09-23 @ 23:36:44

Eftersom jag blir så fucking stressad så ska jag skriva ner allt jag ska göra och sen hålla mig till det! PROBLEMET med mig är att jag är så jävla impulsiv och jag har svårt och säga nej!!! Självklart blir jag helt uppbokad och inte kan andas!!! Men nu ska jag planera vecka för vecka och jag ska försöka hålla mig till det, inte lägga in mera saker och göra !! =D

Mitt andra problem till varför jag är så jävla stressad är att jag ska till milano nu i helgen och jag har 8.kr på mitt konto! Jag har varken jobbat under agusti, så det finns ingen lön, och jag har inte sparat pengar från csn för att det var sommarlov OCH jag fyller 20 i år så jag får inge underhåll stööd!! Fatta hur beroende jag var av pengar...!! Och slutet av den här månaden ska vi betala till flak!! ca 800 kr... vad ska jag göra ?!?! Hur som helst jag tror, jag hoppas, jag ber till gud att jag har gammla fondsparningar som pappa fixa på ca 2000 kr, och jag hoppas att jag kan ta ut de, min pappa kommer blir laaack för att det är pengar för nöd situationer, men TRO mig har aldrig känt mig så här nödig!! Hahah så ska kolla hos banken imorgon om jag kan ta ut de.. hoppas hoppas de går!!!!!!!! Det skulle lätta så mycket, annars får jag dra till faster och tigga pengar från henne.. men jag hatar hatar och göra det !!!! Hatar och ta pengar från andra vill klara mig själv!!!

Hur som helst THE planering!

TORSDAG
Utbildning 12-16.30
Gå till banken och kolla om man kan ta ut nöd-pengarna hahah.
PLUGGA SOM EN HORUNGE! (förlåt mitt ordval) har 3 kommande prov.. ursäkta men har vi ens haft så många lektioneer??????????

FREDAG
* Ledig från skolan (Tack gud)
* Träffa bästis, hämta H&M check på morgonen(stå i kö och kriga?)
* Skatte verket, hämta person bevis för att söka stipendium (måste hämta på fredag)
* Vara med pappa!!!! (lovat)
* Utbildning 15-19
* Baby kommer, så träffa honom, sen alla vi som ska dra till milano, alltså jag, pojkvän, rami och linda, ska ha filmkväll och sova hos linda, för att sen dra tillsammans dagen efter !! =D Najs avslutning på dagen tycker jag!

Lördag
Söndag
Måndag = MILANO!! =D


nu ska jag göra online in checkningen och sen sova?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0