De kommer dö snart, visa kärlek fan.

2009-09-15 @ 01:04:59
Måste ba berätta när jag skulle till skolan imorse. Är påväg till tunnelbanan, musiken pumpar, så pratar en jätte gamal dam med mig, hon såg helt skakig och genomskinlig ut. tar bort hörlurar.
Tänk er en jätte gamal damn, jätte smal och liten, och skakig och ledsena ögon.

Fre - va?.. hur ere ?
Dam - Hej du, jo, åh,  jag tänkte om du kunde ehm.. ville fråga dig .. host .. hjälpa mig hem liksom, jo jag bor bara där borta och..
Fre - Ja visst absolut, är det bra med dig?
Dam - Ja.. eh (andas grovt) jo det är bra, jag skulle liksom ehe.. möta min sambo han skulle eh .. (jag tar henne under armen medans hon pratar) och han skulle handla mat och då svimmade jag av där borta.
Fre - Nej men oj är det sant, stackare gick det bra då, har du ont någonstans?
Dam - Jo, ja jo.. det var ju jätte otäckt och ja kände att jag inte klarade av och gå längre så vände hem, men det blev så svårt och gå, det gör ju så ont i bakhuvudet.
Fre - Men ska jag ringa någon som kan kolla till att allting är okey då, det kanske är bäst.
Dam - Neeej nej , det är inge fara jag .. eh joo jag blev .. de var bara otäckt men nu känns det bra, min mun är bara lite torr, ohh herregud nu måste jag vila lite, nu blev det jobbigt.
Fre - Jo jag förstår, det är ingen stress, vi kan sitta här och vila en stund.
Dam - aa.. jaa ooh eeh.. tack ska du ha du, där balkongen är där bor jag, och här vid bänken brukar jag sitta och vila ibland, oh vad du är snäll, oh gud nu blev jag alldeles trött.
Fre - Inge fara, vi får hem dig snart, det är bara säga till när du känner dig redo för att gå igen.
Dam - så nu kännes de bättre oh jaa nu kan vi gå igen.. men saktare så portkoden är **** och ja har lämnat ytter dörren på glänt så de är bara gå in och lämna mig i sängen.. oh gud va mitt hjärta slår, du är guldvärd, du ska få pengar av mig när vi kommer hem oh .. eeh oh
Fre - Nej men gud nej. Jag jobbar faktiskit som personlig assistent...
Dam - Ja.. eh jaa jag har ju också det men han är så jäkla dålig, för han kommer aldrig ! Men oh gud va bra då kan ju du vara min pesonlig assistent för du är så himla bra
Fre - Ja men självklart, där bor jag, titta så nära dig!

Jag får hem damen, lägger henne i sängen och ger henne ett glas vatten. Jag ville bara gråta när som helst! Så hemskt det såg ut där inne! När jag blir gammal om inte mina barn tar hand om mig kommer jag slå sönder de, hahaha nej men allvarligt talat det var så hemskt synd om henne, och hon var så darrig och liten jag trodde hon skulle dö när som helst! Men jag lovade och titta till henne imorgon innan jag går till skolan, så allt är bra med henne. Gud vad ont det gjorde och se henne! Men tur att hon hade en sambo iaf, om hon sa att hon bodde ensam, shit skulle verkligen börja böla direkt, jag tål inte sånt, är fett känslig när det gäller oskyldiga och gamla !

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra gjort. Vi behöver fler som dig i samhället! :)

2009-09-16 @ 17:30:11
Postat av: rrahel

heaven sent!

2009-09-16 @ 22:01:47
URL: http://japo.blogg.se/
Postat av: cookie

naw vad gullig du är! haha

2009-12-18 @ 00:33:45
URL: http://cookielainen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0