Happy!

2009-09-13 @ 19:40:58

Zup bloggen....................................... jag är halvt pisst off........ min baby  åkte tillbaka till plugget idag........ men det var jävligt skönt och ha honom hemma! FETT SKÖNT! Men allvarligt.. vad ska jag göra... kan inte bli så här kär... det är underbart men .. aah.. eeh vi får försöka vara positiva, och seriösa! Har slappat ganska mycket sensate tiden nu när skolan börjat, men nästa vecka från och med imorgon ska jag försöka va liiiiiiite seriösigare (?) än vad jag är just nu! Håller på och pluggar om europas länder just nu, ett test på en hemsida, fan jag suger hårt när det gäller geografi, hade typ IG i grundskolan, har jätte svårrt med länder verkligen, men prov på onsdag redan så får skärpa mig, inga IG.n här nej!!

Har tagit en feet dusch, och miss T som är pappas fru, numera min styvmamma har fixat mitt hår, habesh-afrik style! Så nu dricker vi Tee och chillar ! =) Skönt med en kvinna i hemmet! Jag och pappa mår toppen!

Gott nytt år igen alla Etiopier btw, 2002 !! =D Hoppas ni alla var med era nära och kära, och käkade JÄVLIGT GOD INJERA BABY!
Jag, fia och syrran (Shut up and dance) uppträde i lördags i Alby, där det var en festival för nytt år! Det gick jätte pinsamt säger jag bara, men ett minne!! =D Sen efter drog jag till tumba där jag träffade baby och hans grabbz som grillade, jätte trevliga, pojkar! Min min pojk är den bästa självklart höhö! Men jag ägdeeeööör alla på gitar hero! =D   Fred För Fan/ F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0