sne rygg

2010-04-23 @ 13:21:41

Jag är pyskist och fysiskt sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skolan tar över och påverkar mitt humör galet! Fast än jag tar tag i det, och gör bra ifrån mig så lyckas högen av uppgifter bli större och större!

Igår hade vi genrep på stadsteatern, för ikväll smäller det , äntligen uppträder vi! Jag sträckte fan ryggen igår, så det suger lite.... men jag får tåla smärtan när jag står där på scenen! Biljtterna är slutsålda till fredags premiären så det kommer bli awesome!!!!!!! =D (ni kan fortfarande köpa till söndags uppträdandet)

Min baby kommer idag också, varför mitt humör har svängt galet kan också ha med saknaden jag känner, det här med distans shit suger juh....... bläää !! men det är över snart, FÖR SOMMAREN ÄR HÄR BABY! =D


senast vi uppträde på stadsteatern! =DDD


Kommentarer
Postat av: H

Hej Fre allt bra?

Jag läste i din blogg om att du har varit i milano. Vart bodde ni i milano? i en hostel eller hotell? vad kostade det? :)Ha det trevligt helg ;)

2010-04-23 @ 15:13:33
Postat av: Klara

jag har en fråga, du köpte någon sorts kräm till håret, som skulle förlänga det, har det fungerat? om ja, hur annvänder man det och så?

2010-04-24 @ 22:40:04
Postat av: I

Hey Fre! Du vet när du åkte till london för lääänge sen så hade du köpt dom här body sprejen som luktar fett gott i typ 5 olika sorter.. Jag ba undrar hur du fick med dem tbx ti sverige, hade du en väska du checka in eller fick du ta med dem i din handväska?

2010-04-25 @ 14:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0