SVAR OM LONDON!!

2010-04-20 @ 10:18:36
Sanne om Ccc yaaa: Hej!
hoppas du har/haft det super i london :) Skulle du kunna tipsa om lite london shopping? Är primark bra? hur billigt är det osv?
Grym blogg btw!

ara om natti:jag har en fråga, när du åke till london, hade du bagage? alltså som du checkade in, eller var det endast handbagage du hade med dig? som man tar med sig in i flyget :P

H om Skiva:Hej fre jag läste att du har varit i london. Jag ska ditt snart. Nu undrade hur mycket pengar räckte det ditt? alltså totalt. Svara så fort du kan
Trevligt helg :)


SVAR; Tjennää !! Jag har haft det sjukt bra tack!! =D
Det var många som ville veta lite mer om lonon! Så here we go! =)
BOENDE: Vi var där 3 nätter och 4 dagar! Vi bodde på ett Hostel, som heter Generator Hostel (googla) och det kostar ca 17 pund/20 pund per natt!
SHOPPING: Jaa du vart ska jag börja! Priemark är awesome, du hittar inte billigare! Oxfordstreet ska du till om du vill shoppa lyxigt! (priemark ligger på den gatan också) . Om du vill fynda udda grejer på marknader så känner jag till två st! Den andra är på söndagar och är en sjukt stor markna (den hann vi inte dra till =( ) Där kan du hitta billiga sneakers, convers, hoodies, coola baseball jackor, enligt min vän hittar man alllt!!! Den är BARA på söndagar och har inget namn på den, men den ligger i Stationen INNAN brixton. Den andra marknaden heter Camden Market och ligger på den stationen (svarta linjen) där är det liknande saker, billigt och tunga grejer men den är inte lika stor!
FICKPENGAR; Den här gången tog jag med mig ca 3000 och det räckte till boende, shopping och mat! När jag var i birmingham förra året var jag där i ca 9 dagar och då hade jag endast 5000 kr och det räckte väääl!!! Men i birminghamn är det mycket billigare än i london!
BAGAGE; Enligt mig räcker det med ENDAST handbagage, då brukar jag ha typ ett par troser och ett linne, resten shooppar jag i priemark och byter om där i london! Men om man vill känna sig säkert och ha sina kläder med sig dit, man kanske har mycket flytane vätska, parfym och kräm och shit, då kan det vara bra med ett stort bagage! =)

Hoppas ni har fått svar på era frågor!! =D LYCKA TILL!!FRÅGA: Marie om Skiva: vilken affar i london kopte du den longa jackan i jeans material? :) svara so fort du kan! :)

SVAR;
Den är köpt i priemark! =)Den långa men härliga och shopping fyllda dagen på Oxfordstreet avslutades på KFC såklart!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

oooooh älskar outfiten, vart e tröjan köpt ifrån? :)

2010-04-22 @ 12:17:42
URL: http://nalii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0