tips på att stå emot shopping hahah

2010-08-24 @ 23:58:08
Agusti månad har verkligen varit pain fattig, har inte jobbat under juli och man får inge bidrag under sommaren juh så när 25 agusti kom fick jag 0kr!! Och har ju tågluffat och spenderat en hel del på den resan, och zakynthos spenderade jag också pengar på! Så mina besparningar .. jaa de spenderades helt enkelt, hahaha men försöker och inte ha ångest för det är så jävla onödigt och få det, det har ju varit värt varende öre!!

Hur som helst, har varit så fucking shopping sugen MEN jag får inte (av mig själv alltså) och jag kan inte! Har skrapat ihop några rödingar för första hyran, som kommer antagligen i september! Och det måste räcka till mat och de första böckerna osv! Mitt csn lån som jag sökte idag, kommer ju komma nästa månad, sååååååååååååååååååååååå till grejjen nu! Det är att jag ska ha en VIT månad!!!!!!! Hahahah jag vet att jag har sagt det förut, men NU finns det INGA MEN och inga bara den här, eller men den är på rea! Jag har fått hjälp och av pojkvän och kommer få stöd för att klara av detta! Och ville dela med mig av tips för er som inte kan stå emo shopping =) Här kommer de!

Tänk så här

1. Om det är rea idag, är det rean igen om någon månad! Och det är sant, det vet du

2. För att bli starkare, ta en lååång tid på plagget/saken och sen testa den, och sen hitta fel, minst 3 st, DU MÅSTE, typ att den inte kan matcha dina favrit skor, eller den får din rumpa och se konstig ut, eller den måste tvättas för sig själv, sen när du hittat de 3 sakerna lämnar du tillbaks den och går ut ur butiken, OM DU LYCKAS med detta, fan va grym!!! Kolla gärna på dyra grejjer, för de kan lätt bli fula om man inte har råd hahahah =)
Alltså LÄR DIG OCH STÅ EMOT FRESTELSEN!!!!!

3.
hur JAG ska tänka enligt min pojkvän! Nu när vi flyttar till örebro, ska jag tänka att alla mina kläder är nya och det är första gången jag använder i örebro!
4. Ibland får man inspirations brist och då tycker man att kläderna är fula och gamla och man vill köpa NYAA nya hela tiden, gå in på hemsidor som inspiration, typ MONKI har hundra outftits, eller gå bara in i Monki och sen kolla hur de hänger ihop kläderna, och sen kan du gå hem och tänka aah sådär skulle jag kunna göra med min skjorta juh, shit va snyggt!

5. OCH det KOMMER ALLTTTIIDDD NYA SNYGGA KLÄDER!! Alltid alltid så länge vi lever, hahah så det där plagget är inte det sista man ser, de kommer andra om inte snyggare!

6. när du klarat av och stå emot och uppnått ditt mål, unna dig såklart köp något, MEN bestäm din gräns!!

Hahahha grym eller vad??? Om jag kan hålla mig till de här 5 sakerna kommer jag lätt klara av september månad utan shopping. eller eehh... JAG MÅSTE, har inga fucking pengar!!!! hahaha lycka till mig!!!

tyck till om tipsen, tror ni de hjälper?? =)

Kommentarer
Postat av: You know me

Bra tips kul att du ger dom. =) och jag diggar Jockes hahahahaha de snämmer faktisgt.

2010-08-25 @ 12:48:45
URL: http://yohanawelday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0