Gooodnatttt!

2010-12-09 @ 23:18:10
Oj jag har redan fått 3 samtal angående skrivbordet @ blocket, fan va kul! Hoppas glasbordet kan bli sålt också! Det är så jävla fult tycker jag, i just hate it!!!!!!!!!!!!!! HAhahah!!
Imorgon åker jag faktiskit till stockholm, utan min baby =(! Det har varit mycket stockholm senaste tiden, pengarna försvinner fort alltså! Men i helgen ska jag göra ... ett "jobb" kan man säga, om det har gått super bra delar jag med mig, om inte så kan vi låta det va osagt hahaha!


JAG VET INTE VART JAG SKA LÄGGA ALLA MINA PARFYMEEEEEEER =S=S=S=S
JAG älskar de så så så så så mycket så jag vill ju ha de framme men , det förstör stämningen i sovrummet och det passar inte in med inredningen!!!

För överigt så är scrubs BÄST bäst BÄÄÄÄÄÄST, min humör spik, JD är så skön hahahahah orkar inte!! Och simpsons ska vi inte prata om, kommer aldrig tröttna på de gula jävlarna!! Känner mig riktigt trött så efter scrubs ska vi ta ett spa bad med romance shit, u know lite levande ljust och sånt, definitivt dagens favorit del!Ps halsduken blev suuuuuuuuuuper fin! Nu virkar jag kläder till våra mobiler! OH taggad jag är inför helgen, undrar hur det kommer bli =O=O=O

Kommentarer
Postat av: Anonym

kommeru på övernattningen?

2010-12-09 @ 23:19:46
Postat av: Leila

ohh har du britneys & beyonces parfym? vad tycker du speciellt om beyonces? :D ja funderar på att köpa den, tacksam för svarr kram ;D

2010-12-10 @ 18:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0