konversation: En upprörd Fre och Svenska klasskort

2010-12-14 @ 16:44:15
Hej.
Jag är så otroligt frustrerad just nu eftersom ni skickat mig vidare till inkasso FAST ÄN JAG returnerat allting jag inte vill ha!
Jag har ringt er och alektum men kravet finns kvar att jag ska betala för något jag inte slarvat bort! Jag returnerade både bilderna OCH CD:n i samma brev!
Men jag har fått beskedet om att CDN inte blivit returnerad, kan ni nu ta bort denna felaktiga anmälan ni gjort på mig. När jag ringde Svenska klasskort AB så bad ni mig att ringa alektum, jag ringde de och talade med, och nu har alektum skickat brev och bett mig tala med er! jag är så trött på det här och jag tänker fan inte betala för något jag inte har köpt från er, eller något som era medarbetare slarvat bort!

Fre Hagos
891202****
*****gatan 157
*****Örebro
Mobil: 073*****

Ha d' bra

SVAR:

Hej

Vi har nu återkallat ditt inkassokrav och du kommer få en bekräftelse på det från Alektum :)

Mvh Joanna
Svenska Klasskort ABHahahah jag känner mig stolt! Det var kul att jag skrev ha de bra mitt all min ilska hahhah men men det funkade och maila de iaf så hoppas att de blir som hon säger, för nu är jag glad igen!


Kommentarer
Postat av: Birgitta Björling

Hej, håller med ovanstående om att det är väldigt IRRITERANDE och frustrerande att jag måste lägga ner tid för att tex nu ordna till en reklamation. Måste gå till posten , för något som Svenska Klasskort AB har tappat bort. Jag ville inte ha skolkatalogen, får hem denna , returnerar med vändande post och så har de tydligen inte fått returen ????? Nu måste jag till posten för att reklamera detta ! YTTERLIGARE TID FRÅN MIG!!!!Och skicka reklamationen till Svenska Klasskort!!! Och bilderna blev inte bra på barnen heller! Jag och flera andra föräldrar har bett skolan anlita ett annat företag nästa år!! Detta är skandal att det sker på detta sätt !!!! Har ni tappat bort något eller inte har kontroll ska inte kunden drabbas. Jag har blivit drabbad på flera sätt !!Dessutom anger ni fel pris på inbetalningsavin!!Jag skulle betala det som står på inbetalningsavin, då får jag påminnelse !!!!!!!Mvh Birgitta Björling (har ett pågående ärende med den försvunna skolkatalogen som jag har returnerat!!!!!)

2010-12-15 @ 08:49:15
Postat av: Fre

Ja jag förstår dig, man blir ju så otroligt arggggg för att de luras så mycket! Och när jag var yngre så var det min stackars pappa de lurade i flera år, vi har fått betala så otroligt extra pengar som vi inte behövt göra ohhh!!! Men nu har jag mailat de så det har löst sig!

2010-12-15 @ 21:09:40
URL: http://fres.bloggse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0