Shopping @ IKEA

2010-12-29 @ 22:08:09
Vi fick 1000kr i julklapp av min faster och då bestämde jag och pojkväne direkt att det skulle gå till lägenheten och nu känns den suuuuuuuuuuper najs! Vi har verkligen fått ordning och det har verkligen blivit hemtrevligt till skilnad från i början hahahah!!

Vi har verkligen haft problem med gardinstängar alltså men nu hittade vi ett par riktigta najsiga för ett grymt pris, det gick på ca 300;- till alla rum! Sov, vardag,kök! =)

Ryamatta, nu har vi två st som täcker en stor del av vardagsrummet, mmmm super mysigt för fötterna!!! 399;-


Två st vägghyllor som ska upp i vardagsrummet, ca 100;-

Ur den här kruk serien var favoriten den första på bilden, och det har blivit lite som en tradition att varje gång vi är @ IKEA så har vi med oss en kruka och en blomma i! Vi båda älskar växter i hemmet, skulle lätt kunna ha regnskog här inne hahahahah!! (krukan finns i olika storlekar och har olika priser)


Vi fick ju en svart paperskorg i juklapp så vi utgick från att matcha med den, så de blev det här setet som gick på typ 20;-  och sen en EFTERLÄNGATD ny fresh toalettsits!!

Fattar inte hur vi kunde stå ut med den gamla... uugghhhhhh ... går inte och beskriva hahahahah!! Men är glad nu att vi äntligen köpt en ny!!!!!!!!!!!!

Till nyår? kostade ändå 9kr hahahah löjligt billigt!

Och 8 st galgar hade vi med oss också! Det är också någon slags tradition, hahahah vi har med oss minst 3 st! Men om ni såg våran walk in closet och våra kläder så skulle ni förstå!! =)

Och sjävklart hade vi med oss doftljus hahahah vem kan gå förbi det där doftområdet utan att stanna till, lukta, och sen bli lurad för att lägga några ljus i den gula påsen?? SERIÖST om man klarar av att bara gå förbi då är man cool, ice cold

 

SÅ det var ungefär dagens shopping på IKEA, och det blev EXAKT 1000kr hahahahah det var lite kul! Riktiga bilder kommer upp såsmåning om, men det blir så dåligt ljus nu på kvällen så ska försöka fotta på morgonen, "gotta find the light" hahahah!!


Kommentarer
Postat av: Nullan

Dom där svarta gardinstängen är fett fina, har själv sånna o dom sitter bra!

2010-12-29 @ 23:29:31
Postat av: A f r o b e l i t a

Hääärligt, äälskar att inreda=)

2010-12-30 @ 14:16:39
URL: http://afrobelita.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0