Varning för fula pix!

2010-12-23 @ 00:21:18

O herregud va trött jag e, den här dagen har varit riktigt lång, och det finns roliga historier och berätta men för långa också, men om vi säger såhär: Tåget till sthlm inställt. KAOS, kallt, fucking seriöst kallt, två minuter kvar, stress, en tant över 60(?) springer snabbare än mig HAHAHH, jag får hostattackr för att det e så kall luft!!! Vinter robinson: Fyra främlingar kämpar mot samma mål, (hem till sthlm alltså) hahahahah!!! 

FYFAN VILLKET HELVETE det var hahahahhah!!! men såhär i efterhand så skrattar man bara, men jag har fortfarand jätte ont efter de där springanet, oh fyfan va kall luft!!

NU: Vi (jag, joakim, philip) sitter och kollar på sagan om ringen, käkar toast och är skit trötta och slitna, vllket betyder man skrattar mkt haahah... se bilderna själva, de är ju så roligtfula hahahaha


HAHHAHAHahahah oh herregud, jag vill lägga upp fler men vissa är så brutala, hahahah och zoom bilder hahahahah de ä värst, men nu får jag hysteriska anfall så jag går till pojkarna och fortsätter kolla på ett av världens bästa film! (ALLA TRE är det) och sen sov gott peeeppzz! och grattis i efterskott guled boy! Jag oh joakim träffade Syrran hennes man och guled idag när vi landa till stockholm, käka på luffar mc, NAJJSSS
! (hoppas guleds flyg till london blir inställt mohhahaha, då kan han stannatill nyår) hahahah goooodnaaaaaatttttt nuuuuuu!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0