Dansdansdaaaaaaans

2010-01-19 @ 14:24:45
Heeeeeeeeeeeey jag har fått någon slags av utslag på ryggen och runt brösten.... det kliaaaaaaaaar !!! Försöker att inte klia.... men måste ta reda på det är !! AAAahhh owwwiiii !!!!

Träning igår Jätte kul!! ... måste fet träna så många steg jag missat! Och nästa vecka börjar jag och syrran köra klasser, så det kommer krocka  med vår egna träning... ouhuuu !!! What to doo??? Men det löser sig, för jag vill verkligen uppträda på denna show med united dancers, temat är Michael Jackson så det är grymma låtar vi dansa till!! =O Som kommer bli hur grym som helst!!
Märkte lite igår att jag var så jävla steeell.. verkligen inte dansat på ett tag, kände mig så sämst! Måste lägga ner lite tid på spegeln där hemma kände jag hahah ! 


Btw på lördag ska jag dansa @ Ambadassuer med 50 st andra?? Min kompis Amir håller i någon form av show där, så han mailade runt och självklart var man intresserad så genrepet är på Torsdag och på lördag kör vi! Ska bli kuul och se hur det kommer bli! Vi ska köra Till MJ beat it!
Vi ska göra som denna fast inne i cluben!!!Jag och syrran va så ledsna att vi fick missa det här, vi båda var bortresta men nu får vi ändå vara med på ett eller annat sätt!!

Rest in peace MJ, LOVE YOU!


(ps ja dör av garv i början, den som filmar så skön hahaha , verkligen helt chockad)

Kommentarer
Postat av: east

Hihihi yeeeey :D

Hur den funkar ... den funkar som en vanlig kamera man klickar och tar kort ;) nej men jag vet ej hur jag ska förklara hur den funkar, den tar iaf bra pics, kolla på dem från thailand tex som jag la upp, helt klara å fina :) sen var den inte speciellt dyr heller har jag för mig. Vet du inte vad för ngn du vill ha eller? :P

2010-01-20 @ 00:28:53
URL: http://everybodydance.blogg.se/
Postat av: Warsan

Jag missa ocksååå det :( om jag inte satt i dagaar och tänkte och undrade för mig själv hur kunde jag missa detta? :O :P

2010-01-20 @ 22:35:50
URL: http://funkyandfierce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0