januari - Februari

2010-01-12 @ 16:10:03
Ouuff va skönt ett prov klart nyss!! Spik MVG eller VAD? =D

hahah har ni haaft det bra alla bloggläsare!! Är tillbaka, stockholm nu! Har haft ett sjukt skönt lov, har vilat ut mig och blivit så jävla harmonisk känner jag (TUMMEN UPP) och ja.. nytt år, det känns härligt, jag fick starta det nya året på ett jävligt roligt sätt också!

btw, igår sa jag upp mig från jobbet.. ja det brändes lite men jag känner inte att ja behöver pengar just nu, jag har sparat till mitt mål (usa ett år) och just nu tänker jag sattsa på skolan, sista terminen och det kommer bli fullt med prov uppsattser och skivor och studenten så jobb är det minsta jag kan tänka på !
Men mitt jobb som kontaktperson tänker jag behålla för det är endå två gånger i måndaden så det är soft och som dans lärare tänker jag också behålla!!

igår var jag på träningen omg va jag saknat och dansa, var helt haypad! Vi har fått så många nya steg, jag och syrran som missat så mkt måste verkligen sattsa nu om vi vill uppträda! Jag vill inte stå på scenen och fucka för hela gruppen direkt, bara för att få synas, vill göra grymt ifrån mig!

Och vet ni vad 1februari ska jag börja gymma, hahah fatta JAG hhaha det ska bli awesome, det är ganska billigt och jag är en sån klenis så det kan bli bra för mig tror jag, plus träning är bra det får igång hjärnan och man pluggar mer! =D

Så tänkte skriva lite planer och närmaste målen, det är bra för mig och få ner det skrivit ibland! Omg juste nyårs löften måste skriva de också!! hahah

JANUARI-FEBRUARI

[ ] Köpa Sl-kort!
[ ] Köpe en ny kamera! (behöver VERKLIGEN! är en fotomänniska också!)
[ ] Börja gymma (omg hihihi)
[ ] Joakim, klara fyller år!!!!!! =O
[ ] Minnes kort till luren.. (need some musik asso!!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0