Uppträdanade!

2010-01-26 @ 15:54:55
Hoppas ni haft en skön helg, min har varit underbar! Har softat med el familia och pojkvän!
Och i lördags uppträde jag @ Ambadasseur, det var bara en liten del men det var awesome! Och de som uppträde ..... det var den finaste showen på länge, de hade med house, street, crump, wakin allt!!! DET VAR SÅ JÄVLA BRA!!!!!!! Amir är så stolt över dig!!!!! Om jag kunde skulle jag vilja berätta showen i detalj och hur de dansade... damn!!! Eftersom det var gratis för oss och vara där passade vi på och dansa och ha kul som fan!

Så nu varje lördag kommer de ha grymma uppträdande på Ambadasseur, och klädsel = dansvänliga skor!" Vilket betyder sneeacker är tillåtet! HELL YEAH!! Det var premiär nu på lördagen när vi uppträde!Såhär såg affischen ut och jag säger här och nu DANSANRA UPPNÅDE affischens krav! SÅ GRYMMAA!!

JAG MÅSTE BERÄTTA sista delen i shhown som vi också dansade med, det var MJ - Beat it!
De började stå på baren och ljusen va riktade mot de och sen föflytta de sig mot scene körde sin grej och sista biten ställde de sig på varsitt hörn, högtalarna, bord (de var 6st)
Och varje dansare hade en kanna i handen, och BAAAm hällde de vattnet över sig! Och det var mörkt runt om och det var ett ljus riktat mot varje, det går inte och beskriva men man såg varje droppe när de gjorde varje rörlse, så jävla fint och sexigt och ohhhhh jag dör de gjorde den delen perfekt, allt gick i slowmoo!! Har ni sett flashdance?? DET  VAR EXAKT SÅ !! hahah !!
vi har allting filmat, så när jag fått tag den lovar jag och lägga upp!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Shiit det låter hur grymt som helst! fan att man missa det då ;( Men hoppas att du kan lägga upp:D

2010-01-26 @ 20:20:43
Postat av: zara

Du ser verkligen ut och vara somalie, haha bli inte arg!

Men är du muslim?? För att du är ju uppväxt i sudan?

kram

2010-01-26 @ 23:59:43
Postat av: Sarita

omg din lååååt.. reggea låten fett skön vad heter den :O?

2010-01-27 @ 09:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0