bloggvärlden

2010-07-12 @ 00:14:38
Grattis till spanien, ville egenligen att Holland skullle vinnah hhahah!!
Hoppas ni mår bra! Jag mår jätte bra iaf, saknar min joakim lite bara! Väntar på att han ska logga in, wiiiwiii! Hade inget och göra satt och spanade lite facebook bilder, och olika bloggar som man klickat sig fram! Så många bloggar det finns, vissa är fett med inspirerande, vissa är roliga och vissa är faktiskt uppmuntrande på något sätt! Undrar om det finns andra som tänker liknande om min blogg, det hoppas jag, det skulle va kul och veta! Men jag skriver inte så mycket personliga grejer, jag lägger mer upp bilder för att ha det som minnen, och för att jag inte får plats på datorn hahahah =) Jag kanske ska börja skriva lite åsikter om vad jag tycker om det och det, många bloggare gör ju det, och skriva lite mer personligt(?) 

Men å andra sidan eftersom det här är som ett minne mest, behöver jag inte minnas vilken fre jag BRUKAR vara hahah för kommer/är alltid att vara samma glada fre som inte ändras! Men måste erkänna att ibland kan det vara sjukt skönt och skriva av sig och dela med sig av sina djupa tankar, man vill att någon annan ska läsa det och skriva jag förstår hur du känner! Så just då får jag väl vara lite mer personlig och skriva mogna saker hahaha =)
Men det är många som har sagt att jag har en talang när det gäller och skriva, typ dikter, noveller, har skrivit i en tidning förut också! Så ibland har jag funderat på att bli författare men tror väl inte på mig så starkt än.. så det får vänta tills självfötroendet stigit för den delen!

Det är det som är problemet med mig om jag börjar skriva sluuutar jag aaaaaaaaldrig hahahah damn it det blir ju bara en massa babbeeeliiibabbbeell, jag är så tankspridd också, kan skriva om 5 olika saker i en mening, hahah nåja ska leta upp någon rulle nu och kolla medans jag väntar! =)

Sov gott alla coola unika underbara människor som läser detta just nu! =)


Kommentarer
Postat av: Nilufer

Fre, din blogg är SWAG, rolig, uppmuntrande, inspererande, FLÄÄÄÄÄÄSH!

Fortsätt som du gör! :D ... Vad tycker du om min blogg?

2010-07-12 @ 19:28:15
URL: http://nulleew.blogg.se/
Postat av: Nilufer

Fre din blogg äe SWAG, rolig, uppmuntrande, inspererande och flääääsh... Fortsätt som du gör! :D ..

Vad tycker du om min blogg and why, d skulle va nice att veta... Ser att du har d nice, NJUT =D <3

2010-07-12 @ 19:30:14
URL: http://nulleew.blogg.se/
Postat av: isabel

kan inte annat än att hålla med den ovan :)

2010-07-12 @ 21:48:56
URL: http://doublehelix.blogg.se/
Postat av: Oveandrine

Uno straise Qatro single sais, thanx

2011-02-14 @ 08:43:00
URL: http://oveandrine.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0