Giftermål.

2010-07-25 @ 20:29:49
HEY YOU!

Kolla min nya katogri, Fre tycker och tänker, tänkte bli lite mera personlig och dela med mig av mina åsikter osv, det har jag nog inte gjort tidigare! Eller om det är något ni vill jag tar upp, just holla!
Så dagens tanke är giftemål och förlovning, många av er har frågat om en ring ni har sett på mitt finger och undrat om jag och pojkvän förlovat oss. Svaret är NEJ =). Vi kommer nog inte göra det än, pojkvän tycker inte giftermål är något speciellt och jag tycker man ska vänta, så det är inget som kommer hända snart! Dock vet man aldrig, folk kan ändras! Men detta är bara en ring som jag har fått av min far! =D


JAG TYCKER
Grejen med att förlova sig och gifta sig har blivit så jävla vanligt nu, och jag tycker det är synd! För mig att gifta sig är något stort och man ska ha varit tillsammans länge, och gått genom nästan allt, känna varandra ut och in för att sedan bestämma sig och dela hela sitt liv med personen. För det är väl det som innebär och gifta sig, man lovar varandra saker och vara där för varandra resten av livet. Samma sak tycker jag om att förlova sig!

Men å andra sidan är det ju bara kul att man hittat sin soulmate när man är så ung, men varför skynda sig och gifta sig om man ändå vet att man är menade, traditionen förstörs liksom när en massa 17 åringar förlovar sig, eller 18 åringar gifter sig och sen skiljer sig efte 2 år! Känns respektlöst mot något jag inte kan sätta fingret på hahah!

Jag brukar självklart säga älskling vi ska gifta oss och få en massa barn hahah för det är ju det jag vill, men det betyder inte att jag verkligen ska gå och gifta mig inom 2 månader! Det är verkligen inget fel på det, för nu vet jag inte vad alla partners har gått igenom innan de bestämmer sig och gita sig unga, men jag tycker att man ska vänta bara! Hahah men men det är bara vad jag tycker! någon som tycker att jag är heeelt ute och cycklar?


På bild: Jag som flickvän med min Joakim som världens absolut, verkligen verkligen bästa Pojkvän

Kommentarer
Postat av: Anonym

taack du :)absolut, bilderna är uppe Nu :)

2010-07-25 @ 20:45:13
URL: http://heed.blogg.se/
Postat av: ida

VAD JAG TYCKER!!

Det är klart att det är vanligt att folk förlovar sig och gifter sig det är en del av att vara människa. Det handlar bara om att göra det på rätt sätt, som det ska vara. De tonåringar som förlovar sig när de är 13,14,16 år gamla vet nog inte innebörden av förlovning utan bara gör det bara "för att" deras kompisar har gjort det och det e så jävla coolt att köpa dyra ringar och skryta om det och sen göra slut. Att förlova sig innebär att man inom en tid kommer att gifta sig vare sig det är om ett år eller 3 år så vet man att man kommer och gifta sig för det visste man redan från början man bestämde sig för att göra det. Att gifta sig är något stort och det sant att man ska ha känt varandra länge men vissa människor det tar inte ens ett år för att lära känna de, man vet om det är en bra eller dålig människa, man har fem sinnen och jag tror inte att man är så jävla korkad för att veta mellan en god och ond männsika. Allt handlar om hur bra man är på att läsa människor och hur mycket man litar på de och viktigast av allt hur man själv känner och magkänslan så klart. Det är inget fel och gifta sig när man är 18 eller 25 år gammal fastän man är "så ung" om man träffar den rätta och man tycker det känns rätt varför inte? De som är gifter sig så ung, vissa tycker det är så fel varför inte leva livet och njuta? Jag uppfattar det som att festa loss, supa sönder sig, knulla runt, byta killar som strumpor= NEJ TACK!! Vad e det för liv?? Resa, leva livet,träffa människor,festa, uppleva saker allt det där kan man göra med den man älskar. Och det är inte alla som skiljer sig när de är så ung.

Jag inspireras verkligen av gamla par som mormor,morfar som gifte sig så unga men som fortfarande är tillsammans idag! Shet va coolt!

Jag förstår dig på ett sätt och har stort respekt för dig för att du tar det så allvarligt önskar det var många som gjorde det speciellt 15 åringar som går runt och förlovar sig utan någon respekt för traditionen.

Det är olika för olika par , hur stark deras kärlek är och vad de just känner. Alla tycker och känner olika.

Alla är olika!2010-07-25 @ 23:37:23
Postat av: zeinab

Olika människor,ursprung traditioner,kulturer är något att inte glömma. De ser det på helt olika sätt.

2010-07-25 @ 23:43:47
Postat av: ss

varför VÄNTA om man vet att man har hittat den rätta och båda verkligen älskar varandra? hm.. :) Man behöver väl inte vänta mer om man har varit tillsammans ganska länge ju, det är ju lite onödigt. Speciellt om man ska leva sambo. Varför inte bara gifta sig liksom? Vad förlorar man på det egentligen?

2010-07-26 @ 00:04:31
Postat av: caam

Verkligeeen TACK SÅ MYCKET vackrast! <3

2010-07-26 @ 00:55:18
URL: http://caamfaarzaanaa.blogg.se/
Postat av: Nabil

Söta ni är.

2010-07-26 @ 10:50:44
URL: http://www.farbrornabil.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0