Amsterdaaaaam

2010-07-08 @ 21:25:02

Jag och baby bokade in på en sjukt mysig liten stuga, ahahah  de var ganska snåla men det var TUR att vi tog en toarulle från tåget och att vi hade med oss matsäck! =) ca 130kr /natt, området heter Zandaam!

Älskar dig Joakim... waaaaaaa wwiiiiiiiiii för mycket!!


I amsterdam mötte vi upp Tara, Geno, Rami och My!
efter att vi checkat in var det dags för oss och upptäcka amsterda!! Sweeeeeeet!tog in på en restaurang med Tv och kollade in holland matchen, ganska tråkig fotboll! Men det var kul när de vann, vilken lycka alla hade, men blev bara glad av all skrik och glädje! =)


Bakom mig har ni det kända Redlight District! Så hemskt, det var typ som att fönstershoppa Protustrerade, eller det var så, de hade underkläder och kolalde ut genom fönstret och vinkade, så hemskt , hur kan man gör så mot sig själv! Om det var på låtsas, skulle jag kunna tänka mig att det var för turister eller modell grejer, de hade neon ljus och posade lite och vinkade in folk. SÅ ÄCKLIGt så SORGLIGT, mådde inte så bra efter!


ÄLSKAR VÄDRET PÅ KVÄLLARNA UTOMLANDSSSS!!!!

Amsterdam var verkligen inge club ställe om man jämför med sthlm! Det var mer barer och krogar, vilket är sjukt mysigt men inte en endaste club??? Vi hamnde på en krog som hade skön musik och plats för 20 dansmänniskor typ! Hahah bästa! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0