såg nästan ett lik =S

2010-07-22 @ 14:10:10
Godmorgon älsklingar!

Hände något jätte hemskt iggår när vi var och bada, det var en man som drunkande!!!! Jag vet inte om han dog, men ambulansen var där inom 2 minuter, det var så sjukt läskigt, jag bad till gud att han skulle överleva, det gjorde så ont och se hans fru/syster/mamma springa när hon såg honom och började gråta! Hon höll i hans blåa händer medans man försökte pumpa liv i honom! Sjukt var det, jag tror att han överlevde, han fick en massa slangar och låg på sån där säng sen in i ambulansbilen! Om han dog skulle de väl dragit över hans kropp med såndär plast grej , eller?
Det var så overkligt, direkt efter åkte vi hem, kunde inte vara kvar!

Jag har aldrig sett ett lik och jag ber till gud att det ska forstätta vara så, tror inte jag skulle klara av de! Hoppas mannen klara sig utan allvarligare skadar!

Idag ska jag myspys slappa hemma med familjen, regnar ute just, älskar ljudet, får en behaglig rysning! Men senare ska vi definitivt in till stan och checka läget, hoppas killarna kommer förbi och hämtar mig! =)

Kommentarer
Postat av: Sallie M.

Fy! det där hände mig för en vecka sen. Inte kul, fast mannen dog och hans två årige dotter hade sina händer på hans bröstkorg och skrek, sådan röst som bara skär en! Shit, inte kul alls fan :O...

2010-07-22 @ 15:12:46
URL: http://sallie.blogg.se/
Postat av: lou

fyfan va hemskt... pray att han överlevde. för många som drunknar nowadays. hör folks som dör via drunkning varje dag :(

2010-07-22 @ 20:06:00
URL: http://rakelnordquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0