Leben is lecker

2010-07-20 @ 01:00:24
Idag har vi storstädat här hemma, och sen följde jag med mamsen till två av hennes olika jobb det var kul, barnen gick och bada så fick lite space time från de, hade jtäte huvudvärk igår för de var så jobbiga! Blää.. !

Nu är det 2 veckor kvar tills jag åker hem, har saknat min Joakim så otroligt mycket! Men får passa på och vila ut dessa två veckor nu och verkligen njuta för sen blir det massa grejjer som ska göras, flyttningen är den stora saken, vi kommer behöva all hjälp som finns och få, längtar så galet, lite nervös hahah jätte nervös egentligen, så pirrigt hahah men jätte taggad och lycklig på samma gång! Och sen ska vi, united dancers uppträda på 08 så mantha, vår tränare, kommer köra hård träning och pressa, sen ska man ansöka en massa studie medel och sen ska man hinna träffa alla innan man flyttar, och två viktiga personer fyller år.. ohhhh.. jag ser fram emot och göra allt det där men inte själva stressen!

Men jag njuter verkligen här, älskar när det är matdags speciellt, då vi sitter på gården! Frukost, lunch! Middag ibland.. hahah blir lite kyligt annars!

vi odlar vår egen sallad! =)


och massor av tomater! =)

Nu ska jag försöka sova, barnen kommer hoppa upp i min säng och väcka mig runt 8.. suck.. hahhaha.. tur att de inte förstår svenska, vilka brutala ord jag skriker åt de.. ! Men de börjar lära sig med tiden och inte väcka mig.. men de har inte lärt sig HELT än, för jag lyckas bli väckt 8 varje dag ändå!!!!!!!!!! Hahahah !

GOOOOOOOOOODNATTTTTTTT SÖTNOOSAAAR!!

Kommentarer
Postat av: e,,s,

dina skor som du hade på studenten, vart är dom köpta? helt galna skor!

2010-07-20 @ 08:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0