Alla är olika!

2010-07-26 @ 15:09:23
Oh wow va glad jag blev för att ni delade med er av era åsikter gällande inlägget giftermål, det är alltid kul och höra vad andra tycker och tänker om saker man själv tänker på, det hjälper en och vidga sina vyar och betrakta saker ur andras ögon! Så tack för att ni delade med er! =D
Jag förstår absolut att alla är olika, och jag försökte vara jätte nogrann med att inte dra alla över en kant! Och jag beskriv också att dt är skit kul när folk gifter sig unga och stannar kvar, för det är jävligt coolt, men det känns som att majoriteten säger att skillsmässan är vanligt!
Jag tog inte upp det där med kulturer och religioner för jag känner att jag inte kan så mycket om det så det kan lätt bli att man säger fel saker och andra kan känna sig förolämpade speciellt när det gäller ett så starkt ämne, som religion (jag vet att det finns folk som träffas för första gången på sitt egna bröllop)
Men som ja sa på inlägget det är verkligen inget fel på att gifta sig, men just för mig är det ett jätte stort steg, så det är däför jag tycker man borde vänta!

Peaacee coola läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0