Belgien / Bruxelleeessss!

2010-07-10 @ 02:09:26På morgonen var det helt kaos hur de alla hade kommit hem från Sensation white, hahah men som sagt tack gode gud så överlevde de hahah! =)


Vi övertalade de och följa med (mig och pojkvän) en natt till Belgien villket de gjorde, det var ändå två timmar dit från amsterdam så det var nära, de ville egenligen till Frankrike, men de fick dra dit efter =) väl på stationen började vi byta om och fixa oss för att sedan låsa in våra väskor! =)

Träffade på en svensk dude som jobbade där, han berätta lite om staden, skön var han som klunka ur våran vodka och sen sa, aa ska upp imorgon bitti och jobba =) Hahahahah!


I belgien satte vi oss ner på en park, och myste lite och förade! Staden är ju brutalt vacker! =)


Så sjukt glad att ni följde med till Bruxelleeeess! Vi fixade oss, låste in våra väskor och drog till stan där vi förade på en park och ett mysigt torg, alla satte sig mitt i och chillade, typ som plattan i t-centralen fast mycket finare! Vi hooka upp 3 killar som hängde med oss vi hamnade i en faktiskt ganska tung club, som hade sjukt bra musik, om vi inte flippa!! =) Sen när klockan närmade sig 4 avslutade vi kvällen på clubben/krogen bredvid som hade så JÄVLA BRA AFRIKNASK/ DACEHALL/OLDSCHOOL/SOUL musik allt jag önskar en klubb ska ha, jag mådde så braaaa och dansade loss HELT ensam, för mina vänner låg halvdäckade på sofforna hahaha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Undrar hur mycket biljetten kosta att åka till Amsterdam med tåg

2010-07-10 @ 14:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0