in love

2010-06-30 @ 01:32:12
Heeeejjj.... bokade boende för mig och pojkvän första natten i amsterdam nyss, vi kmr komma dagen innan!
dagen efter runt 11 kommer my rami tara och genoo, dååååååååååååå faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ska det hända grejjer hahahah wiiee wiiiee!!!! Känns så overkligt för att allt sker så snabbtttt och vi är så oplanerade hahhah, allt är helt fullt bokat så vi får ta allt i sista minuten, jag MÅSTE LÄRA MIG och planeraaa damn it!!
Men det ska bli kul, sen får vi se vart vi åker, men tyskland ska jag till det är spik spik har saknat mamma och syskonen!! För varje år som går blir sommrana så sjukt roliga, varje sommar toppar den förra!!

Någon som ska se twiligt IMORGON ??? =D=D JAG VILLLL så gärna, jag hinner ju liksom vi åker med natt tåg 23.00 så jag har heeeeeeeela dagen på mig!! Måste köpa ett nytt minnes kort till kameran också, ouuuwwii vilka fina bilder jag kommer visa er då!

Btw igår tvingade jag pojkvän och kolla på one tree hill med mig, så jag börjar från avsnitt 1, älskar den serien så cp mkt, hahah första avsnitten e ju typ bäst nathan ser ut som en 12 åring!!! ABSOLUT BÄSTA SERIEN!!!

nu ska jag gå mysa med pojkvän, vi kan andas ut nu, biljett första natten boende bokat [check], packa kläder [check], fick pengar finns [check] =)))))))))))

godnaatttt sov gottt!!!
Kommentarer
Postat av: julia

Hur träffades du och din kille? och hur länge har ni varit tillsammans ?Ni är jätte gulliga tillsammans :),

fin blogg förresten.2010-06-30 @ 23:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0