laaaalaaaallaaaa

2010-06-24 @ 19:10:23
Hejhejhejhejehejhejhej tjaaaaaaaaaaaa ! =)
Är hemma och väntar på pojkvän, vi ska förbi hans daddy kanske och sen åka in mot stan och hälsa på några som grillar och sen för att köpa biljett till tågluffningen!! Wiiihoooo!! Ehhm... sen åker vi till borlänge ikväll med 22 tåget mot dalarna! Vi ska städa hans lägenhet och packa ner lite grejer inför flyttningen, plus han ska hyra ut sin lägenhet för peace n love ! Villll ocksååååååååååååå dit P&L!! Men villl MEST till hultsfredddddd kommmer så TUNGA tungga tunga artister!!! Men fucking åbro hur åker man dit, och jag är bortrest då!!

Iaf hoppas ni mår bra, jag mår cp underbart tackar gud för det fina vädret och hoppas det håller tills jag reser bort, kommer typ vara borta hela sommaren tror jag, bokade hem biljett från tyskland igår hahah så rolig har inte ens köpt biljett dit men eeh aah!

IGÅR grillade jag =) Jätte mysigt och gottt, inga bilder tyvärr, glömde kameran! Men pappa badade hahahah så jävla skön!!
JUST NU: väntar fortfarande, med the voice på högsta volymen och jaaaaaaaaaaaaaaaa va det är underbart!
IMORGON: Jag vet inte vad man gör närdet är middsommar, yohana sa, ät mat och jordgubbar och fira sommaren! Men jag gör det varje dag så det blir inga problem!!! =D hahahah BTW har ni settt ICA reklamen, en regnfri sommar hahhahah så jävla skön, tröttnar aldrig på de!!!

yeeyeee nu blir för mkt bull!!! PEAAACCEEE!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0