Zakynthos!

2010-06-17 @ 21:35:25
rahwa om underbart sjukt cp vackert:
oh herregud va fin strand, och du med of course! :)
kan inte du SNÄLLA berätta om zakynthos, vart ni bodde/hotell/maten/nattlivet? var det dyrt där? funderar på att åka dit i mitten av juli men håller på och jämför resor och priser innan..vore såååååå tacksam för svar!

grattis i efterskott till studenten & take care :)


Taaaack så mkt ! =)
Vi bodde @majestic hotel, väldigt lyxigt hotel, god mat, najs pool, fanns inget och klaga på lixom! Vi bokade ju väldigt sent, FLYG, BOENDE + MAT (all inclusive) så det blev allt som allt 6400;-! Men det var värt för vi levde så lyxigt!
Du kommer vara där när det e högsäsong, så det kommer va sjukt mkt folk  och jätte varmt! Så det kommer inte vara samma sak som i Maj (det var mest chilll då, för vi ville bara slappa), det beror på vad du vill till, om det är chill ställen där det inte är mycket folk eller om du vill flippa och festa sönder. Zakynthos är najs, just det stället vi var på var värsta fest stället och det var BAAARAAA britter, min kompis hade det väldigt svårt hahah eftersom hon älskar deras accent och den typen av killar!

Men tycker bäst att du ska gå till resia och låta de jömföra allt till dig, för det var så vi gjorde, de har tillgång till alla reseföretag så de kollar de billigaste priserna och allt allt du behöver veta! Jag kan bara berätta om ett ställe hahah! LYYYYYYYYYYYYYCKA TILLL =DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0